הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות דדליפט בשבת הקרובה-בוטל

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
ונדהמתי לראות תופעה -
אנשים (במיוחד נוער) מרימים משקלים יפים מאוד (160-180 ואף 210 בגיל 18-19 שזה מעוללללה!)
אבל חושבים שזה לא מספיק ומתביישים לבוא לתחרות 😲

אנשים - גם 100 ק"ג בתחרות ראשונה זה טוב!
אם לא תתחרו לא תדעו את המקסימום האמיתי שלכם, את האדרנלין וההתרגשות!!!
תפסיקו עם "כמה טוב הRM1 שלי" בפורומים - בואו לתחרות ותראו למה אתם מסוגלים באמת.

מי שלא בא מפסיד.
מפסיד בלי תחרות

0006c80e

---------- התגובה התווספה ב 00:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:51 ----------

נ.ב. למי שצחק על תרגום דדליפט כיישור גו - זה מושג של וינגייט. עברית שפה קשה 😉
נכון שעדיף LIFT untill you DEAD ?

קבצים מצורפים

• weigh in INFO.jpg
    weigh in INFO.jpg
    KB 190 · צפיות: 195
נערך לאחרונה:
לא, זה לא היה קל בכלל למרות שאני כבר לא בנוער.

ביקורת לגבי התראה קצרה מקובלת - לקח המון זמן לסגור על אולם.
מקוה שבפעם הבאה ילך יותר קל (אחרי שיראו שאנחנו לא ברברים ולא הורסים).

הולנד זה בהולנד. :(
גם בסלובקיה וצ'כיה יש תחרות כמעט כל חודש.
פעם זה עם ציוד, פעם בלי ציוד - יש שם כמה פדרציות פעילות.
ומתחרים שלא מתבכיינים על צורך לנסועה שעתיים באוטו....

בארץ מקימים מאפס.
על תחרות אחת יורקים דם כבר חודשיים.

כן יש המון פעילות והרבה כאן למדו מטעויות של אחרים בנושא..
מסכים איתך שבישראל מקימים מאפס ושהקמת תחרות אחת היא באמת כאב ראש.

כל מיקרה בהצלחה לכם ונקווה שהתחרות הזאת תגדיל את השם של הספורט בישראל

יצלמו מתמודדים ?

מותר ללבוש גופייה מתחת לחולצה שמושכים?

רק אם אתה זו את.
כתוב בחוקים :
חולצה אופציונלי. במידה וכן - חולצה אחת בלבד (נשים יכולות להוסיף חזיה/גוזיה).

וכן, מי שרוצה לההשוויץ בקוביות יכול להתחרות בלי חולצה.

רק אם אתה זו את.
כתוב בחוקים :
חולצה אופציונלי. במידה וכן - חולצה אחת בלבד (נשים יכולות להוסיף חזיה/גוזיה).

וכן, מי שרוצה לההשוויץ בקוביות יכול להתחרות בלי חולצה.

****** אני אוהב להתאמן עם גופייה מתחת לחולצה
נתפשר בלי אז(בלי גופייה,לא בלי חולצה,מה אני קרוספיטר?)

צריך להביא מגנזיום מהבית או שיש בתחרות?

אמור להיות במקום.
בכל מקרה, זה לא טופס הרבה מקום בתיק.

---------- התגובה התווספה ב 02:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:06 ----------

מותר רק טלק כדי שהרצועות לא יפגעו

מה קשר בין מגנזיום לרצועות?

מותר להפסיק לזיין את השכל? חפרתם פה רצח, לצערי קראתי הכל ואתם בכיינים.
אתם רוצים תלכו אתם לא רוצים אל תלכו, אתם רוצים תעשו עם ציוד אתם רוצים תעשו בלי ציוד.
אין לכם מושג מה יהיה שם ואתם כבר מתחילים לדמיין, זה יהיה על 5 גרם טסט השני תהיה לו חולצה שיצרו לו במיוחד בזימבאבואה מעור של גמלים זה עוזר לו לעלות 500 ק"ג בדדליפט, די תצאו מהסרט, תלכו פעם אחת תראו איך זה אתם רוצים תתשתפו שוב, לא רוצים אל תשתתפו.
בקשר לציוד, מה אתם חושבים לכולם יהיה שם ציוד? אני בספק אם ל 10-15% מהאנשים שיגיעו לשם יהיה ציוד, רובם חובבנים, אף אחד שם לא ילך וישקיע מאות שקלים על חולצה (זה גם יכול להגיע לאלפי), גם אין הרבה תחרויות שכאלו בארץ ככה שאין הרבה אנשים עם ציוד מלכתחילה, למה הם יקנו כדי להתאמן עם ציוד? זה מטומטם, ציוד נועד במיוחד בשביל תחרויות.
בכל מקרה, תעזבו את מארגני התחרות בשקט, תגידו תודה שהצליחו לעשות משהו לפחות וזהו.
זה כמו שיש את נאבא ו IFBB, מי שרוצה את היתרונות של האחד (PRO CARD -IFBB) הולך להתחרות ב IFBB, מי שרוצה רמה ותחרות ואירגון "מקצועי" יותר הולך לנאבא.
זה כל הסיפור, כמו ש X קונה אוכל אורגני (עודד) ו Y קונה אוכל כימי (אני), אף אחד לא מכריח את השני לעשות שום דבר.
שיהיה בהצלחה לכולם בתחרות, אם יהיה שידור או וידאו נצפה בזה במרחק של 15,000 ק"מ, מקווה לראות פרצופים מוכרים.

מותר להפסיק לזיין את השכל? חפרתם פה רצח, לצערי קראתי הכל ואתם בכיינים.
אתם רוצים תלכו אתם לא רוצים אל תלכו, אתם רוצים תעשו עם ציוד אתם רוצים תעשו בלי ציוד.
אין לכם מושג מה יהיה שם ואתם כבר מתחילים לדמיין, זה יהיה על 5 גרם טסט השני תהיה לו חולצה שיצרו לו במיוחד בזימבאבואה מעור של גמלים זה עוזר לו לעלות 500 ק"ג בדדליפט, די תצאו מהסרט, תלכו פעם אחת תראו איך זה אתם רוצים תתשתפו שוב, לא רוצים אל תשתתפו.
בקשר לציוד, מה אתם חושבים לכולם יהיה שם ציוד? אני בספק אם ל 10-15% מהאנשים שיגיעו לשם יהיה ציוד, רובם חובבנים, אף אחד שם לא ילך וישקיע מאות שקלים על חולצה (זה גם יכול להגיע לאלפי), גם אין הרבה תחרויות שכאלו בארץ ככה שאין הרבה אנשים עם ציוד מלכתחילה, למה הם יקנו כדי להתאמן עם ציוד? זה מטומטם, ציוד נועד במיוחד בשביל תחרויות.
בכל מקרה, תעזבו את מארגני התחרות בשקט, תגידו תודה שהצליחו לעשות משהו לפחות וזהו.
זה כמו שיש את נאבא ו IFBB, מי שרוצה את היתרונות של האחד (PRO CARD -IFBB) הולך להתחרות ב IFBB, מי שרוצה רמה ותחרות ואירגון "מקצועי" יותר הולך לנאבא.
זה כל הסיפור, כמו ש X קונה אוכל אורגני (עודד) ו Y קונה אוכל כימי (אני), אף אחד לא מכריח את השני לעשות שום דבר.
שיהיה בהצלחה לכולם בתחרות, אם יהיה שידור או וידאו נצפה בזה במרחק של 15,000 ק"מ, מקווה לראות פרצופים מוכרים.

כל מילה בסלע.

יש בארץ כ-8 איש עם חליפה לסקוואט/דדליפט, 3 מהם - המארגנים (שלא יתחרו על מדליה).

כל "הסיפור" הוא לא בשביל כסף, אלא בשביל הרמת הענף בארץ. אם לא נצליח עם התחרות הנוכחית - אין מה לדבר על קרב שלוש.
לכן חשוב שתבוא, לא משנה מה התוצאה שלכם.

ממליץ לכל מי שיכול להרשות לעצמו כלכלית להתחרות. זה באמת חוויה ויוסיף לכם אחריי זה רעל באימונים.
לא חושב שכדאי לבוא בגישה של - "אין לי סיכוי לנצח כולם שמה מוזרקים + חליפות אני מתחרה רק אם אני זוכה במדליה" זאת לא גישה של ספורטאים תבואו תעשו את המקסימום שלכם ותנסו להתקדם לתחרות הבאה.
ובאמת שהקטע של הנסיעות לא כזה גרוע...

כתוב שפרסים ינתנו לאלוף האלופים אז אני מבין מזה שיש מדליות לכל זוכה בקטגורייה שלו ופרסים לאלוף האלופים |?
תקני אותי אם משהו לא נכון

כתוב שפרסים ינתנו לאלוף האלופים אז אני מבין מזה שיש מדליות לכל זוכה בקטגורייה שלו ופרסים לאלוף האלופים |?
תקני אותי אם משהו לא נכון

אכן,
כל המתחרים יקבלו תעודות השתתפות (כולל משקל ודרוג)
זוכים בקטגוריה (מקומות 1, 2, 3) יקבל מדליה
זוכי מקום 1 בקטגוריה יקבלו גם פרס "קטן" מחברת DENOVA

זוכים+זוכות באלוף האלופים (1 בצעירים, 1 בפתוחה, 1 במאסטרס)
יקבלו חבילת פרסים שווים מישראל בודי, סולגר, DENOVA (כ"א, סה"כ 6 חבילות).

אכן,
כל המתחרים יקבלו תעודות השתתפות (כולל משקל ודרוג)
זוכים בקטגוריה (מקומות 1, 2, 3) יקבל מדליה
זוכי מקום 1 בקטגוריה יקבלו גם פרס "קטן" מחברת DENOVA

זוכים+זוכות באלוף האלופים (1 בצעירים, 1 בפתוחה, 1 במאסטרס)
יקבלו חבילת פרסים שווים מישראל בודי, סולגר, DENOVA (כ"א, סה"כ 6 חבילות).

ידוע לך מי הולך להתחרות בTEENS?

ידוע לך מי הולך להתחרות בTEENS?

ביום שישי אדע סופית (אחרי שקילה).
TEENS זה שלוש תת-קטגוריות ועוד כפול קטגוריות משקל - קשה לי להאמין שיהיו יותר מ-2 מתחרים בכל קטגוריה.

קרב מעניין וצפוף צפוי ב-OPEN בקט. 82.5 + 90 + 100

TEENS זה שלוש תת-קטגוריות ועוד כפול קטגוריות משקל - קשה לי להאמין שיהיו יותר מ-2 מתחרים בכל קטגוריה.

מה צריך לרשום במכתב אישור מההורים שאני הולך לשקילה(צילמתי את הת"ז היום)
בTEENS משכללים את כל המתחרים משלושת התת קטגוריות ולפי מרשל יודעים מי אלוף האלופים?

אז אם אני מביא את בן דוד שלי בן 5 והוא מושך מוט ריק הוא יקבל מדלית זהב ?
אם כן אני אאמן אותו

מה צריך לרשום במכתב אישור מההורים שאני הולך לשקילה(צילמתי את הת"ז היום)
בTEENS משכללים את כל המתחרים משלושת התת קטגוריות ולפי מרשל יודעים מי אלוף האלופים?

כן, באלוף האלופים ישקללו לפי משקל ולפי גיל את כל הצעירים ביחד.

אם אחד ההורים בא איתך לשיקלה - הוא יכול לחתום על טופס רישום,
אם לא אז להביא מכתב, משהו בסגון
"אני אבא/אמא שלך ישראל בן ישראלי, מרשה לו להשתתף בתחרות דדליפט באשדוד בתאריך 3.4.2010. "

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית