הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם דייסת שיבולת שועל של מטרנה מתאימה למתאמנים?

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
אשמח את דעתכם האם זה יכול להיות סוג של ארוחת בבוקר או בינייים קלה ומהירה
האם הערכים טובים למתאמן ?
אני בגיל 45 מתאמן מעל 15 שנה

קבצים מצורפים

• IMG_1216.png
    IMG_1216.png
    KB 829.1 · צפיות: 97
ערכים מעולים
אני מעדיף גרבר תפוח עץ
אתה מפרק 2 כאלה אחרי אימון ואתה מסודר
1737907383533.png

הייתי קונה פשוט שיבולת שועל טחונה.

לא מבין למה צריך בדייסה:
פתיתי דגן (50%) [(שיבולת שועל (מכיל גלוטן) (25%), קינואה (25%)], אבקת חלב רזה (חלב נוכרי) (28%), שמנים מהצומח, לקטוז, מעכבי חימצון: (L-אסקורביל פלמיטט, אלפא-טוקופרול), מינרלים: (סידן קרבונט, טרי אשלגן ציטראט, נתרן הידרוקסיד, ברזל סולפט), ויטמינים: (L- חומצה אסקורבית (C), DL - α- טוקופריל אצטט (E), ניקוטינאמיד (B3), סידן D- פנטותנת (B5), ריבופלאבין (B2), תיאמין מונוניטראט (B1), פירידוקסין הידרוכלוריד (B6), רטיניל אצטט (A), N-פטרואיל-L-חומצה גלוטמית (חומצה פולית), פילוקווינון (K1), D-ביוטין, כולקלציפרול (D3), ציאנוקובלאמין ((B12), מתחלב (לציטין סויה). נארז באווירה מבוקרת לשמירה על איכות המוצר (חנקן).

שמנים מהצומח? למה צריך שמן בדייסה...
ואיזה רשימה יפה של ויטמינים ומינרלים חבל שהם 'מוספים' למוצר בצורה סינטטית.

אשמח את דעתכם האם זה יכול להיות סוג של ארוחת בבוקר או בינייים קלה ומהירה
האם הערכים טובים למתאמן ?
אני בגיל 45 מתאמן מעל 15 שנה
כאשר אתה מתלבט לגבי מוצר מסוים רצוי שתעלה את טבלת הערכים התזונתיים שלו והרכיבים שלו.
רצוי גם שתציין מדוע דווקא הלכת למטרנה ולא בחרת להכין דייסה לבד. קיימות בעיות בליעה? מחפש משהו עם מרקם ספציפי מאוד?

מה זה "מתאים למתאמן" מבחינתך?
מקור לחלבון זה כנראה לא, יתרונות שיש למוצר אני לא רואה.
אני חושב שאין סיבה הגיונית לקנות: אתה משלם על זה 9 שקל ל-100 גרם, שזה פי 5 בערך מהמחיר של שיבולת שועל להכנה מהירה.
תמורת המחיר שגדול פי 5 אתה מקבל קצת ויטמינים ותוספי מזון (ואולי כל מיני מאפיינים שרלוונטים לתינוקות, אבל כנראה לא לאדם בן 45).

קח שיבולת שועל להכנה מהירה, תכין עם חלב, תוסיף קצת פירות חתוכים ואתה מסודר.
אם אתה רוצה משהו אפילו-יותר-מהיר להכנה אמור להיות מוצר של quacker שהוא דייסה להכנה מהירה שבא מוכן עם פירות מיובשים וטעמים שונים, רק צריך להוסיף מים רותחים או לחמם במיקרוגל. אם אני לא טועה אפילו הוסיפו לו חלבון מי גבינה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית