עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא npp? חזק מאוד למסה, עדין מאוד בתופעות לוואי ויוצא מהדם ביחד עם הטסט פרופ,שים, מה דעתך על מסטרון וטסט כסייקל מסה?
אני עוד מעט מתחיל להתארגן על סייקל לינואר
אני הולך כנראה לקחת טסט מסטרון וננדרולוןלמה לא npp? חזק מאוד למסה, עדין מאוד בתופעות לוואי ויוצא מהדם ביחד עם הטסט פרופ,
דיבול לא בא בחשבון אף פעם 🤣
אמרתי טיבול , וגם לא חייב .
אתה יכול באמת להשתמש במקום האוראל בSarms 😍 איזה כיף שיש לנו היום בימיינו Sarms .
למה לקחת אוראלים? אין להם שום יתרון על פני זריקותדיבול!,,,,
למה לקחת אוראלים? אין להם שום יתרון על פני זריקות
יש מספיק סוגי סטרואידים בזריקות לכל מטרה שתחפוץ
לא דיברתי על פאוור ליפטינגאיזה הורמון לזריקה משתווה לאנאדרול, דיבול, סופרדרול וכו? חוץ מטרנבולונז
הכוח בא מהר יותר משופכה מוקדמת
לא דיברתי על פאוור ליפטינג
האנשים שמתייעצים פה זה בעיקר לפיתוח גוף מסה וחיטוב, ולמטרה הזאת אוראלים זה מיותר לחלוטין
דיבול=ננדרולון קצר
ווינסטרול=מסטרון
ובל נשכח את הטרן
פאוורליפטינג זה כבר תחום אחר ששואל השאלה כנראה לא התכוון אליו
בתחום הזה אין טעם בשום סטרואיד מסה
רק טסט ואנדרול/הילוטסטין/סופרדרול/אולי דיבול ומבולרון לפסיכופתים שבינינו ממש לפני התחרות
דווקא אהבתי 😘לא דיברתי על פאוור ליפטינג
האנשים שמתייעצים פה זה בעיקר לפיתוח גוף מסה וחיטוב, ולמטרה הזאת אוראלים זה מיותר לחלוטין
דיבול=ננדרולון קצר
ווינסטרול=מסטרון
ובל נשכח את הטרן
פאוורליפטינג זה כבר תחום אחר ששואל השאלה כנראה לא התכוון אליו
בתחום הזה אין טעם בשום סטרואיד מסה
רק טסט ואנדרול/הילוטסטין/סופרדרול/אולי דיבול ומבולרון לפסיכופתים שבינינו ממש לפני התחרות
שבועיים של tbol או דיבול לא יעשה לך כלום ..מיותר לך על טסט לבד לדעתיפשוט לי משהו פשוט
טסט ועוד משהו
ולא בא לי אוראלי כמו דיבול
טוב נראה כבר
יש לי עוד זמן
אני לא שים אבל אני בהחלט אוהב תסייקל הזה פשוט וקל נטול כמעט מי תופעות לוואי מורגשות ומעיקות חוויות טובות יש לי מהמסטרון עדין וקל ופשוט יש לו די המון יתרונות כגון הורדות רמות Shbg עיכוב המרה לאסטרוגן ואף מעד דריכה על האסטרוגן (מתחת ל12 אחוז שומן) עליה בחשק המיני ואגרסיה טובה באימון בזמן מעט ממושך נותן קשיחות ודחיסות מדהימה במיוחד אחרי סייקלים "רטובים" הוא לא חזק כמו וינסטרול אבל הוא בהחלט מספקשים, מה דעתך על מסטרון וטסט כסייקל מסה?
אני עוד מעט מתחיל להתארגן על סייקל לינואר
אוראלים לשבועים קצת בדיחה מחזק אמה מה לפני יצאיה מסייקל אפשר לתת תיחזןק עם אוראלים במינון נמוך מזכיר לכולם אחרי אוראלים יש עליה חדה בקורטיזול לכן לא לצפות לניסים וניפלואת אחרי סייקלשבועיים של tbol או דיבול לא יעשה לך כלום ..מיותר לך על טסט לבד לדעתי
שבועיים של tbol או דיבול לא יעשה לך כלום ..מיותר לך על טסט לבד לדעתי
אני לא שים אבל אני בהחלט אוהב תסייקל הזה פשוט וקל נטול כמעט מי תופעות לוואי מורגשות ומעיקות חוויות טובות יש לי מהמסטרון עדין וקל ופשוט יש לו די המון יתרונות כגון הורדות רמות Shbg עיכוב המרה לאסטרוגן ואף מעד דריכה על האסטרוגן (מתחת ל12 אחוז שומן) עליה בחשק המיני ואגרסיה טובה באימון בזמן מעט ממושך נותן קשיחות ודחיסות מדהימה במיוחד אחרי סייקלים "רטובים" הוא לא חזק כמו וינסטרול אבל הוא בהחלט מספק