הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה אבקת חלבון לקנות ?

yarden457

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום רב
אחרי שהיה לי אבקת חלבון בטעם קרם עוגיות שאחרי פעם פעמיים לא יכולתי יותר לשתות בגלל המתיקות שלה אשמח להמלצות על אבקת חלבון טעימה ולא סופר מתוקה כמו הקרם עוגיות.
אני שותה בדרך כלל כף/כף וחצי של אבקת עם מים קרים

תודה לעונים 😃

בננה טבעית
ותות טבעי של מיי פרוטאין - מביקורות נחשבות לא מתוקות מידי ומאוד טעימות, אתה יכול לטעום באמינושופ (אם אני זוכר נכון יש להם את הטעמים)

שלום רב
אחרי שהיה לי אבקת חלבון בטעם קרם עוגיות שאחרי פעם פעמיים לא יכולתי יותר לשתות בגלל המתיקות שלה אשמח להמלצות על אבקת חלבון טעימה ולא סופר מתוקה כמו הקרם עוגיות.
אני שותה בדרך כלל כף/כף וחצי של אבקת עם מים קרים

תודה לעונים 😃
כמה גרם חלבון לק"ג משקל גוף אתה אמור לצרוך ביום?

• פותח/ת השרשור
כמה גרם חלבון לק"ג משקל גוף אתה אמור לצרוך ביום?

בסביבות 1.7 גרם לק"ג גוף
אני מתקשה להכניס את כל יום ולכן אני לוקח
אם אני מצליח (שזה במקרים מיוחדים) אני לא משתמש בזה
מבחינת אוכל ודיאטה והכל אני מסודר ואני אוכל בריא ועוקב אחרי האוכל שאני אוכל הקלוריות והחלוקה לאבות מזון וכו'

• פותח/ת השרשור
בננה טבעית
ותות טבעי של מיי פרוטאין - מביקורות נחשבות לא מתוקות מידי ומאוד טעימות, אתה יכול לטעום באמינושופ (אם אני זוכר נכון יש להם את הטעמים)

ניסית במקרה את אחד מהם שאתה יכול להמליץ עליו יותר מהשני ?

ניסית במקרה את אחד מהם שאתה יכול להמליץ עליו יותר מהשני ?

טעמתי את הבננה הרגיל שלהם, הטעם מעולה, אבל המתיקות מעט הציקה לי, שמעתי מהרבה אנשים שצרכו שהבננה טבעית עדינה יותר במתיקות בהרבה.

מבחינת טעמים של מיי פרוטאין שיצא לי לטעום (טעמתי המון) יש להם חלבון ללא טעם, והוא היחיד שבכלל לא כלל מתיקות, שלדעתי גם יכולה להיות אופציה בשבילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית