הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להגיע ל-nba

Ariel1501

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
אני משחק כדורסל ואני אהיה 180 בערך ויש לי את הפוטנציאל להגיע רחוק,באמת,אבל מה אם אני לא אצליח,כל השעות והימים שהשקעתי הוויתורים שעשיתי לא יהיו שווים את זה?

"אם יש לך חלום , ואתה באמת מאמין שאתה טוב במה שאתה עושה, אז לא קיים דבר שלא תוכל להשיג"

תכוון גבוה, ותגיע גבוה, גם אם תיפול בסוף, אתה תיפול לרמות גבוהות, אל תתעסק בפחדים יותר מידי.
תסתכל על זה אחרת, יש לך משהו ביד שאתה אוהב, ומאמין בו, ויש לך שאיפות גבוהות - זו נקודה שלהמון המון אנשים היום חסר בחיים, הרבה אנשים רצו להגשים חלומות אבל הבגרות שינתה להם את התפיסה ואת הביטחון העצמי להגשים אותם.

פוטנציאל הוא משהו בעל הרבה ערך, בעיקר בתחומים האלו, אבל לא כמו עבודה קשה, מסירות, ואמונה בעצמך, תיהיה אובססיבי על החלום, ואתה תגיע אליו, גם אם הסטטיסטיקה מראה אחרת 😃

אתה שואל אם תתאמן כול יום ולא תגיע לNBA האם זה היה שווה את זה? באיזה מובן שווה את זה?

זה לא קשור לגובה, קלווין מרפי היה 1.75
פשוט בארץ מאמנים חרא, מתקנים חרא ואין כסף לספורט שהוא לא כדורגל, מי שטוב עובר למדינות שבאמת משקיעות בהן,
תצטרך לעבוד פי 2 מילד בארה"ב שגם שם אחד ל.. מגיע לקבוצות בקולג׳ ומשם מתקדם לקבוצות NBA.
האם זה ריאלי? תלוי בהמון מובנים אי אפשר להגיד כן, לא, כל החיים זה מסע ואם זה מה שאתה אוהב למה שתפסיק?

פשוט בארץ מאמנים חרא, מתקנים חרא ואין כסף לספורט שהוא לא כדורגל, מי שטוב עובר למדינות שבאמת משקיעות בהן,

בכלל לא תירוץ, רחב שחקני הnba גדלו בשכונות עוני למשפחה דלת אמצעים -ייתכן שזוהי הסיבה שיש להם כלכך דרייב להצליח.

פותח האשכול, האם אתה משחק בקבוצה? בן כמה אתה?

זה לא קשור לגובה, קלווין מרפי היה 1.75
תצטרך לעבוד פי 2 מילד בארה"ב שגם שם אחד ל.. מגיע לקבוצות בקולג׳ ומשם מתקדם לקבוצות NBA.
האם זה ריאלי? תלוי בהמון מובנים אי אפשר להגיד כן, לא, כל החיים זה מסע ואם זה מה שאתה אוהב למה שתפסיק?
כן להביא מקרה בודד ולהציג את זה ככלל זה רעיון טוב.
יש כיום 3 שחקנים שהם מתחת למטר 83 (וידוע שעוד משקרים בגבהים שלהם שמה) מתוך כמה מאות

תראה לא בא לבאס, אבל יש את עניין הגובה הבעייתי מאוד במקרה שלך, וחוץ מזה אתה לא בארהב שיכול אחרי התיכון ללכת לקולג׳ יוקרתי ומשם אוטומטי לדראפט של ה nba. תצטרך להיות באמת יוצא דופן

בשנות ה-90 היה שחקן בשם מאגסי בוגוס,

לאלו מכם שנולדו בשנות ה-90 הוא שיחק בספייס ג'אם עם מייקל ג'ורדן, פטריק יואינג, צ'ארלס בארקלי וכו'.

הגובה של מאגסי הוא 3'5 שזה בערך 1.61 ואני מדבר על שחקן שדפק חסימה לפטריק יואינג - סנטר בגובה של 2.13

בשנות ה-90 היה שחקן בשם מאגסי בוגוס,

לאלו מכם שנולדו בשנות ה-90 הוא שיחק בספייס ג'אם עם מייקל ג'ורדן, פטריק יואינג, צ'ארלס בארקלי וכו'.

הגובה של מאגסי הוא 3'5 שזה בערך 1.61 ואני מדבר על שחקן שדפק חסימה לפטריק יואינג - סנטר בגובה של 2.13

זה אפילו לא כמה מקרים בודדים, זה מקרה אחד בודד. יש יותר סיכויים לזכות בלוטו כמה פעמים מאשר להגיע לNBA במצבים כאלו.

זה אפילו לא כמה מקרים בודדים, זה מקרה אחד בודד. יש יותר סיכויים לזכות בלוטו כמה פעמים מאשר להגיע לNBA במצבים כאלו.

אבל זאת לפחות עדיין תקווה כלשהי ולא בלתי אפשרי

מי שאומר שהוא לא יצליח רק בגלל גובה לא מבין סטטיסטיקה בשיט
מלכתחילה אחוז הגבוהים שהולכים לכדורסל הוא גבוה יותר מהנמוכים ולכן סטטיסטית יש פחות נמוכים בNBA
הרכזים בדרך כלל נמוכים יותר כי זקוקים ליותר זריזות ופחות לגובה לכן בעמדה הזאת הוא יכול להצליח בכיף
הבעיה היא להגיע לNBA ולא הגובה
כמו שאמרתי, אם זה מה שאתה רוצה אין שום סיבה לוותר על זה

מי שאומר שהוא לא יצליח רק בגלל גובה לא מבין סטטיסטיקה בשיט
מלכתחילה אחוז הגבוהים שהולכים לכדורסל הוא גבוה יותר מהנמוכים ולכן סטטיסטית יש פחות נמוכים בNBA
הרכזים בדרך כלל נמוכים יותר כי זקוקים ליותר זריזות ופחות לגובה לכן בעמדה הזאת הוא יכול להצליח בכיף
הבעיה היא להגיע לNBA ולא הגובה
כמו שאמרתי, אם זה מה שאתה רוצה אין שום סיבה לוותר על זה

הבעיה היא להגיע לNBA? אכן. האם זה עוד יותר קשה ממה שזה כשאתה נמוך? אכן.

גם כריסטיאנו רונאלדו הגדול התחיל כמטאטא רחובות בשכונות עוני בפורטוגל..

נהיה ריאלים ונגיד שהסיכויים קלושים..אבל עומרי כספי לא לבד.

כמו שאמרו קודם. ראשית תתחיל לשאוף לליגה הארצית..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית