הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Test Plex 300 Magnum Pharmaceuticals

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך

שים

משתמש משקיע
2,294
2,116
נק' מוניטין:
3,084
2,294
2,116
יש ניסיון ? יש חוויות ? מ
Test Plex 300 של Magnum Pharmaeuticals

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190819-175635_Chrome.jpg
    Screenshot_20190819-175635_Chrome.jpg
    KB 91 · צפיות: 123
  • פותח/ת השרשור
זה כאילו לא נחשב סייקל מסה ..
אבל כן אתה יכול לעשות ממנו מסה .
אולי תריץ את הסייקל הזה וברקע LGD.
רעיון שקיבלתי מתגובה של Navira זה שבסוף הסייקל כשאתה מוריד את המסטרון וזריקהאחרונה של הטסט יש לך שבועיים לחכות עד לpct להכניס בשבועיים האלה טורינבול 🏋️😅 ואז איך שמסתיים השבועיים מפסיקים את הטורינבול או כל אוראל אחר שתחשוב עליו ומתחילים PCT 👉👌

פשוט לי משהו פשוט
טסט ועוד משהו
ולא בא לי אוראלי כמו דיבול

טוב נראה כבר
יש לי עוד זמן

• פותח/ת השרשור
דיבול לא בא בחשבון אף פעם 🤣
אמרתי טיבול , וגם לא חייב .
אתה יכול באמת להשתמש במקום האוראל בSarms 😍 איזה כיף שיש לנו היום בימיינו Sarms .

אני אקרא קצת על הכל ואבנה לעצמי ע"פ המטרות
כעקרון המטרה לעלות7-8 קילו כמה שיותר נקי ולשפר פרופרציות

למה לא npp? חזק מאוד למסה, עדין מאוד בתופעות לוואי ויוצא מהדם ביחד עם הטסט פרופ,
אני הולך כנראה לקחת טסט מסטרון וננדרולון
הסייקל הנוכחי של טסט ובולדנון הייתי צריך להפסיק מסיבות אישיות, הייתי שש שבועות בסייקל ועכשיו בפיסיטי ננוח טיפה ונעשה סייקל חדש

רק שהפעם לא אקח בולדנון ממש לא ממליץ על החומר חסרונות גוברים על היתרונות בכל פרמטר

1) מחיר- אתה תצטרך כנראה מינימום 1000 מג בשבוע לא תקבל משהו רציני בפחות מזה, ומינון כזה זה הרבה מאוד כסףף הרווח ממש לא שווה את ההשקעה
2)אישית לא כלכך הרגשתי רעב כמו שמספרים
3)מה שקיבלתי על מינון של 800 מג זה מראה קשיח ומראה ווסקולרי נחמד, מסטרון ייתן את אותן הדבר
4)צריך להריץ 15 שבועות כדי להינות ממנו אין שום טעם לזה אתה ממצה את הסייקל כבר אחרי 10 שבועות

בקיצור קחו מסטרון ל8 שבועות במקום בולדנון עדיף מכל הבחינות כסף בפער משמעותי מאוד!
זמן שימוש קצר ואותם תוצאות

למה לקחת אוראלים? אין להם שום יתרון על פני זריקות
יש מספיק סוגי סטרואידים בזריקות לכל מטרה שתחפוץ

איזה הורמון לזריקה משתווה לאנאדרול, דיבול, סופרדרול וכו? חוץ מטרנבולונז

הכוח בא מהר יותר משופכה מוקדמת

איזה הורמון לזריקה משתווה לאנאדרול, דיבול, סופרדרול וכו? חוץ מטרנבולונז

הכוח בא מהר יותר משופכה מוקדמת
לא דיברתי על פאוור ליפטינג
האנשים שמתייעצים פה זה בעיקר לפיתוח גוף מסה וחיטוב, ולמטרה הזאת אוראלים זה מיותר לחלוטין
דיבול=ננדרולון קצר
ווינסטרול=מסטרון
ובל נשכח את הטרן

פאוורליפטינג זה כבר תחום אחר ששואל השאלה כנראה לא התכוון אליו
בתחום הזה אין טעם בשום סטרואיד מסה
רק טסט ואנדרול/הילוטסטין/סופרדרול/אולי דיבול ומבולרון לפסיכופתים שבינינו ממש לפני התחרות

האנשים שמתייעצים פה זה בעיקר לפיתוח גוף מסה וחיטוב, ולמטרה הזאת אוראלים זה מיותר לחלוטין
דיבול=ננדרולון קצר
ווינסטרול=מסטרון
ובל נשכח את הטרן

רק טסט ואנדרול/הילוטסטין/סופרדרול/אולי דיבול ומבולרון לפסיכופתים שבינינו ממש לפני התחרות

מה קשור פאוורליפיטנג? מי דיבר על זה?

ננדרולון קצר לא משתווה לדיבול ואני חולה על NPP

פשוט תגיד לא מתאים לי כדורים אני פוחד על הכבד

אל תתנהג כאילו אין לזה שימוש

• פותח/ת השרשור
דיבול=ננדרולון קצר
ווינסטרול=מסטרון
ובל נשכח את הטרן

דווקא אהבתי 😘
כתב יפה וצודק .

שים, מה דעתך על מסטרון וטסט כסייקל מסה?

אני עוד מעט מתחיל להתארגן על סייקל לינואר
אני לא שים אבל אני בהחלט אוהב תסייקל הזה פשוט וקל נטול כמעט מי תופעות לוואי מורגשות ומעיקות חוויות טובות יש לי מהמסטרון עדין וקל ופשוט יש לו די המון יתרונות כגון הורדות רמות Shbg עיכוב המרה לאסטרוגן ואף מעד דריכה על האסטרוגן (מתחת ל12 אחוז שומן) עליה בחשק המיני ואגרסיה טובה באימון בזמן מעט ממושך נותן קשיחות ודחיסות מדהימה במיוחד אחרי סייקלים "רטובים" הוא לא חזק כמו וינסטרול אבל הוא בהחלט מספק
שבועיים של tbol או דיבול לא יעשה לך כלום ..מיותר לך על טסט לבד לדעתי
אוראלים לשבועים קצת בדיחה מחזק אמה מה לפני יצאיה מסייקל אפשר לתת תיחזןק עם אוראלים במינון נמוך מזכיר לכולם אחרי אוראלים יש עליה חדה בקורטיזול לכן לא לצפות לניסים וניפלואת אחרי סייקל
לגבי מאגנום חברה מוכרת בחול חברה מתפקדת טוב לפי חוות דעת יש פארטיות טובות ויש פארטיות פחות טובות. ממליץ לך ללכת על משהו מוכר וידוע

שבועיים של tbol או דיבול לא יעשה לך כלום ..מיותר לך על טסט לבד לדעתי

איך הגעת לזה שאני רוצה שבועיים? איך הגעת לזה שאני רוצה טסט לבד? ואיך הגעת לזה שאני רוצה דיבול או טיבול?
אני לא שים אבל אני בהחלט אוהב תסייקל הזה פשוט וקל נטול כמעט מי תופעות לוואי מורגשות ומעיקות חוויות טובות יש לי מהמסטרון עדין וקל ופשוט יש לו די המון יתרונות כגון הורדות רמות Shbg עיכוב המרה לאסטרוגן ואף מעד דריכה על האסטרוגן (מתחת ל12 אחוז שומן) עליה בחשק המיני ואגרסיה טובה באימון בזמן מעט ממושך נותן קשיחות ודחיסות מדהימה במיוחד אחרי סייקלים "רטובים" הוא לא חזק כמו וינסטרול אבל הוא בהחלט מספק

יש מצב אני אלך על זה, אני אחקור עם קצת, יש לי עוד זמן להחליט

Macregor אחי התכוונתי להגיב למה שאמר שים בקשר לשבועיים דיבול או טיבול אחרי זריקה אחרונה שזה מיותר לדעתי.. בטעות ציטטתי אותך
קח המלצה לסייקל מסה נקייה שאפשר לחשוב עליו
טסט וטרן הטרן במינון 150 עד 200 מג לשבוע אם זה פעם ראשונה שלך איתו ..חומר מטורף הוא לא הכי למתחילים אבל אני לא יודע מה הנסיון שלך.. תחקור על זה קצת זה סייקל פצצה אבל צריך לקחת כמה דברים בחשבון אם תחליט ללכת בכיוון אני יכול לעזור והח'ברה פה גם.. יש פה אנשים עם ידע לפי מה שאני רואה שמדברים לעניין
שיהיה שבת שלום אחי:79nb:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית