הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים

תומר65

מושעה
45
1
נק' מוניטין:
1
45
1
היי, אז ככה קצת על עצמי- אני בן 16, התחלתי להתאמן מפסח- משהו כמו 3 חודשים, שוקל 72 מטר 85, והמטרה להעלות מסה ככל שאפשר, אשמח אם תוכלו להביע דעה על תוכנית האימונים שלי 😃. תודה
לחזה:
בנץ' פרס 4x8

לגב:
מתח 3x6
פנדליי רואו 2x8

לרגליים:
סקוואט 3x8
דד ליפט 2x6

לכתפיים:
מיליטרי פרס 3x8
פייס פולס 2x12

ליד אחורית:
מקבילים צר 1x10

ליד קדמית:
כפיפת מרפקים עם מוט 2x10

המשך רגליים:
עליות תאומים 2x12

סטים סהכ: 24
מקווה שזה בנפח הנכון למתחיל.(3 חודשים)

אשמח ממש לשמוע את דעתכם ואם יש לכם הצעה מה לשנות, מספר סטים/חזרות/תרגיל מסויים.

**אני לא יודע אם ליד האחורית לעשות רק סט 1 של מקבילים או 2 סטים או בכלל לא כי אמרו לי שהיא כבר מקבלת מספיק נפח מהבנץ פרס ומהמילטרי פרס אז הוספת תרגיל יכולה רק לפגוע בהתקדמות. תודה רבה למי שעונה מעריך מאוד.

זה מיועד להיות FBW? אם כן זה נראה לי בסדר גמור, לא הייתי משנה משהו.
מקבילים תעשה סט אחד ותוסיף אם אתה מרגיש אחרי כמה זמן שאתה יכול.
טוב לראות מישהו צעיר עם ראש על הכתפיים ולא שסתם רוצה את התוכנית הכי מפוצצת שהוא יכול למצוא

על פניו נראה אחלה תוכנית, מה שנשאר לך זה לנסות ולבדוק אם לא קשה לך מידי ואם אתה מתאושש מאימון לאימון או ההיפך.

• פותח/ת השרשור
זה מיועד להיות FBW? אם כן זה נראה לי בסדר גמור, לא הייתי משנה משהו.
מקבילים תעשה סט אחד ותוסיף אם אתה מרגיש אחרי כמה זמן שאתה יכול.
טוב לראות מישהו צעיר עם ראש על הכתפיים ולא שסתם רוצה את התוכנית הכי מפוצצת שהוא יכול למצוא
כן זה fbw. תודה 😃 אבל תאמין לי שלקח לי זמן להגיע לזה חח, בהתחלה בחודש וחצי הראשןון- בחודש השני התוכנית הייתה עם הרבה יותר מדי תרגילים עד שהתחלתי לחקור קצת 😃

לא היה עדיף לו להוסיף עוד תרגיל לחזה? נגיד לחיצה בשיפוע עם משקולות?
מה שכן לא יודע אם תצליח מבחינת קושי לעשות סקוואט דדליפט בנץ' פרס באותו אימון וכזה הרבה סטים, אולי תנסה לשנות כל פעם בין האימונים בין תרגיל כבד בחלקם לקל בחלק האחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית