נק' מוניטין:
803
- 700
- 457
היי, יש לי חבר שחולה בקרוהן והוא שאל אותי אם הוא יכול להשתמש בחומרים למרות המחלה, אמרתי לו שאבדוק כאן עם המומחים ואחזיר לו תשובה, אם מישהו יודע משהו על זה אשמח לשמוע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים בגדול, אבל לא בעייתי לשאול רופא על שימוש בחומרים?אמרת לו שתבדוק כאן ולא שילך לרופא? מזה החוסר אחריות הזאת
כל עוד זה בתיאוריה אני לא חושב שיש בעיה, למרות שרוב הסיכויים שהוא יגיד לך לא, כי הוא לא ירצה לקחת אחריות על סיבוכים וככה גם בפורום.מסכים בגדול, אבל לא בעייתי לשאול רופא על שימוש בחומרים?
קודם כל אני לא אמא שלו אז אני לא אמור לקחת עליו אחריות, הוא בן 30 הוא אחראי לעצמו, דבר שני הוא אמר לי בפירוש לבדוק כאן וזה לא היה רעיון שלי, אני בסך הכל עשיתי את מה שהוא ביקש, אשמח לתשובה רלוונטית במידה ויש כזאת, אם אין לא חייב לענותאמרת לו שתבדוק כאן ולא שילך לרופא? מזה החוסר אחריות הזאת
תפקידך כחבר בין היתר לשמור עליהם מרעיונות מפגרים...קודם כל אני לא אמא שלו אז אני לא אמור לקחת עליו אחריות, הוא בן 30 הוא אחראי לעצמו, דבר שני הוא אמר לי בפירוש לבדוק כאן וזה לא היה רעיון שלי, אני בסך הכל עשיתי את מה שהוא ביקש, אשמח לתשובה רלוונטית במידה ויש כזאת, אם אין לא חייב לענות