הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון Probolan50 (לפי מה שרשום

• פותח/ת השרשור Jfj
  • פורסם בתאריך

Jfj

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
-11
6
0
כמו שאמרתי, אני חדש פה, ואני מתאמן 5 פעמים בשבוע, אוכל 6/7 ארוחות , נח טוב. ראיתי את זה באינטרנט, שמה שזה אומר שתוך 48 שעות השריר גודל והכל, זה מסוכן? זה מוכר בכלל? תודה

• פותח/ת השרשור
היי, תודה על הכנות, ניסית? או שאתה יודע בוודאות שזה לא עוזר? ואם כן אז מה ממליץ?
ואם נגיד בכל זאת אני אזמין רק חבילה אחת, ונראה איך זה ילך, מה אומר?

לא צריך להיות גאון כדי לדעת שאין בזה כלום, תקרא מה המרכיבים של זה, לגבי המלצות אני ממליץ על תזונה נכונה אימונים נכונים ושינה טובה, אין קסמים אז אל תחפש כאלה כי פשוט חבל על הזמן ועל המאמץ

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה חח, ואני עליתי ממש יפה, ואם אין קסמים.. לחה הזרקת היום פעם ראשונה חח?

קודם כל לא הזרקתי היום פעם ראשונה, דבר שני אם אתה רוצה להכנס לעולם הזה לך על זה, אבל אם אתה חושב שזה קסמים אז אתה רחוק שמיים וארץ מלהכנס לדברים האלה, אנשים שמשתמשים בחומרים עובדים פי עשר יותר קשה מרוב הטבעיים, אגב אני נכנסתי לעולם הזה רק בגלל שהכיוון שלי זה תחרויות אחרת לא הייתי חושב על לסכן את הבריאות שלי בכלל

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שזה מה שאני עושה .. אני מתאמן קשה, אוכל את הארוחות שלי שצריך, ועליתי ממש טוב , שרירים גדולים, זה כיף לראות את זה, לא אמרתי שזה קסמים, ותאמין שאני מתאמן קשה כמו אלה שמזריקים ובאמת שאפילו יותר ממנם אם צריך למטרות שלי... תראה מה אעשה, אם אתה אומר שהצמחים האלה לפחות לא מזיקים, אז אין סיבה לא לנסות לא? אני אזמין אחד נראה את ההשפעה ומה זה עושה ואז אעדכן פה
ואגב אתה רציני אחי? אתה בקושי מבין משהו . לפי מה שראיתי גם אתה מחפש פה כל מיני עצות ואז זורק את זה על אחרים, וואלה אני כן אנסה את זה, כל אחד עובד על הגוף שלו אחרת. אני מאמין שזה עובד , ראיתי בספרד שזה עוזר, אז על תגיד סתם. ניסית על עצמך? לא.. רק ראית כל מיני תגובות באינטרנט, אז וואלה אני כן אנסה ואז נראה איך זה ילך, כל אחד משפיע אחרת. מעצבן שלא ניסית ואתה הולך רק על תגובות באינטרנט, תראה בספרד איך זה עובד טוב, כרגע מה שאני משתמש זה רק קריאטין, והוא פצצה. אזמין את המוצר ואז אראה את ההשפעה. מבטיח לך שזה יעבוד טוב. ואני מתאמן יותר חזק מאלה שלוקחים את החומרים תאמין לי . עם אתה לא מבין כלום אז למה להגיב סתם. וזה לא תמצית צמחים עלובה , תנסה קודם. יאו
אני פאקינג מתאמן כבר מעל 3 שנים, כולה רציתי חוות דעת מקצועית

• פותח/ת השרשור
ואני אמשיך להתאמן כמובן
בנוסף אני צורך אבקות חלבון, גיינרים על בסיס יומי קבוע וזה עוזר מאוד גם להשלמה תזונתית.

באמת לא מכיר כאן בפורום מישהו שהשתמש בזה .
😘 הלוואי ותפתח לוג 🙌 , ונעקוב כולנו על Probolan 50

למה פרסמת את זה כאן ולא בפורום תסופי תזונה?

דבר שני, השריר לא יגדל יותר מדי גם עם חומרים תוך זמן קצר, המקסימום זה נוזלים.

הסברתי לו שאין קסמים, אבל הוא מעדיף לענות כמו איזה ילד בן 10 במקום להגיד תודה שעוזרים לו, אז אני סיימתי להגיב לטרול הזה, שיעשה מה שהוא רוצה, חושבים זה fxp כאן

• פותח/ת השרשור
בא לשכונה טרול חדש
זה לא טרול חחחח
הסברתי לו שאין קסמים, אבל הוא מעדיף לענות כמו איזה ילד בן 10 במקום להגיד תודה שעוזרים לו, אז אני סיימתי להגיב לטרול הזה, שיעשה מה שהוא רוצה, חושבים זה fxp כאן
אבל לא אמרתי שזה קסמים ... ואתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אחי, ומה קשור fxp, ביקשתי יעוץ , לא שפיטה . זה הכל חח . אמרתי, נראה איך זה, מקסימום אעדכן פה

יודע . אבל נראה את ההשפעה , כל אחד מגיב שונה לגוף לפי דעתי, פשוט זה מעלה את הטסטוסטרון בגוף, מעניין, ראיתי גם משהו דומה בטבע בריא, טריבולוס(?) אני נשאר עם הקריאטין שלי, אני יודע שהוא הכי אפקטיבי לפחות
חרא שיווקי, תמצית צמחים עלובה
זה נגיד מעצבן.. ישר לפסול ... למה לא לבדוק? ואז להביא דעה? זה גם רעיון. בגלל זה הגבתי ככה. זה לא היה במטרה לפגוע או משהו , או טרול, ממש לא... ותקרא על זה תגובות באתרים האנגלית דווקא יש ביקורות טובות,
שוב, איפה אתה רואה אותי אומר קסמים, אתה ישר שפטת את זה בלי לבדוק עלייך או לראות מעבר כן ... תודה על מה...? תודה שעזרת, אבל תוך כדי פסלת ישר וזה לא היה מעודד.
לא צריך להיות גאון כדי לדעת שאין בזה כלום, תקרא מה המרכיבים של זה, לגבי המלצות אני ממליץ על תזונה נכונה אימונים נכונים ושינה טובה, אין קסמים אז אל תחפש כאלה כי פשוט חבל על הזמן ועל המאמץ
שוב, אזמין חבילה, נראה את ההשפעות. אעדכן.
ליתר דיוק problem50...
נראה נראה חח, יש ביקורות טובות עליו תקרא באתרים באנגלית... ישר לפסול .. מה עם לנסות? ואז להביא דעה? זה גם רעיון טוב... וכמו שאמרתי, אזמין חבילה, נראה את ההשפעה, ואעדכן האם זה באמת לא עוזר, או האם זה משפיע, אפילו בקצת.

נראה את ההשפעה... גם , גם נוזלים כן. אבל נראה לגביי השריר, אעדכן פה הכל

כמו שקריאטין מכניס לשריר נוזלים.. אבל זה משתנה מאדם לאדם, יכול ליהות שזה לא יהיה מורגש אפילו, וזה יהיה חלק ממסת שריר, בנוסף לנוזלים.

ניראה שאתה מדבר לעיניין (לא טרול) .
תעזוב את הפוסט כאן ותפתח חדש כשהתוסף מגיע לוג Probolan 50 ונעקוב כולנו יחד .. ננסה לעזור , אם צריך בכלל .

נו האם התנסית? מה חוות הדעת שלך בנדון? @Jfj
אששש על ההקפצה..חבר
טסטוסטרון בוסטר זה נחמד ויש לזה אימפקט מסויים...זה לא המוצר הראשון וכנראה לא האחרון...
א-ב-ל...
התמונות של לפני ואחרי עלולות ליצור את הרושם כאילו מדובר בפראבולן (שזה ממש לא טסטוסטרון בוסטר..סתם דומה בשם) ולא בפרובולן..חחח

דבר ראשון זה חרא של דבר מניסיון חוץ ממוטיבציה בהתחלה זה לא נותן כלום כי אתה באמת מאמין בזה שזה עובד אבל זה לא.
מה שכן הזעתי כמו חמור ונראה לי שכן עליתי במסת שריר אבל ממש טיפה ברמות שכאילו.. עדיף שלא להשקיע בזה.

דבר שני, יש דבר כזה קסמים מי שרוצה - מוצא. בפורום אסור לשאול יותר מידי שאלות על הקסמים אלא רק להתייעץ עליהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית