הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון?

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי ,
מתלבט להתחיל סייקל ראשון
של אנאבר עם שילוב של פרווירון פעמיים ביום כדי לשמור על רמות טסט גבוהות בדם
אנאבר 50 מ''ג כל יום למשך 12 שבועות

לא מעוניין חומר בסיס מפחד מכל הדבר הזה וכל התופעות לוואי מעדיף קצב התקדמות יותר איטי
ולשאת כמה שפחות תופעות לוואי שקשורות ל DHT וכדומה.

• פותח/ת השרשור
אז תקרא עוד פעם את השירשור הודעות
כן אז אין בעיה להיכנס לזה אדאג לזה כשיהיה לי את התקציב הזה בקרוב האנאבר הזה לא זול 😣
@שים
תגיד אם אני אתחיל את הסייקל של האנאבר סולו להתחיל כמו שהמאמן שלי אמר עם 50 מ''ג ושילוב כמובן של כלומיד או פרווירון
או להתחיל עם כמות של 40 מ''ג?
הוא המליץ לי לפחות סייקל של 12 שבועות אמרתי אבל בגלל הפחדים שלי אז שאני רוצה לנסות קודם לחודש לראות איך הגוף מגיב ולעשות בדיקות גם לפני גם אחרי
ואיזה בדיקות גם אתה ממליץ לעשות כדי לעקוב אחר המאזן ההורמונלי באופן אבסולוטי?
ומה אתה אומר האם לעשות לחודש? ואם טוב להמשיך?
הוא אמר שלוקחים בין 40-60 אמר בהתחלה לקחת 50 באמצע אבל מה אתה אומר עם כמה להתחיל?

אם זה מה שאתה שואל אחריי כל השירשור אז אני מצטער שלא הבנת כלום מהתגובות .
אני אנסה לסכם את כל הפוסט :
אנאבר פוגע בציר כמו הזריקות שאתה מפחד מהם , רק שאנאבר לא נותן מענה כמו זריקות לתפקוד מיני , הרגשה טובה , מביא לדכאון, תוצאות שכמעט ולא ניראות לעין .
פרווירון - לא יודע מה אתה מצפה ממנו , הוא נותן רק בעיות DHT כי הוא DHT טהור בלי אנבוליות בכלל .
בדיקות דם לפני - כל הציר ההורמונלי להתעקש על test free ואותו דבר בסביבות השבוע אחריי הכדור האחרון .
הייתי הולך על 3 כדורים מחולקים .. ואחריי כמה שבועות שאתה מרגיש שאתה יכול לעלות 4 ..

• פותח/ת השרשור
אם זה מה שאתה שואל אחריי כל השירשור אז אני מצטער שלא הבנת כלום מהתגובות .
אני אנסה לסכם את כל הפוסט :
אנאבר פוגע בציר כמו הזריקות שאתה מפחד מהם , רק שאנאבר לא נותן מענה כמו זריקות לתפקוד מיני , הרגשה טובה , מביא לדכאון, תוצאות שכמעט ולא ניראות לעין .
פרווירון - לא יודע מה אתה מצפה ממנו , הוא נותן רק בעיות DHT כי הוא DHT טהור בלי אנבוליות בכלל .
בדיקות דם לפני - כל הציר ההורמונלי להתעקש על test free ואותו דבר בסביבות השבוע אחריי הכדור האחרון .
הייתי הולך על 3 כדורים מחולקים .. ואחריי כמה שבועות שאתה מרגיש שאתה יכול לעלות 4 ..
אם אני מגיע לרופא ומבקש בדיקות דם הוא יתן לי גם טסט פרי במידה והתעקש? זה מתבצע באותה בדיקה או בנוסף ל?
ואתחיל עם 3 כנראה.
אז אם לא פרווירון מה אתה ממליץ לשלב ?

זה מתבצע בניפרד תצטרך להתעקש על זה
במקום פרווירון 😕 מה אתה רוצה להשיג איתו ?$#@!?? ואז אגיד לך

פרווירון משבית את הציר לפני האנאבר .

אז ניראה לי דיברנו על זה כבר שהרצון שלך זה לקחת Serm כמו טמוקסיפן באמצע הסייקל .

מה אתה ממליץ לשלב ?
אז אני לא ממליץ כי אני לא יודע, זה רעיון שהבאת לי פעם ראשונה אשמח אם תשתף לוג שעוקב אחריי סייקל כזה .
אנאבר 30 מ"ג מחולק ביום
טמוקסיפן 20 מ"ג / כלומיד חצי כדור כל יום 2.5 מ"ג .
לא חותם מה יהיה 😛 לא מכיר .

אנשים עדין חוזרים על טעויות של רק אוראלי לא משנה כמה מסבירים להם 😲

סייקל ראשון שלך , אם אתה מחליט להכנס לעולם הזה לפחות שזה יהיה חכם ומשתלם עד כמה שאפשר ..
סייקל ראשון טסט בלבד יתן לך תוצאות מעל ומעבר כמובן במידה שאתה מתמיד בתזונה,אימונים,ואוכל
לא לזלזל בpct , ומומלץ לקחת תוספים כגון מולטי וויטמין אומגה 3 וכד..

בהצלחה.

אילן חסוי
אני מצטרף למה שאמרו פה המגיבים ומוסיף עוד משו..אל תיקח את זה בקטע רע אתה לא מוכן מספיק מבחינת ידע להיכנס לזה תקרא קצת על החומרים..גם נתנו פה טיפ בקשר לאנבאר אותנתי שקשה להשיג. תעצור תלמד אתה רק תרוויח ועצה שלי תיכנס לעולם הזה עם 2 רגליים או בכלל לא אחרת חבל על הבריאות זמן והכסף שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית