הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לפרסום חומרים

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
לא כ"כ ברור לי, אז אשאל.
מותר לפרסם כאן תמונות של חומרים שאכן מנסיון אישי עובדים? בכדי לעזור להבין מה מקורי ומה מזויף, ולתת חוות דעת רלוונטית נוגדת אינטרס כלשהו כמובן שהכל מנסיון אישי וצילומים של חומרים פרטים , לא רק "סגורים" ולא למכירה וכו.

פשוט רצים מלא זיופים של חברות מסוימות וזה יכול לעזור לדעתי

בעיקרון קוראים לזה "שיתוק קיבה" הרבה מקיאים את האוכל שהם אוכלים,צרבות,בחילות וחיים קשים מאוד וחוסר תיאבון מוחלט.

רק שאצלי יש התרוקנות קיבה איטית שזה אותה הגדרה למזלי אבל אני יכול לאכול הכל, רק זמן העיכול מאוד איטי, אני ממש אחרי כל אימון רואה את עצמי במשך ימים מאבד בשר, כי אחרי אימון השרירים נהרסים ונבנים מחדש, אני ממש רואה את זה, ואיך השרירים גדלים מיום ליום כי יום למחרת אני שדוף לחלוטין ובמשך ימים נניח שבוע לא אלך להתאמן, ואגדל כאילו לא הפסדתי יום, אבל זה לא חיים ולא כיף והזוי לגמרי.

הבעיה ה-2 עדין לא מאובחנת והיא במעיים הן בקושי מתפקדות והאוכל נספג. המינימלי של להציע פרוביוטיקה אפילו הגסטרולוגים לא יועדים מזה, שזה עוזר מאוד.. כרגע יש לי תור למומחה הכי גדול בארץ שהקדיש את כל חיו לתנועתיות במערכת העיכול וגם סכום כסף יפה לשלם לפגישה איתו. מקווה שיהיה פיתרון כלשהו, אם יצליחו להבחין מה הבעיה במעי תהיה לי אופציה לעשות שתל לקיבה שיחזיר לי חלק מהתפקוד שלה ולחזור לחיים רגילים. כרגע אני אוכל דברים קלים ומנת בשר 1 ביום מתסף בחלבון ומולטי ויטמין של אנימאל ומתעזר בסבלנות לא כיף בכלל.
יש לי לאחר דלקת שהייתה לי קשה בעקבות החיידק המעצבן ועבר עד עכשו סימפטום של ריפלוקס קשה שאני מנסה לפצות על ידי לקיחת MK בשביל התאבון כי אין אותו בכלל בלי זה כי להקיא זה הדבר היחידי שבא לך מה לעשות אין לי מושג 😕😭

יש לי לאחר דלקת שהייתה לי קשה בעקבות החיידק המעצבן ועבר עד עכשו סימפטום של ריפלוקס קשה שאני מנסה לפצות על ידי לקיחת MK בשביל התאבון כי אין אותו בכלל בלי זה כי להקיא זה הדבר היחידי שבא לך מה לעשות אין לי מושג 😕😭
אתה צריך לדעתי לעבור בדיקת גסטרוסקופיה חוזרת. איזה חיידק היה לך ?

אני מקווה שלא יתנפלו עלי נציגים של הכת הרפואי כאן אחרי שאכתוב כאן את דעתי.

קצת רקע על ה"חיידק" שאתה מדבר עליו.
החיידק הזה מתגורר לו להנאתו בקיבה ואוכל את הדפנות שלה ויכולה לגרום לאולקוס (פצע) בקיבה אם לא מטפלים בו.

אבל בו נלך קצת יותר אחורה לפני המון שנים.
פעם, טיפלו באולקוס בצורות שונות מהיום, הרפואה הייתה חותכת את עצב הוואגוס (התועה) כדי לגרום להפרשה מועטת יותר של מיצי קיבה שצורבת כשפוגע בפצע.
הפתרון עבד, אבל התחילו בעיות רפואיות חדשות עקב מחסור במיצי קיבה ועוד סיבוכים שקורים כשאין את עצב הוואגוס.

אז עברו לפיתרון חדש, נוגדי חומצה, הפיתרון הזה דיכא את חומצת הקיבה, וגרם לפחות חומצה וממילא לפחות כאב, אבל כמובן שזה לא טיפל בפצע (רק זמנית), וגרם לבעיות עיכול.

היום, מצאו שהחיידק אשם (ותמיד צריך לשאול עם החיידק גורמת למחלה או שהמחלה גורמת לחיידק להופיע).
אנטיביוטיקה פותרת את הבעיה כי היא הורגת את החיידק.

אבל עוד נשמע בעתיד הקרוב (בעז"ה) על טיפול חדש, בגלל שגם הטיפול הזה בדיחה עצובה.

אנשים לוקחים אנטיביוטיקה, מרגישים לא טוב במהלך הטיפול בתקווה לחזור לעצמם אחר כך, ומה שיוצא זה פציינט שסובל עדיין אבל הפעם ללא חיידק.
אחוז גבוה מהמטופלים לא חשים שום הקלה, ומהאחוז שנשאר רובם סובלים מהופעתו הנישנית של החיידק פעם אחרי פעם.

אז מה לעשות? אם נמאס לך לחזור לאותו פתרון שלא עובדת.

מליץ לך לחפש דרך יעילה יותר לטפל בבעיה.
שיפור תזונה.
זה קצת מורכב ואינדבדואלי "שיפור תזונה".
אבל בגדול, להוריד את הג'אנק פוד, פחות מטוגנים. להתבסס על פחמימות מורכבות, חלבון, וירקות, צריך יותר סיבים תזונתיים בתפריט, ואם לא שורף לך, חומץ תפוחים במים עוזר.
אני ממליץ לתסף בפרו ביוטיקה במקום MK.
חומרים לא יחזירו לך את הבריאות.

אתה צריך לדעתי לעבור בדיקת גסטרוסקופיה חוזרת. איזה חיידק היה לך ?
היה את ההליקובקטר וכתוצאה מכך נהייתה דלקת חריפה וזה עבר אבל הסימפטומים נשארו ועשיתי בזמנו איזה 2 בדיקות סקופיה 😕
עד עכשו מסתכל על התפריטים שלי לפני שהיה לי תחרא הזה ולא מאמין איך הייתי מכניס את כל זה לעומת עכשו 😭

החיידק הזה מתגורר לו להנאתו בקיבה ואוכל את הדפנות שלה ויכולה לגרום לאולקוס (פצע) בקיבה אם לא מטפלים בו.

פעם, טיפלו באולקוס בצורות שונות מהיום, הרפואה הייתה חותכת את עצב הוואגוס (התועה) כדי לגרום להפרשה מועטת יותר של מיצי קיבה שצורבת כשפוגע בפצע.
הפתרון עבד, אבל התחילו בעיות רפואיות חדשות עקב מחסור במיצי קיבה ועוד סיבוכים שקורים כשאין את עצב הוואגוס.

אז עברו לפיתרון חדש, נוגדי חומצה, הפיתרון הזה דיכא את חומצת הקיבה, וגרם לפחות חומצה וממילא לפחות כאב, אבל כמובן שזה לא טיפל בפצע (רק זמנית), וגרם לבעיות עיכול.

היום, מצאו שהחיידק אשם (ותמיד צריך לשאול עם החיידק גורמת למחלה או שהמחלה גורמת לחיידק להופיע).

אנשים לוקחים אנטיביוטיקה, מרגישים לא טוב במהלך הטיפול בתקווה לחזור לעצמם אחר כך, ומה שיוצא זה פציינט שסובל עדיין אבל הפעם ללא חיידק.
אחוז גבוה מהמטופלים לא חשים שום הקלה, ומהאחוז שנשאר רובם סובלים מהופעתו הנישנית של החיידק פעם אחרי פעם.

שיפור תזונה.
אבל בגדול, להוריד את הג'אנק פוד, פחות מטוגנים. להתבסס על פחמימות מורכבות, חלבון, וירקות, צריך יותר סיבים תזונתיים בתפריט, ואם לא שורף לך, חומץ תפוחים במים עוזר.
ניסיתי תאמין לי לא עוזר תזונה 😭

הייתי עם נטורופת ומלא שטויות שהכניס לי וביזבזתי עלזה איזה אלפייה בקלות
נשמע מבאס, אני לא חושב ש MK מיועד לטפל בזה.
אולי תחפש יעוץ תזונתי אחר.

נשמע מבאס, אני לא חושב ש MK מיועד לטפל בזה.
אולי תחפש יעוץ תזונתי אחר.
מיואש מדיי כבר אני לא מנסה לטפל בזה מנסה למצוא מניפולציות אחרות כדי להעביר את תחושת הקיא לתחושת רעב...
תזונה ניסיתי , עשרות כדורים ניסיתי , אף אחד לא יודע איך להעיף את תחושת הריפלוקס הזאת.

מיואש מדיי כבר אני לא מנסה לטפל בזה מנסה למצוא מניפולציות אחרות כדי להעביר את תחושת הקיא לתחושת רעב...
תזונה ניסיתי , עשרות כדורים ניסיתי , אף אחד לא יודע איך להעיף את תחושת הריפלוקס הזאת.
סיפרת למישהו מהמטפלים שלך שאתה לוקח חומרים?
חשבת שאולי יש קשר?

שיפור תזונה.

היה את ההליקובקטר וכתוצאה מכך נהייתה דלקת חריפה וזה עבר אבל הסימפטומים נשארו ועשיתי בזמנו איזה 2 בדיקות סקופיה 😕
עד עכשו מסתכל על התפריטים שלי לפני שהיה לי תחרא הזה ולא מאמין איך הייתי מכניס את כל זה לעומת עכשו 😭

כמו שאלחנן כתב לך היום הטיפול הוא אנטי ביוטי והחיידק חוזר. רוצים לשומע על תרופת פלא שקוטלת אותו ? .. מוכנים?
פלפל קאיין
לא רק שהוא מחסל את החיידק הוא משמיד אותו מהיסוד, חיפוש קטן בגוגל אודות תרופת הטבעית הזו היא עושה פלאים.

נשמע תעלומה, מקווה שתרגיש טוב.
תודה רבה
כמו שאלחנן כתב לך היום הטיפול הוא אנטי ביוטי והחיידק חוזר. רוצים לשומע על תרופת פלא שקוטלת אותו ? .. מוכנים?
פלפל קאיין
לא רק שהוא מחסל את החיידק הוא משמיד אותו מהיסוד, חיפוש קטן בגוגל אודות תרופת הטבעית הזו היא עושה פלאים.
העניין הוא שהחיידק כבר לא אצלי אלא רק הסימפטומים שהוא השאיר אחריו...

אז אתה ממליץ לרכוש קפסולות של הפלפל?
יש לך מה להפסיד ?
אני משתמש בהם עכשיו הם עוזרים לתיאבון שכמעט אין לי בשיט. מומלץ אורגני, אבל עדיף לך קפסולות ולמה? כי אם תשתה את זה בצורה אורגנית יצא לך עשן מהאוזניים.

יש לך מה להפסיד ?
אני משתמש בהם עכשיו הם עוזרים לתיאבון שכמעט אין לי בשיט. מומלץ אורגני, אבל עדיף לך קפסולות ולמה? כי אם תשתה את זה בצורה אורגנית יצא לך עשן מהאוזניים.
חחחח אז קפסולות 500 מ''ג של חברת now זה סבבה?

חחחח אז קפסולות 500 מ''ג של חברת now זה סבבה?
כן זה מה שיש לי. הפלפל הולך לפי דרגות חום יחידות זה 40,000 אתה צריך להגיע ל-3 כדורים ביום. לא לשתות על בטן ריקה רק אחרי אוכל.

זה בנוסף מווסת לחץ דם, מוריד כולסטרול, מגביר תיאבון וקוטל אולקוס. תרופת פלא

כן זה מה שיש לי. הפלפל הולך לפי דרגות חום יחידות זה 40,000 אתה צריך להגיע ל-3 כדורים ביום. לא לשתות על בטן ריקה רק אחרי אוכל.

זה בנוסף מווסת לחץ דם, מוריד כולסטרול, מגביר תיאבון וקוטל אולקוס. תרופת פלא
ייאלה אמן עכשו רק צריך לחכות שזה יגיע איזה שבועיים 🙄
אחרי שניסיתי הרבה דברים מקווה שזה יעזור לריפלוקס הזה באאא:badtaste14:

לא שמתי לב לתגובה הזו. תבקש מהגסטרולוג שלך הפנייה למפוי קיבה תעמוד על זה. מקווה מאוד שאין לך את מה שיש לי קצב התרוקנות איטי. גם אני לא מאמין איך פעם הייתי אוכל את מה שאכלתי מהחיידק הזה אכלתי אותה. עכשיו אני מטופל אצל גסטרולוג פרטי , ונעזר באלחנן למזלי לבנאדם המון ידע ומחפש פתרונות לגבי תזונה חדשה בעיקר נוזלית. מוותר על כל תענוגות האוכל העיקר שאצליח לחזור לעצמי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית