הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK-677 נוזלים

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם
מתכון להתחיל "סייקל" של 677 אחרי תקופת חיטוב ארוכה.
הדבר הכי נכון זה לצאת לנייטרלי ורק אחרי זה להתחיל אותו?
המחשבה שלי היא בגלל הנוזלים, אני לא ידע לחשב את הניטרלי בגלל העליה בנוזלים
למי שיש ניסיון עם 677, כמה נוזלים פחות או יותר עולים? והאם סאונה מידי יום תעזור להוריד אותם?
עברתי על הוידיאו כאן -
פודקאסט - סקירה MK-677 - הורמון גדילה בכדורים
הבנתי הכל, רק לא הוסבר כמה נוזלים עולים פחות או יותר, ידוע שזה אינדיבידואלי אבל לפחות לדעת כמה פחות או יותר.
תודה

• פותח/ת השרשור
לשאלתך אני קניתי MK677 של זנקו, לא הרגשתי עליה בנוזלים והייתי מאוד מרוצה מהשייפ שזה נתן לי.
מעבר לזה:
הרצתי את זה חודש, הרעב היה כל כך מוגזם לא האמנתי לכמויות אוכל שהייתי אוכל ולא מצליח לשבוע,
אחרי שבוע בערך שבאמת לא חוויתי שובע זה התחיל להתאזן,
חומר מעולה, הפחד היחידי שלי ממנו זה שגרלין קשור לא רק לרעב אלא גם לחלקים במוח שאחראים על למידה,
יש מכל מיני גופים בעולם שמעלים חששות שגירוי מאסיבי יומיומי של גרלין על המוח יכול לפגוע בתפקודים מסוימים
אז הפסקתי להריץ אותו, מחכה שיעבור קצת זמן וההשלכות של השימוש בו יהיו יותר מובנות, כמו לדוגמה עם טסטוסטרון שכבר
מכירים את התופעות וההשלכות שלו בצורה טובה.

...
אשמח למקור אמין לדבר שרשמת לגבי הלמידה

זה בגדר השארות כרגע אבל הנה לינקים למקורות:
Effects of Growth Hormone–Releasing Hormone on Cognitive Function in Adults With Mild Cognitive Impairment and Healthy Older Adults: Results of a Controlled Trial
A ghrelin–growth hormone axis drives stress-induced vulnerability to enhanced fear
MK-677 and potential dementia link? - Mental Health - LONGECITY
ניסיתי להעמיק אבל זה מאוד מרוכב לי, אם יש פה מישהו שיכול לשפוך על אור על זה
זה יהיה ממש מעורך !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית