הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפדרין ואז קלן

Eliran B

משתמש מתחיל
41
4
נק' מוניטין:
4
41
4
image.jpg image.jpg היי לוקח אפדרין מתאריך 17.6 עד היום 3.7 שבועיים ויומיים בערך..נגמר לי האפדרין יש לי קלן משנה שעברה צילמתי תמונות של האפדרין ושל הקלן לא הרגשתי שום תופעות עם האפדרין אולי עלה טיפה חום גוף לא בטוח עם זה מאפדרין או קפאין האם אני יכול להתחיל שבועיים קלן ממחר ? והאם מישהו מכיר את הקלן הזה? או שצריך להמתין אגב יש לי גם קטוטיפן תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
אפדרין חומר די מסוכן ללב ,אל תערבב אותו עם קפאין עצה שלי , קח מינון כמקובל בפרוטוקלים ואל תשתולל מאזן שלילי של תזונה תאכל נקי המון אירובי ואתה תתחטב יפה מאוד !

ראיתי את הקלן הזה פעם באיזה אתר אינדונזי, לא מכיר את החברה ולא יודע עד כמה הם אמינים, אני אישית הייתי נזהר עם זה מאוד כי זה אתר שהוא כמו אלי אקספרס רק ששמה מוכרים גם סטרואידים אז זה קצת מלחיץ ונשמע לא אמין

• פותח/ת השרשור
אפדרין חומר די מסוכן ללב ,אל תערבב אותו עם קפאין עצה שלי , קח מינון כמקובל בפרוטוקלים ואל תשתולל מאזן שלילי של תזונה תאכל נקי המון אירובי ואתה תתחטב יפה מאוד !
היי סיימתי את האפדרין אני שואל לגבי ההתחלה של קלן
ראיתי את הקלן הזה פעם באיזה אתר אינדונזי, לא מכיר את החברה ולא יודע עד כמה הם אמינים, אני אישית הייתי נזהר עם זה מאוד כי זה אתר שהוא כמו אלי אקספרס רק ששמה מוכרים גם סטרואידים אז זה קצת מלחיץ ונשמע לא אמין
באמת? האמת קניתי את זה בשנה שעברה בארץ ולא בוצע שימוש במוצר לא התשמשתי עוד

אין בעיה להתחיל קלן אחריי אפדרין .
זה בסדר אין מדיטק אמיתי .. זה קרטונים שקונים מ'אליבאבא' ועוטפים כדורים שמכינים בבית . . לרוב זה עובד 🏋️😅

לגבי הקלן הזה היה לי ניסיון מוזר איתו
הוא הגיע עם 2 חפיסות
אחת הייתה טובה והשניה לא
גם בין יום ליום היה שונה, אבל בכללי לדעתי אחלה קלן אבל יש טובים ממנו

medtec רוב החומרים פועלים אבל די מפוקפקים,שילובים לא בראים ללב קח בחשבון, לגבי קיטוטיפן יש מחלוקי דעות לפה ולשם אני אישית משתמש בקלן במינון נמוך למניעת "קטבוליזם" מקסימום לשבועים אני משתמש בו אני מתחרפן מהדופק המורגש באימונים הוא די בסדר אבל במינון גבוה למשל מעט קשה לי לעשות ריצות

מה הסיבה שאתה שולל קפאין ביחד עם אפדרין?
אפדרין אפשר לקחת לתקופות ארוכות,במינון נכון לא אמור להיות סיכון כלשהו,משהו כמו 50 מ"ג
כנ"ל לגבי קפאין מינון של עד 400 מ"ג לחודשיים לא יהווה בעיה

אפדרין אפשר לקחת לתקופות ארוכות,במינון נכון לא אמור להיות סיכון כלשהו,משהו כמו 50 מ"ג
חביבי חשש לבעיות לבביות ונזקים בלתי הפיכים ראה הוזרתה.

חביבי חשש לבעיות לבביות ונזקים בלתי הפיכים ראה הוזרתה.
תתווכח עם מייק
זה נמצא בנעוץ פה לי אישית אין ניסיון עם אפדרין
סומך על דעתו אלא אם יש משהו שאתה יודע והוא לא

קבצים מצורפים

• IMG_20190809_160554.jpg
    IMG_20190809_160554.jpg
    KB 44.9 · צפיות: 83
תתווכח עם מייק
זה נמצא בנעוץ פה לי אישית אין ניסיון עם אפדרין
סומך על דעתו אלא אם יש משהו שאתה יודע והוא לא
ממ מענין אעבור על זה שוב בכל מקרה אין לי ניסיון עם אפדרין אבל כל הממריצים למינהם באמת יכולים לעזות נזק באופן ישיר

אני שולל ממריצים באופן כללי מסוכן ללב, משתמש בכדורי קפאין במקסימום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית