הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספיחת נוזלים

111Z H R

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
0
13
2
שלום לכולם
רציתי לדעת האם נתקלתם בתופעה של ספיחת נוזלים במיוחד לאיזור הראש והבטן .
במיוחד בחומרים שמגבירים זאת -דיאנבול.
דקה. האם מישהו הרגיש כאב ראש "וראש נפוח" עד רמה של כאב ?
אני שואל כי אני בסייקל כזה שנמשך כבר 12 שבועות. ועד עכשיו היה תקין עד שהתחלתי להשתמש בפיור....(לפני שבועיים)
הראש כואב במיוחד ברקות .ויש הרגשה של "נוזל/נפיחות" ברקות .כרגע שבועיים לא עובר הכאב והנפיחות. לפעמים הרגשה של חוסר מיקוד. הפסקתי את הסייקל.
לחץ דם 140/92 בד"כ. בשבועות האלו .אבל כבר היה יותר ...155/110.
אודה למי שיכול לתת עצה.
תודה חברים

תשובה נבחרת
תודה diesel. רציתי לציין שאני בן 48
ובשנות ה90 הייתי על סייקלים .ועם אחוז שומן יחסית גבוה שקלתי 113 קילו.
אבל לא נתקלתי בתופעות האלו.
היום אני שוקל 95 קילו.
עכשיו התחלתי להשתמש בדקה בגלל ניתוחים בברכיים וסייאטיקה בגב+עייפות מה שאכן עזר. אבל יש פה סוג של מילכוד -בשביל לקום ולקבל כח להתאמן הטסט' מאוד עוזר.
וגם לבצע אירובי עם 3 ניתוחי ברך(בגלל הצבא)הדקה עוזרת לגידים ולמפרקים.
אבל אתה צודק שהאחוז שומן הגבוה גורם לבעיה בלחץ הדם.
אני לא יודע איך להתחיל אירובי עם כל כך הרבה פציעות.
אולי אפשרי להיות בסייקל(אחרי איזון לחץ דם) עם דיאטה ללא מלח.ופחמימה. אבל עדיין להניע את הגוף בלי כאבי פציעות.
אגב -אני רוצה לחזור ליחידה במילואים בסבב הקרוב
ואני חייב להיות כשיר פיזית לכך.
תודה
,👇🏾

קישור לצפייה: https://youtu.be/DO8G47pyV0U?si=PLsG4tgDLi8uAM53
...
לראייתי לאור לחץ הדם שתיארת היית צריך כבר לפני שבועיים מינוס יומיים לרוץ לרופא.
תחושת הלחץ בראש יכולה להיות סימפטום של לחץ הדם הגבוה.
אבל אני לא רופא. אולי זה סימפטום של משהו אחר לחלוטין.
טוב שהפסקת את הסייקל.

אתה לא אדם בריא. כבר עם הלחץ דם לפני הסייקל היה אסור לך להתחיל כזה. אתה כנראה בעודף משקל מסויים. ואני לא מדבר בכלל על זה שהיית צריך לדעת מראש שאלה הן התופעות לוואי עוד לפני שהתחלת חומרים. מה לעשות? תרד במשקל, תתחיל לעשות אירובי מה שיוריד את הלחץ דם ותצבור עוד הרבה ידע על חומרים לפני שאתה בכלל חושב על להתחיל עוד סייקל

שלום לכולם
רציתי לדעת האם נתקלתם בתופעה של ספיחת נוזלים במיוחד לאיזור הראש והבטן .
במיוחד בחומרים שמגבירים זאת -דיאנבול.
דקה. האם מישהו הרגיש כאב ראש "וראש נפוח" עד רמה של כאב ?
אני שואל כי אני בסייקל כזה שנמשך כבר 12 שבועות. ועד עכשיו היה תקין עד שהתחלתי להשתמש בפיור....(לפני שבועיים)
הראש כואב במיוחד ברקות .ויש הרגשה של "נוזל/נפיחות" ברקות .כרגע שבועיים לא עובר הכאב והנפיחות. לפעמים הרגשה של חוסר מיקוד. הפסקתי את הסייקל.
לחץ דם 140/92 בד"כ. בשבועות האלו .אבל כבר היה יותר ...155/110.
אודה למי שיכול לתת עצה.
תודה חברים
נוזלים היה לי כאב ראש לא. טוב שעצרת את הסייקל. תוריד פחמימה בחצי תוסיף אירובי תוריד את כל הנוזלים המיותרים שצברת ותאזן את לחץ הדם שלך זה חשוב.
תשמור על אחוז שומן כמה שיותר נמוך וכמה שפחות נוזלים מיותרים ולא תסבול מהתופעה אלה אם כן יש בעיה בחומרים שאתה משתמש.

• פותח/ת השרשור
היום אני שוקל 95 קילו.
עכשיו התחלתי להשתמש בדקה בגלל ניתוחים בברכיים וסייאטיקה בגב+עייפות מה שאכן עזר. אבל יש פה סוג של מילכוד -בשביל לקום ולקבל כח להתאמן הטסט' מאוד עוזר.
אולי אפשרי להיות בסייקל(אחרי איזון לחץ דם) עם דיאטה ללא מלח.ופחמימה. אבל עדיין להניע את הגוף בלי כאבי פציעות.
תודה
,👇🏾

נערך לאחרונה:
היום אני שוקל 95 קילו.
תודה
,👇🏾

עזוב מה שהיה לפני 25 שנה בשנות ה-90. היום זה היום. לא משנה מה עברו הברכיים שלך אתה יכול לעשות אירובי. הליכה/אופניים/אליפטי. זה חשוב לכל אדם.
יש דקה קצר (פיניל 100 מלגרם) 3 זריקות בשבוע יעשה תעבודה ופחות מים מדקה הרוך. אין בעיה תעשה טסט קצר/הרוך מה שצריח אבל תקפיד על תזונה אימוני אירובי במקביל למשקולות. תוסיף קבוטרים וארימידקס/ארומזין ופרווירון יהיה לך פחות נוזלים ופחות תופעות לוואי.
*אתה כן צריח מלח בתפריט שלך.
לגבי חזרה למילואים ביחידה זה כבר עניין אישי שלך לא יודע לאן אתה רץ אתה לא רואה מה הממשלה עושה? בכל מקרה כל הציוד שיש עליך במילואים יגמור לך תבריאות ואת הברכים סופית. בהצלחה.

תשובה נבחרת
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית