הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה- חשיבות טמוקסיפן בpct

roi2605

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אחרי סייקל של טסט 500mg , וארימידקס כל 3 ימים.
יש צורך לקחת כרגע פרגניל ?
ולאחר מכן לpct -
כלומיד 100/100/50/50
והתכנון היה לקחת גם טמוקסיפן 40/40/20/20.
אמרו לי שאין צורך בטמוקסיפן ואפשר במקום להמשיך עם ארימידקס.
מה החשיבות של טמוקסיפן והאם זה נכון ואפשרי מה שהציעו לי ?
תודה מראש

היי, שמע זה מאוד כללי אבל בעיקרון במקומך הייתי ממשיך עם ה pct אבל פשוט בלי להוסיף פרגניל כי אין ממש תרומה לזה. זה די מבטיח שתשתקם כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
עוד לא התחלתי pct עכשיו סיימתי עם הטסט.
השאלה הראשונה אם לפני הpct לקחת פרגניל, והשאלה השניה זה מה החשיבות של טמוקסיפן והאם אפשר לוותר עליו ופשוט להמשיך עם ארימידקס
היי, שמע זה מאוד כללי אבל בעיקרון במקומך הייתי ממשיך עם ה pct אבל פשוט בלי להוסיף פרגניל כי אין ממש תרומה לזה. זה די מבטיח שתשתקם כמו שצריך

טמוקסיפן והאם אפשר לוותר עליו ופשוט להמשיך עם ארימידקס
טעות גדולה .. עם הארימקדס אפשר כבר לאט לאט להפסיק אחריי בדיקת דם (הרבה לא רוצים לעשות) או אם אתה לא מרגיש בכלל עיקצוצים בחזה.. בפטמות.. אתה יכול להוריד אותו .
בסיס הPCT זה טמוקסיפן !!!
כלומיד אפשר לתת כדור 50 מ"ג כל יומיים לפי ההרגשה בשבוע שבועיים הראשונים . אחריי זה ממשיך רק עם הטמוקסיפן .
אם זה סייקל פשוט של 500 מ"ג טסטוסטרון בשבוע אז הPCT הוא פשוט . לא צריך להגזים בבליעת כדורים .

טעות גדולה .. עם הארימקדס אפשר כבר לאט לאט להפסיק אחריי בדיקת דם (הרבה לא רוצים לעשות) או אם אתה לא מרגיש בכלל עיקצוצים בחזה.. בפטמות.. אתה יכול להוריד אותו .
בסיס הPCT זה טמוקסיפן !!!
כלומיד אפשר לתת כדור 50 מ"ג כל יומיים לפי ההרגשה בשבוע שבועיים הראשונים . אחריי זה ממשיך רק עם הטמוקסיפן .
אם זה סייקל פשוט של 500 מ"ג טסטוסטרון בשבוע אז הPCT הוא פשוט . לא צריך להגזים בבליעת כדורים .
1)אתה חושב שטמוקסיפן לבד ללא כלומיד ופרגניל יתן התאוששות מלאה?
2)מה המלצת הפיסטי שלך בסייקל בלאסט אנד קרוז שמשולב שם טרן או ננדרולון? גם שם היית מוותר על פרגניל ומסתפק בטמוקסיפן וטיפה כלומיד?
3)טריפטורלין(דקהפפטיל) לדעתך מיותר לגמרי בלי קשר לאיזה סייקל עשית ולכמה זמן...?

1. אכן . זה לא מחשבה שלי זה עובדות של שנים בשטח .
2.
אם זה סייקל פשוט של 500 מ"ג טסטוסטרון לשבוע אז הPCT הוא פשוט
3. טריפטורלין חומר חשוב מאוד ! יותר חשוב לנסות לא להגיע למצב שהוא חשוב לך !

1. אכן . זה לא מחשבה שלי זה עובדות של שנים בשטח .
2.

3. טריפטורלין חומר חשוב מאוד ! יותר חשוב לנסות לא להגיע למצב שהוא חשוב לך !
עדיין לא ענית על השאלה השנייה, מה היית עושה בבלאסט אנד קרוז שמשולב שם ננדרולון או טרן, גם שם היית מסתפק רק בטמוקסיפן?

קצת שינית את השאלה
על השאלה הראשונה עניתי :
" גם שם היית מוותר על פרגניל ומסתפק בטמוקסיפן וטיפה כלומיד? "
ועניתי שכבר בתגובה שלי אליו כתבתי 500 מ"ג זה pct מספק.
מה היית עושה בבלאסט אנד קרוז שמשולב טרן או ננדרולון
לא הייתי עושה סייקל כזה 😁 ברור שכאן הpct הוא אחר .. ויש מצב להעזר בHCG .
ומי שעשה משהו דומה שיעזור איזה PCT עזר לו .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חח בלבלתם אותי קצת ..
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להתקדם מפה ?
סיימתי עם הטסט.
יש לי בבית פרגניל, כלומיד, וארימידקס.
לקנות גם טמוקסיפן ?

חח בלבלתם אותי קצת ..
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להתקדם מפה ?
סיימתי עם הטסט.
יש לי בבית פרגניל, כלומיד, וארימידקס.
לקנות גם טמוקסיפן ?
קנה טמוקסיפן

טמוקסיפן
40 מג שבוע ראשון
20 מג שבוע שני ושלישי
זה סוגר לך בדיוק קופסא אחת (יש בקופסא 30 כדור)

ופרגניל בסייקל

נערך לאחרונה:
עדיין לא ענית על השאלה השנייה, מה היית עושה בבלאסט אנד קרוז שמשולב שם ננדרולון או טרן, גם שם היית מסתפק רק בטמוקסיפן?
אני תמיד מריץ בסייקלים פרגניל בד"כ 500 לשבוע
לגבי בלאסט אנד קרוז עשיתי סביב שנה ן 3 חודש
והפסקתי
עשיתי אחרי הסייקל זריקת טריפטולרין
ואז כלומיד טמוקסיפן ל 4 שבועות אפ אני לא טועה
אחרי 10 שבועות הייתה התאוששות
לא מלאה כי חזרתי שוב לסייקל
אבל מאמין אחרי נניח בלאסט אנד קרוז של חצי שנה
פרוטוקול כזה אפ המטרה לא לחזור ישר לחומרים
היא בהחלט לאושש ברוב המקרים..

גם שם היית מסתפק רק בטמוקסיפן?
אני כן
פותח הפוסט,
מה זה השאלה המפגרת הזאת?
טמוקסיפן זה הדבר הכי חשוב שאתה צריך לpct.
גיביתי את זה בהמון מאמרים ומחקרים שהעלתי לפה,אתה יכול להריץ חיפוש

התנסית בזה? עשית פעם סייקל עם נור19 והתואששת מצוין רק מטמוקסיפן?
@שים
אין בעיה שאתם מורידים את הכלומיד מהפיסיטי
יש בעיה שאתם מוותרים על hcg בסייקל
זה נותן התאוששות יותר טובה חד משמעית! מניסיון אישי ובדיקות דם[/QUOTE]

כתבתי כבר בהרחבה המון המון פעמים,כולל מאמרים,מחקרים ותוצאות..

באופן כללי,נולבדקס עושה את הרוב המוחלט של העבודה בכל מה שנוגע לhpta וכלומיד פשוט לא רלוונטי אלא אם האסטרדיול גבוה מאוד ואז כלומיד כל יניב תוצאות

כתבתי כבר בהרחבה המון המון פעמים,כולל מאמרים,מחקרים ותוצאות..

באופן כללי,נולבדקס עושה את הרוב המוחלט של העבודה בכל מה שנוגע לhpta וכלומיד פשוט לא רלוונטי אלא אם האסטרדיול גבוה מאוד ואז כלומיד כל יניב תוצאות
לא דיברתי על כלומיד שם אני מסכים איתך שהוא מיותר דיברתי על פרגניל hcg
לגבי הנולבדקס כמה מג אתה לוקח ולכמה שבועות?

קשה קשה להסביר ולדעת כמה זה נכון השימוש בפרגניל , אני מאמין לכל חבריי שאמרו לי שאיו מרגישים יותר טוב , והרגשה אני מודה בטוח הוא נותן, ואני אומר לך יש לה מחיר . אתה מדבר על חודשים של השבתה ברמה של ננדרולון שמה - אתה יודע מה יש מצב שבמינונים של 250 iu הפרגניל "מציל" את המצב מ-אי הצלחה של PCT כי אנחנו מדברים על סייקלים עם השבתה קשה .

אבל עדיין כדאי לשים לב מה מינון של הפרגניל מתי בסייקל או אחריו ?! כי הפרגניל עצמו משתק את הציר , אז רק במקרים קיצוניים שווה ל"הציל" איתו את המצב .
בטח שלא בסייקל ראשון 500 מ"ג, וסייקלים דומים לזה חבל , הרגשה שכאילו הכל חזק לתפקד אבל זה בא על חשבון הורמונים דנגרופינים טבעיים של הגוף .

קשה קשה להסביר ולדעת כמה זה נכון השימוש בפרגניל , אני מאמין לכל חבריי שאמרו לי שאיו מרגישים יותר טוב , והרגשה אני מודה בטוח הוא נותן, ואני אומר לך יש לה מחיר . אתה מדבר על חודשים של השבתה ברמה של ננדרולון שמה - אתה יודע מה יש מצב שבמינונים של 250 iu הפרגניל "מציל" את המצב מ-אי הצלחה של PCT כי אנחנו מדברים על סייקלים עם השבתה קשה .

אבל עדיין כדאי לשים לב מה מינון של הפרגניל מתי בסייקל או אחריו ?! כי הפרגניל עצמו משתק את הציר , אז רק במקרים קיצוניים שווה ל"הציל" איתו את המצב .
בטח שלא בסייקל ראשון 500 מ"ג, וסייקלים דומים לזה חבל , הרגשה שכאילו הכל חזק לתפקד אבל זה בא על חשבון הורמונים דנגרופינים טבעיים של הגוף .
הרעיון של פרגניל זה לאותת לבלוטות כן להמשיך לעבוד במהלך סייקל
כי ברגע שאתה משתק ולא נותן שום אותות יהיה קשה יותר להשתקם

אני אמשיך ואומר כמו חכמים ממני פה שאם אתה מחפש משהו להוריד מ- pct זה לא טמוקסיפן, אלא להפך אם כבר. פרגניל יכול לבוא ולהיות יותר יעיל בסייקל יותר ׳משתק׳ נקרא לזה ככה. אתה עושה סייקל בסיסי של מתחילים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית