המבצע עם ההנחה המטורפת ב-iHerb חזר!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
לדוגמה 4 חבילות חטיפים (48 חטיפים סה"כ) כולל משלוח 3-7 ימים לארץ ב-223 ש"ח בלבד (247 ש"ח ללקוחות קיימים - 4.6-5.1 ש"ח לחטיף, רבע מהמחיר בישראל)

2 חבילות חטיפים + אבקת חלבון 2.3 ק"ג ב-240 ש"ח ללקוחות חדשים (או 266 ש"ח ללקוחות קיימים). רק האבקת חלבון תעלה לכם בארץ 250 ש"ח

קישורים לרכישה בתגובות. הקופון תקף לשימוש חד פעמי בלבד ונגמר ב-31.8 או עד גמר המלאי. יש לרכוש בלפחות $60 (211 ש"ח).

יש להזין את הקופון: 10LOYALTY

ואם זה לא הזין אוטומטית אז את הקופון הנוסף: WLG790

** אין לפרסם קופונים נוספים/הפניות אישיות

נא לא לעבור את ה-275 ש"ח או שתשלמו מיסים (מע"מ). עדיף לפצל את המשלוחים ל-2 חבילות חטיפים + אבקת חלבון או 4 חבילות של חטיפים.

AwesomeScreenshot-checkout1-iherb-cart-2019-08-15_2_57.jpg
AwesomeScreenshot-checkout1-iherb-cart-2019-08-15_2_53 (1).jpg

אבקת חלבון:
MusclePharm, Combat 100% Whey Protein, Vanilla, 5 lbs (2269 g)

חטיפי חלבון:
MusclePharm, Combat Crunch, בצק עוגיות שוקולד צ'יפס, 12 חטיפים, 63 גרם ליחידה

עוד חטיפים טובים:
BSN, Protein Crisp (חלבון פריך), בטעם חמאת בוטנים קראנצ'י, 12 חטיפים, 1.97‎oz‏‏, (56 גרם) כל אחד

וגם אלו:
One Brands, חטיף One, אושר של שקדים, 12 חטיפים, 2.12 oz (60 גרם) בחטיף

מוצרים כשרים:
צ'יפס קוואסט:
Quest Nutrition, Tortilla Style Protein Chips, Nacho Cheese, 8 Bags, 1.1 oz (32 g ) Each

חטיפי חלבון QUEST:
Quest Nutrition, QuestBar, חטיף חלבון, קרם עוגיות, 12 חטיפים, 60 גרם כל אחד

חלבון ALLMAX:
ALLMAX Nutrition, AllWhey זהב, 100% חלבון מי גבינה, שוקולד, 2.27 ק"ג (5 פאונד)

עוד רעיונות למלא את העגלה:
עוגיות חלבון טעימות (רק טעם שוקולד צ'יפס):
Quest Nutrition, Protein Cookie, Chocolate Chip, 12 Pack, 2.08 oz (59 g) Each

גרנולה חלבון:
Julian Bakery, Pro Granola, Vanilla Cinnamon Cluster, 1.22 lbs (555 g)

פנקייק חלבון:
Julian Bakery, Paleo Pancakes and Waffle Mix, 9 oz (256 g)

רוטב בלי קלוריות וולדן פארמס (רק אלף האיים לדעתי מוצלח):
Walden Farms, Thousand Island Dressing, 12 fl oz (355 ml)

צ'יפס חלבון נוסף:
Quest Nutrition, צ'יפס חלבון, טעם ברביקיו, 8 יחידות באריזה, 32 גרם (1.1 אונקיות) ליחידה

יעני ממרח חלבון:
Grenade, Carb Killa Protein Spread, Chocolate Hazelnut Flavor, 12.7 oz (360 g)

קדם אימון נחמד:
Cobra Labs, The Curse, Pre Workout, Lemon Rush, 0.55 lbs (250 g)

למי שרגיש ורוצה אבקת חלבון ללא לקטוז:
MusclePharm, 100%combat מבודד, שוקולד חלב, 2.268 ק''ג

קרקרים נחמדים:
Julian Bakery, קרקרי PrimalThin, פרמז'ן אורגני, 238 גרם

חמאת בוטנים דיאטטית באבקה עם שוקולד:
PB2 Foods, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g)

חמאת בוטנים אבקה ללא שוקולד:
PB2 Foods, The Original PB2, Powdered Peanut Butter, 16 oz (454 g)

קריאטין:
MusclePharm, Creatine Essentials, Unflavored, 2.2 lbs (1 kg)

עוגיות חלבון:
Optimum Nutrition, Protein Cake Bites, Red Velvet, 12 Bars, 2.19 oz (62 g) Each (Discontinued Item)

כדורי קפאין:
ProLab, Caffeine, 200 mg, 100 Tablets (Discontinued Item)

מי שרוצה לבזבז כסף על דברים שלא עובדים BCAA:
Optimum Nutrition, Pro BCAA, Raspberry Lemonade, 13.7 oz (390 g)

למי שלא מסתדר במשלוח 2.2 ק"ג חלבון, יש גם קופסאות קטנות יותר של חלבון תשלובת שהוא זהה לחלבון מי גבינה מבחינת תפוקה (ומגיע בדלי קצת יותר קטן/זה יותר זול):
MusclePharm, אבקת חלבון Combat, שוקו, 1814 גר' (4 פאונד)

זהו מקווה שמספיק. יש עוד הרבה מוצרים שאני מכיר שאני לא ממליץ פשוט כי התנסתי וזה עלה לי ביוקר.
בתאבון 😃

נערך לאחרונה:
מעל 255 זה משלוח חינם
אל תעבור 75 דולר כי יכול להיות מכס

עשיתי בול 260 😃
וואי זה טווח סופר גבולי בין 255 ל75 דולר...!!
265 זה כבר 75 דולר! איזה מזל.... רק עכשיו אני שמה לב...

נ.ב - אני בחורה חח

30D40478-C91C-449D-A4BB-952CD24409FF.png

לעוד מישהו זה לא נותן להשלים את התשלום? אין לי מושג למה. אני משתמשת הויזה דרך פייפאל.....וזה פשוט לא מחייב

איזה מוזר, זה מבטל לי.
אני בדיוק עשיתי הזמנה והיה לי את הסיפור הזה. הייתי עם נציג בצ'אט לגבי זה והוא אמר לי לעשות הזמנה ושהוא יערוך אותה ידנית. אחר כך הוא אמר שזה מחכה לאישור ושזה יתבצע לפני שההזמנה תשלח, עכשיו ההזמנה כבר נשלחה וירד לי איזה 93$ במקום 75 והוא אומר שהם יעשו לי ריפאונד של 9$ שזה אמור להיות בערך כפול מזה.... ואין עם מי לדבר זה יותר גרוע מלדבר לקיר.

כאילו כל שלב שאני עוקב אחרי ההוראות של האוטיסטים האלה מהתמיכה הטכנית אני יודע שאני אדפק ושהם טועים במה שהם אומרים ועדין אני עושה את זה.

אני מתלבט אם להתקשר לחברת אשראי לבטל להם תשלום
טוב לאחר דין ודברים הם יחזירו לי את הכמות הנכונה. כמובן שאני בסופו של דבר עדין יצא מופסד בכמה שקלים בגלל המרה וכל מיני שטויות כאלה.

ומדינת ישראל הרוויחה 15$+ בלי סיבה
אגב זה לא פעם ראשונה שיש באגים מוזרים כאלה באתר שלהם, ה30% וה10% לא אמורים לפגוע אחד בשני אתמול שהייתי בעגלה זה עבד בסדר גמור. היום בבוקר פתאום הם לא עבדו ביחד בלי סיבה.

פשוט אל תלכו ראש בראש עם הבאגים, תחכו שיתקנו אותם, או תזמינו בלי. זה ממש לא שווה את השעתיים האלה של לדבר עם הצ'אט שלהם. עכשיו אני גם צריך לראות שהחזירו לי את הכמות הנכונה באשראי ואם לא שוב להתחיל לדבר איתם זה סתם קאדר

יש לכם מושג אם יש ב IHERB משהו בסגנון של החטיף הזה ? :

NUTREND-VOLTAGE-ENERGY-CAKE-BAR_2.jpeg

בארץ הוא עולה 10 ש"ח לאחד ואני מחפש משהו יותר זול חח ( בנתיים קניתי 3 מהפרופיט אצלינו אבל מחפש משהו זול יותר).

תודה 😃

מישהו עשה הזמנה בימים האחרונים וזה "עבר" לו ?

רוצה לעשות הזמנה ולא רוצה להסתכן בעוד חבילה שלא תגיע לי כמו החבילה הנוכחית...

החמאת בוטנים מטורף, מקום ראשון בטעמים נכון לעכשיו, יותר טוב אפילו מחטיפים רגילים שאוכלים בשביל הטעם

העוגת שוקולד גם נחמד, אוורירי מאוד ביחס לשאר ופחות מתפרק, מחובר לעצמו יותר אז פחות מלכלך.

נשאר לי רק לנסות את הקרמל בהזדמנות

החמאת בוטנים מטורף, מקום ראשון בטעמים נכון לעכשיו, יותר טוב אפילו מחטיפים רגילים שאוכלים בשביל הטעם

העוגת שוקולד גם נחמד, אוורירי מאוד ביחס לשאר ופחות מתפרק, מחובר לעצמו יותר אז פחות מלכלך.

נשאר לי רק לנסות את הקרמל בהזדמנות

בן זונה של חטיף , שלשום סיימתי את הקופסה שלו

כשאני שם קופון זה מבטל את ה 30%
ההזמנה מגיעה ל 75.05$ (כולל המשלוח)
המחיר משלוח נחשב כחלק מההזמנה עצמה או שרק המוצרים עצמם נבדקים במכס?

ברוך השם קיבלתי את החבילה שלי מ-IHERB

קפאין של אולמקס וקופסת חטיפי חלבון של מאסל פארם בטעם עוגת שוקולד

למה שאני נכנס לאתר בלי להתחבר לחשבון אז בחטיפי חלבון יש נקודות תגמול 6 שקל שזה חוסך לי 6 שקל מ ההזמנה אבל ברגע שאני מתחבר לחשבון זה מבטל לי את זה? זה סוג של "הנחה" ללקוחות חדשים? אולי אפתח עוד חשבון אם זה על כל מוצר 6 שקל הנחה זה משמעותי.
וכמה שזכור לי יש גם קוד קופון הנחה למשתמש שפותח חשבון ועושה את הקנייה הראשונה

למה שאני נכנס לאתר בלי להתחבר לחשבון אז בחטיפי חלבון יש נקודות תגמול 6 שקל שזה חוסך לי 6 שקל מ ההזמנה אבל ברגע שאני מתחבר לחשבון זה מבטל לי את זה? זה סוג של "הנחה" ללקוחות חדשים? אולי אפתח עוד חשבון אם זה על כל מוצר 6 שקל הנחה זה משמעותי.
וכמה שזכור לי יש גם קוד קופון הנחה למשתמש שפותח חשבון ועושה את הקנייה הראשונה
אתה לא יכול לפתוח עוד חשבון. יש להם מערכת ממש חזקה שמזהה שאתם פותח חשבון כפול באמצעים כאלה ואחרים. אתה עושה הזמנה, מורידים לך את הכסף, מחכה איזה יום, הם מבטלים לך את ההזמנה ואז מחזירים לך את הכסף.

בשביל להצליח לעקוף את זה אתה צריך כרטיס אשראי אחר (הדבר הכי חשוב), שם אחר על ההזמנה, ת.ז שונה, טלפון אחר, אימייל אחר(כמובן), רצוי כתובת שונה, IP אחר.
וזה גלגל מזל כזה כי יש להם פשוט קבוצה שכל התפקיד שלה זה לבדוק אותנטיות של משתמשים, אז תלוי גם על מי אתה נופל שבודק אותך.

אם כל ההתעסקות הזאת שווה בשביל לחסוך כמה שקלים, תחליט אתה. מה גם שלא תוכל לעשות את זה כל פעם כי כרטיסי אשראי שונים הם בכמות מוגבלת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית