הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה- חשיבות טמוקסיפן בpct

roi2605

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אחרי סייקל של טסט 500mg , וארימידקס כל 3 ימים.
יש צורך לקחת כרגע פרגניל ?
ולאחר מכן לpct -
כלומיד 100/100/50/50
והתכנון היה לקחת גם טמוקסיפן 40/40/20/20.
אמרו לי שאין צורך בטמוקסיפן ואפשר במקום להמשיך עם ארימידקס.
מה החשיבות של טמוקסיפן והאם זה נכון ואפשרי מה שהציעו לי ?
תודה מראש

אחרי סייקל של טסט 500mg , וארימידקס כל 3 ימים.
יש צורך לקחת כרגע פרגניל ?
ולאחר מכן לpct -
כלומיד 100/100/50/50
והתכנון היה לקחת גם טמוקסיפן 40/40/20/20.
אמרו לי שאין צורך בטמוקסיפן ואפשר במקום להמשיך עם ארימידקס.
מה החשיבות של טמוקסיפן והאם זה נכון ואפשרי מה שהציעו לי ?
תודה מראש
לא אמרת לנו מה אורך הסייקל?
את פרנגיל יש 2 גישות לקחת אחת במשך כול הסייקל מההתחלה ואחת לקראת סוף הסייקל כאשר הזריקה האחרונהשלו תיהיה לפני התחלת ה pct.במקרה שלך אם מדובר באסטר ארוך של טסט תשתמש עכשיו בשבועיים לפני הפוסט סייקל
תרד מהארימידקס ואל תוותר על טמוקסיפן לדעתי וגם על הכלומיד..בדיקות דם אחרי הפוסט סייקל כמובן.

הרעיון של פרגניל זה לאותת לבלוטות כן להמשיך לעבוד במהלך סייקל
כי ברגע שאתה משתק ולא נותן שום אותות יהיה קשה יותר להשתקם
האיתות שהפרגניל נותן זה על חשבון בלוטה במוח שמתנוונת בינתיים בהכנסת פרגניל .
ומשתקמת אחריי שמפסיקים .
בינתיים ההרגשה בביצים טובה יותר . אבל בגלל שאין הרגשה לבלוטה במוח אז מתאמנים מתעלמים ממנה . אותה זה בסדר לשתק וביצים חייב להעיר במכות של אותות . 🫤

עוד מישהו רוצה להתווכח ?

ומשתקמת אחריי שמפסיקים .
בינתיים ההרגשה בביצים טובה יותר . אבל בגלל שאין הרגשה לבלוטה במוח אז מתאמנים מתעלמים ממנה . אותה זה בסדר לשתק וביצים חייב להעיר במכות של אותות . 🫤

עוד מישהו רוצה להתווכח ?
לא לא אכפת לי בכלל ממראה הציר בסייקל זה ממש לא מעניין אותי איך נראים שק האשכים שלי במהלך הסייקל, בפיסיטי הכל חוזר לתפקוד מלא
הסיבה שאני חושב על פרגניל זה כדי לתת התאוששות יותר מהירה וטובה אחרי זה בפיסיטי
אתה מגיע עם פחות השבתה ולכן מתאושש יותר מהר
אם זה רק מראה האשכים בסייקל והרגשה טובה ותו לא זה ממש אבל ממש טיפשי לקחת פרגניל אפשר לחשוב מי כבר מסתכל לכם על האשכים ולגבי ההרגשה הטובה תתמקדו במסה ובאימונים ומשם תקחו הרגשה טובה

אני רוצה לדעת מה הפער בהתאוששות בסוף הסייקל בין סייקל שהכיל רק טמוקסיפן בפיסיטי לבין סייקל שהכיל גם פרגניל במהלך הסייקל,

אם הפער משמעותי -לוקחים פרגניל
אם הפער זניח- מסתפקים בפיסיטי של טמוקסיפן

אני רוצה לדעת מה הפער בהתאוששות בסוף הסייקל בין סייקל שהכיל רק טמוקסיפן בפיסיטי לבין סייקל שהכיל גם פרגניל במהלך הסייקל
זהו שזה קשור גם לסייקל עצמו אתה מדבר על בלאסט & קרוז .. בזה אני פחות מבין מה קורה שם .. ויש מצב ששווה להכניס פרגניל .
בסייקל של עד 12 שבועות - הPCT עם HCG יותר קשה להתאוששות מ-בלי hcg!
הטמוקספין צריך לעבוד גם על ההשבתה שלהציר בגלל הטסטוסטרון וגם על ההשבתה של הבלוטה במוח (ההיפוטלוס) בגלל הHCG.
פרגניל זה Bro science שנשאר מתקופת יוסי עם יד 50. שBicep 50" זה יפה, אבל לא הייתי בונה על יוסי יותר מידי.

ומשתקמת אחריי שמפסיקים .

עוד מישהו רוצה להתווכח ?
לא לא אכפת לי בכלל ממראה הציר בסייקל זה ממש לא מעניין אותי איך נראים שק האשכים שלי במהלך הסייקל, בפיסיטי הכל חוזר לתפקוד מלא
הסיבה שאני חושב על פרגניל זה כדי לתת התאוששות יותר מהירה וטובה אחרי זה בפיסיטי
אתה מגיע עם פחות השבתה ולכן מתאושש יותר מהר
אם זה רק מראה האשכים בסייקל והרגשה טובה ותו לא זה ממש אבל ממש טיפשי לקחת פרגניל אפשר לחשוב מי כבר מסתכל לכם על האשכים ולגבי ההרגשה הטובה תתמקדו במסה ובאימונים ומשם תקחו הרגשה טובה

אני רוצה לדעת מה הפער בהתאוששות בסוף הסייקל בין סייקל שהכיל רק טמוקסיפן בפיסיטי לבין סייקל שהכיל גם פרגניל במהלך הסייקל,

אם הפער משמעותי -לוקחים פרגניל
אם הפער זניח- מסתפקים בפיסיטי של טמוקסיפן
בקשר להתאוששות זה אינדיבידואלי
מנסיון פרנגיל לקראת סוף הסייקל גרם לי אישית להתאושש מהר יותר ולדעתי כדאי להשתמש בו לקראת סוף סייקלים ארוכים או עם חומרים שמשתקים אותך חזק בוודאות כמו טרנבולון לדוגמא. תמיד השתמשתי בכלומיד ונולבה יחד בפוסט סייקל ולא ניסית לעולם רק עם נולבה תמיד 4-5 שבועות של שתיהם.
יש אנשים שמזריקים hcg מתחילת הסייקל כי זאת הגישה שלהם וזה "עובד" עליהם הכי טוב אי אפשר להתווכח ולהגיד מי צודק יותר

אם מישהו יזריק מתחילת הסייקל עד סופו פרגניל ויקח 100 כדורי כלומיד בשבוע הראשון של הpct ו100 טמוקסיפן בשבוע
הוא התאושש בשבוע 1
זה ציני אבל אמיתי ונכון ! באמת שזה מה שיקרה התאוששות מובטחת !

צריך לקחת בפרופרציות תלוי בזמן של הסייקל מינונים וחומרים יש כאלו ישתתקו חזק גם מאנוואר 3 שבועות על 10 מג.. כול אחד שונה לומדים מנסיון
אם מישהו יזריק מתחילת הסייקל עד סופו פרגניל ויקח 100 כדורי כלומיד בשבוע הראשון של הpct ו100 טמוקסיפן בשבוע
הוא התאושש בשבוע 1
זה ציני אבל אמיתי ונכון ! באמת שזה מה שיקרה התאוששות מובטחת !
Hcg מתחילת הסייקל לדעתי מיותר עזוב שזה עוד ארומטיזציה שצריך לקחת בחשבון במיוחד אם אתה על קומבו של 3-4 חומרים עזבו שזה עוד חורים בגוף מצד שני בפורומים בחול אצל הרוב זה must

להכניס למשל pct לסייקל כמו בנעוץ, בטח סייקל מתחילים ראשון עם כלומיד ופרגניל עוד בסייקל, זה כאילו ללכת הכי על בטוח שיש וכל הקופה. השאלה אם צריך? האם זאת גישה נכונה? כי ישקם זה כן.

זה כמו שיש לך בעיה בחלק באוטו, אתה תחליף לו כמעט כל חלק. האם הבעיה תסתדר? מאה אחוז. אבל האם זה נדרש?

אני בעד מינימליסטיות בדברים האלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית