הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבצע עם ההנחה המטורפת ב-iHerb חזר!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
לדוגמה 4 חבילות חטיפים (48 חטיפים סה"כ) כולל משלוח 3-7 ימים לארץ ב-223 ש"ח בלבד (247 ש"ח ללקוחות קיימים - 4.6-5.1 ש"ח לחטיף, רבע מהמחיר בישראל)

2 חבילות חטיפים + אבקת חלבון 2.3 ק"ג ב-240 ש"ח ללקוחות חדשים (או 266 ש"ח ללקוחות קיימים). רק האבקת חלבון תעלה לכם בארץ 250 ש"ח

קישורים לרכישה בתגובות. הקופון תקף לשימוש חד פעמי בלבד ונגמר ב-31.8 או עד גמר המלאי. יש לרכוש בלפחות $60 (211 ש"ח).

יש להזין את הקופון: 10LOYALTY

ואם זה לא הזין אוטומטית אז את הקופון הנוסף: WLG790

** אין לפרסם קופונים נוספים/הפניות אישיות

נא לא לעבור את ה-275 ש"ח או שתשלמו מיסים (מע"מ). עדיף לפצל את המשלוחים ל-2 חבילות חטיפים + אבקת חלבון או 4 חבילות של חטיפים.

AwesomeScreenshot-checkout1-iherb-cart-2019-08-15_2_57.jpg
AwesomeScreenshot-checkout1-iherb-cart-2019-08-15_2_53 (1).jpg

אבקת חלבון:
MusclePharm, Combat 100% Whey Protein, Vanilla, 5 lbs (2269 g)

חטיפי חלבון:
MusclePharm, Combat Crunch, בצק עוגיות שוקולד צ'יפס, 12 חטיפים, 63 גרם ליחידה

עוד חטיפים טובים:
BSN, Protein Crisp (חלבון פריך), בטעם חמאת בוטנים קראנצ'י, 12 חטיפים, 1.97‎oz‏‏, (56 גרם) כל אחד

וגם אלו:
One Brands, חטיף One, אושר של שקדים, 12 חטיפים, 2.12 oz (60 גרם) בחטיף

מוצרים כשרים:
צ'יפס קוואסט:
Quest Nutrition, Tortilla Style Protein Chips, Nacho Cheese, 8 Bags, 1.1 oz (32 g ) Each

חטיפי חלבון QUEST:
Quest Nutrition, QuestBar, חטיף חלבון, קרם עוגיות, 12 חטיפים, 60 גרם כל אחד

חלבון ALLMAX:
ALLMAX Nutrition, AllWhey זהב, 100% חלבון מי גבינה, שוקולד, 2.27 ק"ג (5 פאונד)

עוד רעיונות למלא את העגלה:
עוגיות חלבון טעימות (רק טעם שוקולד צ'יפס):
Quest Nutrition, Protein Cookie, Chocolate Chip, 12 Pack, 2.08 oz (59 g) Each

גרנולה חלבון:
Julian Bakery, Pro Granola, Vanilla Cinnamon Cluster, 1.22 lbs (555 g)

פנקייק חלבון:
Julian Bakery, Paleo Pancakes and Waffle Mix, 9 oz (256 g)

רוטב בלי קלוריות וולדן פארמס (רק אלף האיים לדעתי מוצלח):
Walden Farms, Thousand Island Dressing, 12 fl oz (355 ml)

צ'יפס חלבון נוסף:
Quest Nutrition, צ'יפס חלבון, טעם ברביקיו, 8 יחידות באריזה, 32 גרם (1.1 אונקיות) ליחידה

יעני ממרח חלבון:
Grenade, Carb Killa Protein Spread, Chocolate Hazelnut Flavor, 12.7 oz (360 g)

קדם אימון נחמד:
Cobra Labs, The Curse, Pre Workout, Lemon Rush, 0.55 lbs (250 g)

למי שרגיש ורוצה אבקת חלבון ללא לקטוז:
MusclePharm, 100%combat מבודד, שוקולד חלב, 2.268 ק''ג

קרקרים נחמדים:
Julian Bakery, קרקרי PrimalThin, פרמז'ן אורגני, 238 גרם

חמאת בוטנים דיאטטית באבקה עם שוקולד:
PB2 Foods, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g)

חמאת בוטנים אבקה ללא שוקולד:
PB2 Foods, The Original PB2, Powdered Peanut Butter, 16 oz (454 g)

קריאטין:
MusclePharm, Creatine Essentials, Unflavored, 2.2 lbs (1 kg)

עוגיות חלבון:
Optimum Nutrition, Protein Cake Bites, Red Velvet, 12 Bars, 2.19 oz (62 g) Each (Discontinued Item)

כדורי קפאין:
ProLab, Caffeine, 200 mg, 100 Tablets (Discontinued Item)

מי שרוצה לבזבז כסף על דברים שלא עובדים BCAA:
Optimum Nutrition, Pro BCAA, Raspberry Lemonade, 13.7 oz (390 g)

למי שלא מסתדר במשלוח 2.2 ק"ג חלבון, יש גם קופסאות קטנות יותר של חלבון תשלובת שהוא זהה לחלבון מי גבינה מבחינת תפוקה (ומגיע בדלי קצת יותר קטן/זה יותר זול):
MusclePharm, אבקת חלבון Combat, שוקו, 1814 גר' (4 פאונד)

זהו מקווה שמספיק. יש עוד הרבה מוצרים שאני מכיר שאני לא ממליץ פשוט כי התנסתי וזה עלה לי ביוקר.
בתאבון 😃

נערך לאחרונה:
אגב מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין משלוח dhl למשלוח של us postal? המשלוח של dhl 35 שקל ושל us הוא 14 שקל אבל הם כתבו במשלוח הזה ספציפית דרך us postal יכול להיות חיובים נוספים השאלה כמה? כי dhl יחסית מאוד יקר
35 יחסית מאוד יקר לפחות משבוע משלוח מארצות הברית עם שליח עד אליך 😆?

יש מוצרים שמוזילים משלוח ויש שמייקרים תשחק עם זה

35 יחסית מאוד יקר לפחות משבוע משלוח מארצות הברית עם שליח עד אליך 😆?

יש מוצרים שמוזילים משלוח ויש שמייקרים תשחק עם זה

אבל מה לגבי המשלוח של us postal? היה כצוב שהמשלוח הזה הוא 14 שקל אבל שעלול לגרור חיובים נוספים השאלה כמה זה באמת יכול לגרור חיובים שאדע לפעם הבאה לקחת את המשלוח הזה הזמן לא קריטי לי

אבל מה לגבי המשלוח של us postal? היה כצוב שהמשלוח הזה הוא 14 שקל אבל שעלול לגרור חיובים נוספים השאלה כמה זה באמת יכול לגרור חיובים שאדע לפעם הבאה לקחת את המשלוח הזה הזמן לא קריטי לי

תקשיב , אל תסתבך עם זה. לא מחליפים סוס מנצח.
ממליצה לך לתתכנן את הסל שלך ככה שיצא לך משתלם (תוסיף מוזילי משלוח או משהו...)
המשלוחים שלהם הכי מהירים והשירות הכי טוב. הם מגיעים אליך עד הבית, עוד שנייה גם פותחים לך את ההזמנה ועוזרים לך ללעוס את החטיפים כדי שלא תעבוד קשה...

הזמנתי ביום חמישי ולפני דקה קיבלתי את ההזמנה עם משלוחן עד אליי לעבודה
חחחח הגיע הרגע... דקה לפני 6 😅
@אני=] גם אלייך הגיע שליח?
התקשרו אליכם לפני שבאו?
חשבתי שזה מגיע בדואר רשום אז כתבתי את הכתובת של הבית של אמא שלי, קרוב לי לעבודה לקפוץ אחרי, עכשיו דואג שיביאו לשם ואין שם אף אחד:81zq: אם הם מתקשרים לפני אז אכוון אותם לעבודה
אגב מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין משלוח dhl למשלוח של us postal? המשלוח של dhl 35 שקל ושל us הוא 14 שקל אבל הם כתבו במשלוח הזה ספציפית דרך us postal יכול להיות חיובים נוספים השאלה כמה? כי dhl יחסית מאוד יקר
באמת? איך זה ככה? לי יצא 7 שקלים משלוח של DHL ולא הייתה אופציה לבחור US POSTAL

התקשרו אליכם לפני שבאו?
חשבתי שזה מגיע בדואר רשום אז כתבתי את הכתובת של הבית של אמא שלי, קרוב לי לעבודה לקפוץ אחרי, עכשיו דואג שיביאו לשם ואין שם אף אחד:81zq: אם הם מתקשרים לפני אז אכוון אותם לעבודה

הם מתקשרים לפני אבל הם כבר מייעדים את החלוקה לפי האזור שרשמת.
אבל יום לפני שולחים לך הודעה ונותנים לך אפשרות לבחור את אופן החלוקה, יתנו לך בתי עסק ששם הם משאירים, לי בדרך כלל זה הכי נוח כי אני אוסף את זה בזמני בדרך מהעבודה או לעבודה.

הם מתקשרים לפני אבל הם כבר מייעדים את החלוקה לפי האזור שרשמת.
אבל יום לפני שולחים לך הודעה ונותנים לך אפשרות לבחור את אופן החלוקה, יתנו לך בתי עסק ששם הם משאירים, לי בדרך כלל זה הכי נוח כי אני אוסף את זה בזמני בדרך מהעבודה או לעבודה.
כן תיארתי לעצמי שהם מייעדים את זה לפי האיזור, אבל אני עובד במרחק 3 דקות מהבית של אמא שלי אז אולי נסתדר 😃
טוב מקסימום אפשר לבחור בית עסק שישאירו שם. תודה

@אני=] גם אלייך הגיע שליח?
התקשרו אליכם לפני שבאו?

באמת? איך זה ככה? לי יצא 7 שקלים משלוח של DHL ולא הייתה אופציה לבחור US POSTAL
לא זכור לי שהתקשרו אלי פעם אחת והזמנתי משם 20+ פעמים נראה לי

הדבר היחיד זה שולחים פשוט sms ושם אתה בוחר מתי זה יגיע ובאיזה אופן

השם יעזור לי.
הטעם החדש של החמאת בוטנים מפחיד. הזמנתי חבילה הגיעה. התאהבתי והזמנתי עכשיו עוד 8 חבילות ב 2 הזמנות נפרדות

השם יעזור לי.
הטעם החדש של החמאת בוטנים מפחיד. הזמנתי חבילה הגיעה. התאהבתי והזמנתי עכשיו עוד 8 חבילות ב 2 הזמנות נפרדות

חחחחחחחחחח רק בריאות.... 😆

וואו תקשיבו זה לא הגיוני, ככל שאני אוכלת מהם יותר הם יותר טעימים לי. כל ארבעת הטעמים שהזמנתי! :0
אני לא יודעת אם זה באמת כי הם טעימים או שפשוט כלכך פחדתי שהמשלוח הזה יהיה גרוע וסתם המציאות עולה על הציפיות .... 🤩

עזבו אתכם, אין על שילוב של ביצים, גבינה צפתית וזעתר

קבצים מצורפים

• IMG_20190820_230837.jpg
    IMG_20190820_230837.jpg
    KB 83.4 · צפיות: 69
עזבו אתכם, אין על שילוב של ביצים, גבינה צפתית וזעתר

חחחחח בתאבון נשמה ;*

אבל למה לבשל את הביצים עד שהצהוב קשה לגמריי?!!?!?? 🤯
לא חראם? התרנגולת עבדה קשה כדי להטיל את זה חחחחo_O

חחחחח בתאבון נשמה ;*

אבל למה לבשל את הביצים עד שהצהוב קשה לגמריי?!!?!?? 🤯
לא חראם? התרנגולת עבדה קשה כדי להטיל את זה חחחחo_O

חחחח צודקת, גם אני אוהב ביצה רכה
אבל לכי תקלפי ביצה רכה, צריך לקחת יום חופש מהעבודה בשביל זה

חחחח צודקת, גם אני אוהב ביצה רכה
אבל לכי תקלפי ביצה רכה, צריך לקחת יום חופש מהעבודה בשביל זה

חחחחח חופשי...
בזמן האחרון אני מכינה ביצת עין על מחבת נון-סטיק. יותר מהיר וקל אפילו מביצה קשה, והרבה יותר טעים 😄
אני מכורה קשוותתת

אגב - המתכון המדוייייייקקק לביצה קשה מושלמממתתתת!!! תרשום לך:
לשים את הביצים שיצאו מהמקרר בסיר עם מים מהברז, עד שמכסה את הביצים.
לשים על אש גבוהה עד שהמים רותחים.
להנמיך את האש ולחכות 2 דקות ב-ד-י-ו-ק!!! בביעבוע עדין.
לכבות את האש, ולהניח למים להתקרר ל5-6 דקות בערך.
להגיד: "אסתיבסטי ביליביליבסטי צינגלה בינגלה בום-בום-בום".
וזהו.
מושלם.
כל פעם מצליח.

• פותח/ת השרשור
אתה תשלם יותר אם תעבור את ה 265 ש"ח עגלה לא כולל עלות המשלוח. אז פשוט יחייבו אותך 17% מע"מ על עלות הפריטים. זה הכל

אתה תשלם יותר אם תעבור את ה 265 ש"ח עגלה לא כולל עלות המשלוח. אז פשוט יחייבו אותך 17% מע"מ על עלות הפריטים. זה הכל

הבנתי תודה רבה על המידע (חבל שלא השתמשתי בהתחלה זה היה חוסך 20 שקל רק השינוי של המשלוח)

אגב למה דווקא 265 שח? זה סכום מוגדר במקומות שמאז יש חיוב על מעמ או שפשוט ככה החליטו iherb?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה במשלוח של dhl לא היה כתוב משהו מיוחד על חיובים נוספים אבל ב us postal היה כתוב שכן עלול להיות חיובים

אבל תודה רבה בכל זאת
כי אם אתה עובר את ה $75 ב DHL המיסים מגולמים במחיר המשלוח. אתה תראה עוד שורה שכתוב עליה מיסים ב checkout בעגלה. אתה משלם את זה ישירות ל iherb כביכול אז אין הפתעות

עשיתי הזמנה ביום שישי שעבר ועוד לא קיבלתי שום הודעה על המצב של החבילה, אני מאוכזב מהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית