עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המנה הכי טעימה שאכלתי בבקרים במזרח,בעבר הייתי מוסיף לזה אבקת חלבון אבל חשבתי להוסיף לזה משהו אחר, מה הייתם מוסיפים?
פשוט שם כף חמאת בוטנים ומערבב?חמאת בוטנים, קינמון, אוכמניות, בננות, תכלס כל דבר שאתה אוהב אפשר להוסיף.
אני שם כף חמאת בוטנים מעל היא נמסה ואני פשוט מורח אותה מעל לשיבולת שועל ויוצא פשוט הדבר הכי טעים שתאכלפשוט שם כף חמאת בוטנים ומערבב?
מפאת חוסר זמן אני פשוט אוכל אותה לא מבושלת עם קוטג' וירקות.
🤢
עריכה : סליחה חחח לא התאפקתי...
אני יכולה להציע לך הצעה יותר עריבה לחיך שאפשר להכין כשאין זמן? 😃
בשמחה.
דוחף אותה לחביתה וגם אז לא יוצא משהו אבל לפחות אכיל ...
אני לא מסוגל לאכול או לשתות אותה בשום צורה אחרת
תודה, אבל העניין הוא שאני כרגע בחיטוב ואני לא יכול כל כך לדחוף דברים כמו דבש ופירות (אחרת אצטרך לצמצם במקומות אחרים). אני צריך משהו שיהיה יחסית בטווח קלורי סביר.אוקיי 😁
לילה לפני, תפנה לך חצי דקה ושים שיבולת שועל (עדיף קוואקר - שזו שיבולת השועל שמעבירים במכבש.) בקופסה עם יוגורט ודבש, ופירות אם אתה רוצה. תאשפז את הקופסה במקרר ובבוקר זה פשוט מוכן TO GO.
אם אתה אוהב מלוח - תאשפז את זה עם גבינה לבנה/יוגורט וקצת מלח. ותאכל עם הירקות...
הקוואקר סופח אליו את הנוזלים במהלך הלילה והופך את זה להרבה יותר אכיל 😃
אגב - הייתה תקופה שהייתי מכינה קוואקר עם קקאו וקצת סוכר /סטיביה. מעדן. אפשר גם לשים קובית שוקולד בפנים והיא נמסה כמו סופלה.
אבל הקלאסי זה לבשל אותה עם חלב, דבש וקינמון. טעם של חורף, בית, וילדות מאושרת.
ניסית להכין עוגה מקוואקר?
יש לי אחלה מתכון, סופר טעים ליד הקפה!
ואגב- אם אתה ככ לא אוהב שיבולת שועל, למה אתה אוכל אותה? חחח יש ככ הרבה דברים אחרים טובים שיכולים להחליף את זה...
אני כמעט ולא אוכל כרגע אבל פעם זה מה שהייתי עושה
וצריך לשחק עם הכמות של הביצים והטיגון שזה יצא בסדר.
הרבה דברים שיכולים להחליף? שיהיו נגישים? לדוגמא לבוקר? פרכיות? צריך לאכול כמות ענקית זה לא בא בחשבון
תודה, אבל העניין הוא שאני כרגע בחיטוב ואני לא יכול כל כך לדחוף דברים כמו דבש ופירות (אחרת אצטרך לצמצם במקומות אחרים). אני צריך משהו שיהיה יחסית בטווח קלורי סביר.
אתה בחיטוב או מסה?
כי אם במסה אז למה שתאכל פריכיות?... חחח יש דברים יותר "עשירים" מפריכיות. מה רע עם לחם? אם אתה צריך לדחוף כמות קח לחם במקום פריכית, זה פי 2 בקלוריות, ויש לחמים שאפילו יותר...
פרכיות כי יש להן תוקף מעולה ואפשר לזרוק את זה לכל מקום. אני במסה, בגלל זה אמרתי שצריך להכניס כמות וזה לא ילך.
לחם? ברור שזו אופציה אבל לא תמיד יש לחם. בשימוש קבוע צריך לקנות חדש כל כמה ימים אז משתמשים במה שיש.
פותח הפוסט כולה שאל איך אנחנו אוכלים את הש"ש שלנו, איך הגענו למצב של בניית תפריט?