הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון?

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי ,
מתלבט להתחיל סייקל ראשון
של אנאבר עם שילוב של פרווירון פעמיים ביום כדי לשמור על רמות טסט גבוהות בדם
אנאבר 50 מ''ג כל יום למשך 12 שבועות

לא מעוניין חומר בסיס מפחד מכל הדבר הזה וכל התופעות לוואי מעדיף קצב התקדמות יותר איטי
ולשאת כמה שפחות תופעות לוואי שקשורות ל DHT וכדומה.

תשמע ראיתי תגובות שלך בעבר .. אז אני יודע שאתה לא טרול .
אבל יצא לך כאן פוסט של טרול .
אנאבר מוריד את הציר ההורמונאלי הטבעי ב3 שבועות בערך . 50 מ"ג אנאבר זה מלא זה יוריד לך את הציר בשבוע 1 .
כשמורידים את הציר הטבעי ואין טסט בסיס ברקע ההרגשה מאוד לא נעימה . מלא בעיות קטנות תופעות לוואי . דכאון , הרגשה של גמור כל היום , בעיות שינה למרות שאתה גמור , תפקוד מיני ירוד ועוד .. הרבה יותר גרוע מ500 מ"ג טסט בשבוע.
פרווירון פעמיים ביום כדי לשמור על רמות טסט גבוהות בדם, מעדיף קצב התקדמות יותר איטי
ולשאת כמה שפחות תופעות לוואי שקשורות ל DHT
פרווירון זה DHT טהור , אין בו כלום חוץ מDHT טהור . לא נותן כלום חוץ מתופעות לוואי של DHT.
אבל בסך הכל סייקל טוב ✌️

• פותח/ת השרשור
תשמע ראיתי תגובות שלך בעבר .. אז אני יודע שאתה לא טרול .
אבל יצא לך כאן פוסט של טרול .
אנאבר מוריד את הציר ההורמונאלי הטבעי ב3 שבועות בערך . 50 מ"ג אנאבר זה מלא זה יוריד לך את הציר בשבוע 1 .
כשמורידים את הציר הטבעי ואין טסט בסיס ברקע ההרגשה מאוד לא נעימה . מלא בעיות קטנות תופעות לוואי . דכאון , הרגשה של גמור כל היום , בעיות שינה למרות שאתה גמור , תפקוד מיני ירוד ועוד .. הרבה יותר גרוע מ500 מ"ג טסט בשבוע.

פרווירון זה DHT טהור , אין בו כלום חוץ מDHT טהור . לא נותן כלום חוץ מתופעות לוואי של DHT.
אבל בסך הכל סייקל טוב ✌️
תודה על המענה , אז בעצם אם להיכנס זה רק התחלה עם חומר בסיס או עדיף לא לגעת בכלל אה?
עם כמה שאנאבר הוא עדין

רק עם טסטוסטרון סולו .. ואם אתה ממש חייב אנאבר אפשר להוסיף, אבל לא 50 ..
מספיק 2 כדורים גג 3 . (30 מ"ג)

• פותח/ת השרשור
רק עם טסטוסטרון סולו .. ואם אתה ממש חייב אנאבר אפשר להוסיף, אבל לא 50 ..
מספיק 2 כדורים גג 3 . (30 מ"ג)
כן תשמע לא רציתי להיכנס לכל העולם "האפל" הזה אז אמרתי ניקח משהו עדין ממש רק לקבל את האסתטיות וכמה תחושות אנדרוגניות מעבר למצופה.

תודה על המענה שים!

אני הבנתי מה אתה רוצה לעשות
אנאבר ומשהו ש"יחזיק" את הסטוסטרון .
פרווירון הוא ממש הלא משהו הזה !
אם כבר אז איזשהו Serm כמו טמוקסיפן או כלומיד ..
אם אתה הולך על סייקל כזה
אנאבר 30 מ"ג
טמוקסיפן בין 20 - 40 ביום
אז תודיע לנו פתח לוג או תביא לי את המספר פלאפון שלך נעקוב אחריך 😉 זה פעם ראשונה שאני שומע שמישהו עושה דבר כזה .. נכניס אותך לסטטיסטיקה .

• פותח/ת השרשור
אני הבנתי מה אתה רוצה לעשות
אנאבר ומשהו ש"יחזיק" את הסטוסטרון .
פרווירון הוא ממש הלא משהו הזה !
אם כבר אז איזשהו Serm כמו טמוקסיפן או כלומיד ..
אם אתה הולך על סייקל כזה
אנאבר 30 מ"ג
טמוקסיפן בין 20 - 40 ביום
אז תודיע לנו פתח לוג או תביא לי את המספר פלאפון שלך נעקוב אחריך 😉 זה פעם ראשונה שאני שומע שמישהו עושה דבר כזה .. נכניס אותך לסטטיסטיקה .
חחחחחח בדיוק רק עכשו הבנת מה רציתי לעשות.
בשביל לא להיכנס לכל החור השחור הזה רק לשמר ולקבל צורה יותר יפה והסטטית ועדיין להנות מהחוויה במינימום תופעות.
ככה שבשביל שלא תיווצר ירידה חס וחס שזה הציר שכולם אומרים שהסיכוי שירד זה בלי חומר אז להגן על הציר הטבעי על ידי חומר כלשהו כמו שרשמתי או מה שאתה רשמת ופשוט לבצע סייקל אנאבר ללא חשש 🤯
מקסימום ניתן גם להוסיף בהמשך גם טריבולוס בכמות גבוהה להתאוששות

אם ככה זה כן ישאיר לי אז מוכן להיכנס לזה פשוט מאווד מפחד מהפחתת הציר.

פגיעה בציר בטוח תקרה .. זה מלחמה אתה מוריד וSerm מעלה כמו לשתות 3 אספרסו לקבל לחץ דם גבוהה ולטפטף רגיעון . 🤦‍♂️ יוצא דבע אבל אתה רוצה .

• פותח/ת השרשור
כל עוד לא תיהיה ירידה משמעותית בציר ברמה מסוכנת כמו שכולם אומרים עם סטרואיד סולו אז אם התוספת שאקח תחפה על המנגנון אז אין לי בעיה לעשות מפחד מאוד שלא יהרוס פוריות ודברים כאלה חס וחלילנ כל עוד שאני יודע שמה שאני עושה זה משהו עדין אבל עדיין אקבל משהו מהמשפחה האפלה הזאת במינימום ריסק im ready ושים אם אתחיל אעשה ולוג אם באלך אשלח גם מספר

מפחד מאוד שלא יהרוס פוריות
אם זה הבעיה שלך אז אתה יכול לעשות אנאבר סולו .. פוגע בפוריות בקושי רק בזמן הסייקל איתו .. ואחריי שאתה מפסיק הציר חוזר מהר יחסית .
הרבה עושים את זה ולא שמים פשוט על ההרגשה הלא טובה שיש אחריי השבוע ה3 .. ולא שמים על בעיות זקפה ..
עוברים את הסייקל והכל חוזר .

"רק" 80%
ועכשיו לשאלה האלרונה
מה ההסתברות שהוא נפל על ה80% ?
אני יגיד לך..... 100% הוא לא מכיר את השוק כמוך ואף פעם לא עשה סייקל,.. רוב הסיכויים שאת הדילר הוא הכיר לא מזמן

אולי קצת הגזמתי באחוזים .

עדיין הכרתי כמה חדשים שהפתיעו אותי ונפלו על חברות טובות .. השוק שלנו בישראל משתפר ..
השמות הגדולים לא רוצים שיהיה עליהם שמועה - שמביאים דברים שלא עובדים, וזה מתחיל להסתדר .
נסחפתי לשיחה לא קשורה לפוסט 😛
עדיין פותח הפוסט דיבר על שלא כל כך אכפת לו בעיות קטנות , הרגשות לא נעימות , עומד לא עומד .. הוא מפחד מה"גדולות" עקרות .. תופעות לוואי DHT .. אז יכול לנסות לעשות סולו .. הפחד שלו לא שם .

• פותח/ת השרשור
אולי קצת הגזמתי באחוזים .

עדיין הכרתי כמה חדשים שהפתיעו אותי ונפלו על חברות טובות .. השוק שלנו בישראל משתפר ..
השמות הגדולים לא רוצים שיהיה עליהם שמועה - שמביאים דברים שלא עובדים, וזה מתחיל להסתדר .
נסחפתי לשיחה לא קשורה לפוסט 😛
עדיין פותח הפוסט דיבר על שלא כל כך אכפת לו בעיות קטנות , הרגשות לא נעימות , עומד לא עומד .. הוא מפחד מה"גדולות" עקרות .. תופעות לוואי DHT .. אז יכול לנסות לעשות סולו .. הפחד שלו לא שם .
ברור זה הכי מפחיד שיפגע בזרעונים ובפוריות ושהאיבר לא יעמוד תקין או חשש לאי רצון של מין.
ועוד חשוב התקרחות שזה פחד ממש....
אם אנאבר לא מביא אותך לשם אז וואלה הפחד באמת לא שם ולחוץ סתם 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית