הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על המוצר SIZE ON?

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך
מכיל הרבה ויטמינים ומינירלים אבל בכמות נמוכה ,מכיל כמה סוגי קריאטין וכל מיני חומצות אמינו שאמורות לעודד שריפת שומן.אם ישכסף עודף תנסה ותעביר אחרי זה ביקורת.

• פותח/ת השרשור
מכיל הרבה ויטמינים ומינירלים אבל בכמות נמוכה ,מכיל כמה סוגי קריאטין וכל מיני חומצות אמינו שאמורות לעודד שריפת שומן.אם ישכסף עודף תנסה ותעביר אחרי זה ביקורת.

אני שואל בשביל חבר..הוא מחפש משו שמכיל קריאטין, וביקש ממני לשאול בקשר למוצר הזה..הוא מאוד התלהב מהפרסומת שלהם..חחח

סומך בעיניים עצומות על כל הליין של גאספרי,מוצר הספציפי הזה לא הצלחתי לגמור בגלל הטעם זוועתי שלו(לימון משהו) נשאר כמעט הכל. טופר,עם אתה רוצה,אני אשאיר בפרייד. תנסה לסיים אותו.
חוצמזה לא הבנתי איך הוא אמור לעבוד. אין שם חלבון,אז איזה פוסטוורקאוט זה בידיוק?

• פותח/ת השרשור
תודה אבל...הבנתי שזה לא משו כמו שחבר שלי התלהב ממנו בפרסומת שהוא שלח לי..בכל אופן.. תודה.

אני שואל בשביל חבר..הוא מחפש משו שמכיל קריאטין, וביקש ממני לשאול בקשר למוצר הזה..הוא מאוד התלהב מהפרסומת שלהם..חחח
אחי קרה לי משהו דומה, סתם שכבתי במיטה וראיתי ערוץ הקניות, פתאום ראיתי מכשיר לכפיפות בטן אדיר!!!!
רואים שמן עושה כפיפות בטן ואחרי חודש הוא הוריד 20 קילו וניהיה חטוב עם ריבועים ושרירים גדולים!!וכל זה בלי סקוואטים!!אני פשוט לא מאמין!🤡
עכשיו ברצינות אני לא הייתי מבזבז על זה כסף.
אם הוא מחפש קריאטין אני הייתי ממליץ על מונו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית