הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים של לוחם

• פותח/ת השרשור xways
  • פורסם בתאריך

xways

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם,
אני מעוניין לשנות את תוכנית האימונים שלי לתוכנית אימונים של לוחם mma ספרטני וכדומה- אני מעוניין בכושר שדומה לשלהם כי הם לפי דעתי בנויים בצורה הכי טובה שיש עם כושר מעולה, יש להם סיבולת כח מהירות.
אשמח אם תמליצו לי על תוכנית או על תרגילים מסויימים
מוכן להשקיע 4 ימים בשבוע
אני כבר מתאמן אז אין צורך סתוכנית למתחילים

• פותח/ת השרשור
אימוני התנגדות אלה כל סוגי האימונים שאתה עובד כנגד כוח נגדי. אימוני משקולות מוגדרים כסוג של אימוני התנגדות, אבל יש לך אימונים עם גומיות, קליסטניקס (אימוני משקל גוף), TRX, וכל דבר תכלס שאתה צריך להפעיל בו כוח

עם רק 4 אימונים בשבוע כשאתה רוצה להשתפר גם באימוני ההתנגדות וגם באירובי אתה תהיה מאוד מוגבל בהתקדמות בשניהם, כי אישית הייתי ממליץ על מינימום 3 אימוני התנגדות בשבוע ו-2-3 אימוני אירובי למטרות שלך.
אתה יכול לעשות 4 אימוני התנגדות בשבוע ואחרי 2 מהם לעשות גם אירובי, אבל אם אין לך את האופציה הזאת, אקדח לראש הייתי אומר 2 מכל אחד
.
אין לי בעיה להרחיב את כמות האימונים- השאלה כמה זמן כל אימון
נגידכמה זמן אירובי כמה זמן אימון התנגדות?
אני תכלס עושה אימון של שעה שמותכם 20 דק אירובי

נגידכמה זמן אירובי כמה זמן אימון התנגדות?
הייתי אומר ש-40 דקות לאימון דחוס טוב יהיה התחלה טובה, עם הזמן זה כנראה יעלה. אותו הדבר לאימון אירובי, ש-20 דקות זה התחלה סבבה, אבל זה יעלה בהמשך בהתאם לצורת האימונים שתצטרך לעשות, כי בגלל שאתה לא רוצה סתם סיבולת לב ריאה טובה, אלא ממש כושר לב ריאה ספציפי, אתה תצטרך אחרי שתעבור את שלב העבודה הכללית להתחיל לעבוד בצורה ספציפית יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית