הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחקר ישראלי לגבי.. מיץ אשכוליות ודיאנבול

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
מסתבר שגילו שמיץ אשכוליות אולי עוזר לספיגת דיאנבול בגוף בכך שהוא מדכא אנזים מסוים שפוגע בתהליך הפירוק של הדיאנבול ומגוון תרופות אוראליות אחרות.. מחשבות?

A glass of grapefruit juice makes methandienone more effective

Metabolism of anabolic steroids in humans: synthesis of 6 beta-hydroxy metabolites of 4-chloro-1,2-dehydro-17 alpha-methyltestosterone, fluoxymeste... - PubMed - NCBI

עדיין לא פריצת דרך מטורפת,וגם ראיתי שזה די ישן,אבל עדיין חדש לי ומרענן לראות את זה.
הבעיה היא , שהאפקט של ביטול האנזים הספציפי,על ידי צריכת מיץ אשכוליות,לא ברור לגמרי ולא מובן איך הוא בא לידי ביטוי בחוזק של התרופה.

כמו שmonkeyd רשם,יש המון תרופות שמומלץ להימנע משתיית אשכוליות בלקיחתם,בגלל שמייצרים את התרופה במינון מסויים בלי התחשבות ב"מה יקרה אם ישתו אשכוליות".וביטול האנזים,על ידי אשכוליות,גורם באופן מסויים להתחזקות של התרופה,כאילו נלקח מינון גבוה יותר.

אחת המסקנות שאהבתי לראות מהמחקר זה הנסיון לצרף חומר לתרופות שיעכב את האנזים הספציפי הזה(כאילו מוסיפים אשכוליות לכל תרופה) וככה בעצם לאפשר צריכה של מינונים נמוכים יותר.

אין לי שמץ איך זה בא לידי ביטוי בסטרואידים והאם זה משמעותי או לא.
הייתי אולי בודק את זה על עצמי אם הייתי לוקח אוראלים אבל אני נמנע מהם

אין לי שמץ של מושג אבל למשל על קסנקס כתוב בבירור אין לשלב מיץ אשכוליות אמיתי לגמריי וגם בפרקוסט, אני אישית דווקא חשבתי הפוך תמיד המחשבה שלי הייתה ש... דווקא בגלל מיץ האשכוליות הוא "מנקה" את הכליות והכבד (מזל שזה מחשבה שהייתה שקטה ולא שיתפתי את אף אחד חוץ מעכשיו חח) אבל עכשיו דווקא המחקר משנה את קו המחשבה ומסביר משהו אחר

אויי לא 🤦‍♂️ דיי עם הכדור הזה .. שיעבור מהעולם .
רק שהמחקר הזה לא יחזיר את הדיאנבול בגדול 🤦‍♂️ ניראה בחדרי כושר אשכוליות במקום הצבעים הזוהרים של הBCAA.

אויי לא 🤦‍♂️ דיי עם הכדור הזה .. שיעבור מהעולם .
רק שהמחקר הזה לא יחזיר את הדיאנבול בגדול 🤦‍♂️ ניראה בחדרי כושר אשכוליות במקום הצבעים הזוהרים של הBCAA.
חזק חחח,בחיאת שים יש לך איתו משהו שלא הלך,תאמת נתתי לו עוד שתי צ'אנסים עבר חלק, (30 מג)

• פותח/ת השרשור
חזק חחח,בחיאת שים יש לך איתו משהו שלא הלך,תאמת נתתי לו עוד שתי צ'אנסים עבר חלק, (30 מג)

דיאנבול זה קלאסיקה

יש סיבה שהוא נפוץ

מצוין בשביל מסה (של מים אבל עדיין) וכוח מהיר

כל עוד אתה שורד את הנפיחות בטן, הצרבות והפרצוף השמן

אני אף פעם לא מבין למה לקחת אוראליים, ויותר מזה למה לקחת סטרואידים קשים ? בין אם אתה מתחרה ובין אם לא יש סוגי סטרואידים שלא כדאי לקחת בשביל להראות טוב או לקבל מדליה שעולה 0 שקלים וטיפה מחיאות כפיים

סייקל מסה של טסט וננדרולון קצר עם תזונה גבוהה יביא אחלה תוצאות שבעולם

טסט ומסטרון יביא אחלה תוצאות ומראה חטוב בסייקל חיטוב

שאר הדברים זה סתם חומרים קשים כגון אנדרול טרן וכו לא שווה לגעת בהם
גם בדברים שהם לא סטרואידים, אני חושב שקלן יכול לעשות נזק חמור מאוד יותר מכל סטרואיד אחר

• פותח/ת השרשור
אני אף פעם לא מבין למה לקחת אוראליים, ויותר מזה למה לקחת סטרואידים קשים ? בין אם אתה מתחרה ובין אם לא יש סוגי סטרואידים שלא כדאי לקחת בשביל להראות טוב או לקבל מדליה שעולה 0 שקלים וטיפה מחיאות כפיים

גם בדברים שהם לא סטרואידים, אני חושב שקלן יכול לעשות נזק חמור מאוד יותר מכל סטרואיד אחר

חייבים להפוך לפריקים

וואאווו 😱 @renne זהו יצאת עליהם .
@Navira העולם הזה ניסה כבר להקיא את הכדור הזה . ושיפרו אותו והוא יותר טוב יותר איכותי יותר חזק בלי התופעות לוואי, והיום הוא טורינבול .
אבל עדיין נשאר המילה דיאנבול בלקסיקון וזה מה שמתחילים יודעים להגיד והדילרים רוצים למכור את מה שהמתחילים יודעים להגיד .
אתה לא מתחיל ולמדת להסתדר עם הכדור 🫤 אבל אני אומר : אין לך למה ?! יש טורינבול .

וואאווו 😱 @renne זהו יצאת עליהם .
@Navira העולם הזה ניסה כבר להקיא את הכדור הזה . ושיפרו אותו והוא יותר טוב יותר איכותי יותר חזק בלי התופעות לוואי, והיום הוא טורינבול .
אבל עדיין נשאר המילה דיאנבול בלקסיקון וזה מה שמתחילים יודעים להגיד והדילרים רוצים למכור את מה שהמתחילים יודעים להגיד .
אתה לא מתחיל ולמדת להסתדר עם הכדור 🫤 אבל אני אומר : אין לך למה ?! יש טורינבול .
בהחלט לטורינבול יש פחות תופעות לוואי הוא נותן מסה לא רעה בכלל יותר איכותית מי דיבול ברור שדיבול כיביכול יתן יותר "מסה" אבל מי הבטיח שהיא שריר נטו בכל מקרה מסכים איתך לחלוטין בנושא, היום טורינבול מעט קשה להשיג זה תמיד היה דיבול או מתיל לך תדע אחי נושא רגיש הטורינבול
טסט,מסטרון,פרימובלן וכל השאר סתם חומרים וטרינרים (ציטוט של אנדוקרינולג רוסי)

דיבול יחסית אחלה אוראלי למסה
אם דוחפים המון קלוריות יותר קל לעלות בנוזלים
לי אישית לא ממש כי בגנטיקה אני רזה
כפתיחה לסייקל או לפני תחרות לדעתי אחלה אוראלי

קל להשיג טורינבול .. חופשי
ואם יש קירבה למישהו שמביא Vertex אז גם תמיד אמיתי .
נושא נורא רגיש אחי עם זה ורטקס מקורי כנירא זה היה טורינבול איכותי, למשל טורינבול של אחת החברות (שלא יחשבו שיש אינטרס) זה בכלל היה מתיל טסט אזז זה די עצוב ומסוכן.
או יותר פשוט זיוף טוב של טורינבול של פארמהקום זה בכלל דיבול לכל דבר לכן צריך ללכת עם חברה מוכרת עם תגובות טובות עליה והכי חשוב דילר אמין אבל שוב נושא רגיש הטורינבול מבטיח שלא אחפור על זה יותר (לפחות באשכול הזה),לסיכום אם יש טורינבול אמיתי ביידים, עם יש עליה בכח,עליה מבוקרת במסת שריר (ולא מים) האסטרודיול לא מקפץ כמו משוגע, ויש לבידו, מזל טוב נפלתם על טורינבול אמיתי

דווקא בקטע של הלבידו .. ירגיש ירידה מי שלוקח טורינבול בלי בסיס .. אחריי שבועיים או 3 זה יגיע ..
בגלל זה ידידי היקר אמרתי "יש", ולא עלייה בליבדו, המרה שלו לאסטרודיל מאוד נמוכה עד מצב שיכול להיות שלא היה המרה ואמורטאז'
לכן הליבדו צריך להישמר עד "שהיה קיק מהטסט" בגדול דיבול או טורינבול החשק שלי בשמיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית