עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסברתי לו שאין קסמים, אבל הוא מעדיף לענות כמו איזה ילד בן 10 במקום להגיד תודה שעוזרים לו, אז אני סיימתי להגיב לטרול הזה, שיעשה מה שהוא רוצה, חושבים זה fxp כאןלמה פרסמת את זה כאן ולא בפורום תסופי תזונה?
דבר שני, השריר לא יגדל יותר מדי גם עם חומרים תוך זמן קצר, המקסימום זה נוזלים.
זה לא טרול חחחחבא לשכונה טרול חדש
אבל לא אמרתי שזה קסמים ... ואתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אחי, ומה קשור fxp, ביקשתי יעוץ , לא שפיטה . זה הכל חח . אמרתי, נראה איך זה, מקסימום אעדכן פההסברתי לו שאין קסמים, אבל הוא מעדיף לענות כמו איזה ילד בן 10 במקום להגיד תודה שעוזרים לו, אז אני סיימתי להגיב לטרול הזה, שיעשה מה שהוא רוצה, חושבים זה fxp כאן
יודע . אבל נראה את ההשפעה , כל אחד מגיב שונה לגוף לפי דעתי, פשוט זה מעלה את הטסטוסטרון בגוף, מעניין, ראיתי גם משהו דומה בטבע בריא, טריבולוס(?) אני נשאר עם הקריאטין שלי, אני יודע שהוא הכי אפקטיבי לפחותלמה פרסמת את זה כאן ולא בפורום תסופי תזונה?
זה נגיד מעצבן.. ישר לפסול ... למה לא לבדוק? ואז להביא דעה? זה גם רעיון. בגלל זה הגבתי ככה. זה לא היה במטרה לפגוע או משהו , או טרול, ממש לא... ותקרא על זה תגובות באתרים האנגלית דווקא יש ביקורות טובות,חרא שיווקי, תמצית צמחים עלובה
שוב, איפה אתה רואה אותי אומר קסמים, אתה ישר שפטת את זה בלי לבדוק עלייך או לראות מעבר כן ... תודה על מה...? תודה שעזרת, אבל תוך כדי פסלת ישר וזה לא היה מעודד.הסברתי לו שאין קסמים, אבל הוא מעדיף לענות כמו איזה ילד בן 10 במקום להגיד תודה שעוזרים לו, אז אני סיימתי להגיב לטרול הזה, שיעשה מה שהוא רוצה, חושבים זה fxp כאן
שוב, אזמין חבילה, נראה את ההשפעות. אעדכן.לא צריך להיות גאון כדי לדעת שאין בזה כלום, תקרא מה המרכיבים של זה, לגבי המלצות אני ממליץ על תזונה נכונה אימונים נכונים ושינה טובה, אין קסמים אז אל תחפש כאלה כי פשוט חבל על הזמן ועל המאמץ
נראה נראה חח, יש ביקורות טובות עליו תקרא באתרים באנגלית... ישר לפסול .. מה עם לנסות? ואז להביא דעה? זה גם רעיון טוב... וכמו שאמרתי, אזמין חבילה, נראה את ההשפעה, ואעדכן האם זה באמת לא עוזר, או האם זה משפיע, אפילו בקצת.ליתר דיוק problem50...
נראה את ההשפעה... גם , גם נוזלים כן. אבל נראה לגביי השריר, אעדכן פה הכללמה פרסמת את זה כאן ולא בפורום תסופי תזונה?
כמו שקריאטין מכניס לשריר נוזלים.. אבל זה משתנה מאדם לאדם, יכול ליהות שזה לא יהיה מורגש אפילו, וזה יהיה חלק ממסת שריר, בנוסף לנוזלים.למה פרסמת את זה כאן ולא בפורום תסופי תזונה?
אששש על ההקפצה..חברנו האם התנסית? מה חוות הדעת שלך בנדון? @Jfj