הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לפתח תוכנית אונליין

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
הי לכולם.
יש כאן מאמנים שפיתחו תוכנית אונליין ונעזרו באנשי מקצוע כדי להפוך את זה להצלחה? אשמח להמלצות או תובנות.
תודה.

מה ההגדרה שלך להצלחה?
השני סנט שלי מעולם העסקים זה שאם אתה חושב שאתה צריך יועץ אז עסקים הם לא בשבילך.
בשונה נגיד ממאמן שאומר לך תעשה א' תקבל ב' והמסלול פה די ישיר לתוצאות אז בעסקים ובמיוחד שהוא בעסק אימוני אונליין יש כלכך הרבה ניואנסים קטנים ובידולים שאתה חייב בעצמך למצוא או לחדש באיזה שהיא צורה כדי לבלוט.
עדיף שתלמד לבד, אם אתה לא יכול להפיק את המסקנות מהטעויות שלך לבד ולכוון אותם להצלחה, קבל את האמת המרה ושנה כיוון הכול בסדר.

ההמלצה שלי, לך תתאמן וקח שירות מבנאדם שאתה תופס ממנו בפן המקצועי ובפן העסקי תנסה בהתחלה לחקות אותו בתחילת דרכו ומשמה תצטרך להוסיף את הטוויסט שלך כדי להבדל ולתפוס תשומת לב חדשה ואולי להצליח מאוד בזה.

• פותח/ת השרשור
יאללה...פעם היו חבר'ה רציניים עם תשובות רציניות. מה קרה לפורום הזה

אחי , תוכניות און ליין יש בשפע!!! כל מדריך שסיים קורס מאמנים נעשה לי מומחה בתזונה ופיתוח גוף...
במציאות יש מעט שהם באמת ברמה ועם ניסיון , תוסיף לזה שהיום יש לך גם גישה למאמנים רצינים בחו"ל...
אתה מכניס את עצמך לשוק מאוד רווי!

אני חלילה לא בא לזלזל בך או להוריד ממך..
אבל האם אתה חושב שאתה מציע משהו שונה? משהו מיוחד?
במידה ואתה חושב שכן , ואתה מודע גם לסיכונים שבסוף יתכן ותצא נפסד , אז לך על זה!

במידה ותחליט שכן..
אין ספק שתצטרך עזרה בהפקה ועריכת התוכן שלך וגם בדחיפה שלו ברשתות החברתיות.

הדבר הכי בסיסי זאתה

ראשית, דארק סאול ענה לך מצויין, ומדויק.

אם בכל זאת אתה מחפש לעשות צעד, הדבר הראשון הכי בסיסי, לפני ייעוץ לפני הכל, זה לכתוב תכנית עסקית פשוטה.
היא אמורה, בהנחה שבנית אותה בצורה כנה ומדויקת, לקרקע את הרעיון העסקי שלך בסלעי המציאות.
אחרי שבנית אותה, אתה יכול לבקש אחרים להעביר עליה ביקורת.
לנקודה הזו אחזור בסוף, כי היא סופר חשובה.

עיקרי תכנית בסיסית:
1. תיאור כללי של מהות העסק
2. מחקר שוק - תיאור של השוק אליו אתה נכנס, כיצד השוק הולך להיראות בעתיד הקרוב ובינוני, תיאור חתך הלקוחות אליו אתה מכוון, ניתוח המתחרים (זיהוי, אפיון, גודל נתח שוק, היתרונות והחסרונות שלהם ביחס אליך).
3. תיאור השירותים שתציע - מה בדיוק תספק (מה מיד בתחילה, מה אולי בהמשך), מה מבדל אותך מהמתחרים.
4. תמחור - מה עלויות ההקמה הראשוניות (הכל כולל הכל - ציוד, אתר אינטרנט, יצירת תוכן וכו׳), מה ההוצאות התפעוליות הצפויות הכל כולל הכל - כמה עולה שיווק ופרסום, רואה חשבון, מתחזק אתרים, וכו׳. מה המחיר היום בשוק לשירותים שאתה מתכוון לספק, בכמה אתה מתמחר את השירותים שלך, איזה נפח פעילות נדרש כדי לא להיות בהפסד (break even), כמה זמן אתה יכול לתפקד על הפסד ומה המספר שבו אתה סוגר.
5. שיווק/פרסום/כניסה לשוק - איך אתה הולך למתג את עצמך ומה המסר שאתה רוצה להעביר, איך תפרסם, ובאילו ערוצים, איך תשווק ובאילו אמצעים, איך תשמר לקוחות, איזה מודל תשלום תציע ללקוחות.

המעל הן שאלות אלמנטריות שאתה חייב לדעת את התשובה אליהן לפני שאתה בכלל שוקל פתיחת עסק.

ועכשיו חזרה לנקודה של הצורך בביקורת על התכנית.
האינטרס שלך זה למצוא אנשים שיגידו לך את האמת.
כמה שיותר כאלה שתתייעץ איתם ותריץ מולם את התכנית העסקית שלך, ככה הסיכוי שלך להינצל מאסון כלכלי גדל.
כל מיני חברים ומשפחה שרק מפרגנים ויספרו לך כמה זה רעיון מעולה ואתה הכי מתאים לזה וברור שתצליח, הם אחלה לתחושה של נעים בבטן, ואסון כייעוץ עסקי.
חפש אנשים שעונים באמיתות קרות גם כשהן קשות - דמיין את האנשים שמגיעים לתכנית ״הכרישים״ ואיך הכרישים חוקרים אותם על הרעיון העסקי שלהם.

בנוסף, וזה חשוב, צא מתוך הנחה שהתכנית העסקית שכתבת אופטימית הרבה יותר מדי.
ככה זה תמיד. אתה מוטה.
מכאן חוזרים שוב לחשיבות הביקורת החיצונית.

ולבסוף, שני הסנט שלי ואל תכעס, זו דעתי הפרטית.
לבסס עסק על תוכניות אימון אונליין זה לא מחזיק מים, אפילו לא קרוב.
לראייתי אין לזה שום היתכנות.

בהצלחה!

עזוב אותך, התפנה לי מקום ליעוץ עסקי תעביר לי 50 אלף שקל ונקבע פגישה נעשה לך אפיון ובניית תוכנית ונשלח את דור אקשטיין לגור באיזה ספסל

• פותח/ת השרשור
אחי , תוכניות און ליין יש בשפע!!! כל מדריך שסיים קורס מאמנים נעשה לי מומחה בתזונה ופיתוח גוף...
במציאות יש מעט שהם באמת ברמה ועם ניסיון , תוסיף לזה שהיום יש לך גם גישה למאמנים רצינים בחו"ל...
אתה מכניס את עצמך לשוק מאוד רווי!

אני חלילה לא בא לזלזל בך או להוריד ממך..
אבל האם אתה חושב שאתה מציע משהו שונה? משהו מיוחד?
במידה ואתה חושב שכן , ואתה מודע גם לסיכונים שבסוף יתכן ותצא נפסד , אז לך על זה!

במידה ותחליט שכן..
לזה התכוונתי, להמלצה על מישהו שעבדתם איתו ועזר לכם לפתח את תוכנית האונליין
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עזוב אותך, התפנה לי מקום ליעוץ עסקי תעביר לי 50 אלף שקל ונקבע פגישה נעשה לך אפיון ובניית תוכנית ונשלח את דור אקשטיין לגור באיזה ספסל
מבחינתי סגור. יש לך פרוטפוליו לקוחות שעבדתם איתם - לשלוח לי? חיפשתי ברשת ויחסית ליועץ של 50K אתה די אנונימי...🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית