הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוויות סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
אז ככה אני הסייקל ראשון היה פצצה חומרים מבית מרקחת, אין זיופים וזה הדה בסט

אבל כן נפלתי בקניית חומרים לפני זה

דחפו לי דקה למשך שש שבועות בטענה ש "אנחנו יודעים שכולם ממליצים על טסט אבל דקה יתן יותר מסה ולכן זה יותר טוב ומומלץ לך"

אחרי באתי לעזרת חבר מאת דניאל ברק כאן בפורום הבנתי שנפלתי על בחור זבל והלכתי לבית מרקחת וקניתי בטבין ותקילין טסט רפואי

את הדקה שאגב היה של חברה טובה(אמריקן פארמה לאב) השארתי למזכרת לזכר הימים שהייתי תמים וחסר ידע וטיפה דבילי

לגבי הסייקל עצמו היה טיל התוצאות הטובות ביותר עד עכשיו, אומנם עליה של שש קילו אבל היה זלזלןל רציני באוכל,נוזלים מטורף, כוח הזוי!. והצד הפחות חמוד בסיפור זה

לקראת שני השבועות האחרונים אמרתי לעצמי יאלה תן פי שתיים מינון תן עד הסוף בשבועיים האלו, העלתי לגרם טסט ואז הפסקתי בלי לעשות יציאה הדרגתית,
תקשיבו!! הגוף שלי כלכך השתגע שהאקנה שהיה לי כתוצאה מהנפילה היה כלכך קשה שלקח לי שנה שלמה להתאושש מהפצעים ועד היום אני סוחב צלקת קטנטנה בגב מהאקנה, האקנה היה פשוט מראה מחריד

למטה בקובץ- הדקה שנמכר לי ונשאר למזכרת, חברה טובה אבל המלצה מחורבנת
אז ככה אני הסייקל ראשון היה פצצה חומרים מבית מרקחת, אין זיופים וזה הדה בסט

אבל כן נפלתי בקניית חומרים לפני זה

דחפו לי דקה למשך שש שבועות בטענה ש "אנחנו יודעים שכולם ממליצים על טסט אבל דקה יתן יותר מסה ולכן זה יותר טוב ומומלץ לך"

אחרי באתי לעזרת חבר מאת דניאל ברק כאן בפורום הבנתי שנפלתי על בחור זבל והלכתי לבית מרקחת וקניתי בטבין ותקילין טסט רפואי

את הדקה שאגב היה של חברה טובה(אמריקן פארמה לאב) השארתי למזכרת לזכר הימים שהייתי תמים וחסר ידע וטיפה דבילי

לגבי הסייקל עצמו היה טיל התוצאות הטובות ביותר עד עכשיו, אומנם עליה של שש קילו אבל היה זלזלןל רציני באוכל,נוזלים מטורף, והצד הפחות חמוד בסיפור זה

לקראת שני השבועות האחרונים אמרתי לעצמי יאלה תן פי שתיים מינון תן עד הסוף בשבועיים האלו, העלתי לגרם טסט ואז הפסקתי בלי לעשות יציאה הדרגתית,
תקשיבו!! הגוף שלי כלכך השתגע שהאקנה שהיה לי כתוצאה מהנפילה היה כלכך קשה שלקח לי שנה שלמה להתאושש מהפצעים ועד היום אני סוחב צלקת קטנטנה בגב מהאקנה, פשוט מראה מחריד

למטה בקובץ- הדקה שנמכר לי ונשאר למזכרת, חברה טובה אבל המלצה מחורבנת
@שים
@Navira
@Lior Rotem
@frozen
@McGregor
@Gnfit

קבצים מצורפים

• 1566942666281598464958911529019.jpg
    1566942666281598464958911529019.jpg
    KB 94 · צפיות: 170
  • פותח/ת השרשור
ומאז אתה לא מפסיק לשתות את המיץ גזר.
אין לי מושג איך אתם מעיזים לגעת בחרא הזה תופעות לוואי הרבה יותר קשות מטרן, בנוסף לזה שאני שונא אוראלי.......
@elchonon מה דעתך על להזריק מיץ גזר במקום לקחת דרך הפה?

אין לי מושג איך אתם מעיזים לגעת בחרא הזה תופעות לוואי הרבה יותר קשות מטרן, בנוסף לזה שאני שונא אוראלי.......
@elchonon מה דעתך על להזריק מיץ גזר במקום לקחת דרך הפה?
שמעתי על פסיכופטים שעושים את זה.
תברח מהם. זה כמעט אדיוטי כמו לשבת באמבטיה של מיץ גזר.
עדיף לך צינור האכלה לאף של זה.

במידה ולא טעים לך, שב עם פסיכיאטר לבדוק מה הבעיה בחושי הטעם שלך.
כאילו, זה הדבר הכי טעים בעולם, גזר עם ג'ינג'ר, תפוח ולימון. ואם בא לך לעוף אז גם אננס טרי.
או מלון עם הקליפה.

• פותח/ת השרשור
שמעתי על פסיכופטים שעושים את זה.
תברח מהם. זה כמעט אדיוטי כמו לשבת באמבטיה של מיץ גזר.
עדיף לך צינור האכלה לאף של זה.

במידה ולא טעים לך, שב עם פסיכיאטר לבדוק מה הבעיה בחושי הטעם שלך.
כאילו, זה הדבר הכי טעים בעולם, גזר עם ג'ינג'ר, תפוח ולימון. ואם בא לך לעוף אז גם אננס טרי.
או מלון עם הקליפה.
ועדיין תוצאות של זה מטורפות
וורידים בכל הגוף, עליה הזויה במשקל, כוח הזוי ברמה שקיבלתי הצעה ממרוואל לגלם את הענק הירוק בנוקמים סוף המשחק,

לשלב את זה עם גינגר תפוח ולימון זה פשוט טירוף מוחלט, אגב זה הסטרואיד הכי ממכר עד כדי כך שאפילו ילדים קטנים לא עומדים בפיתוי וצורכים את זה

אנחנו כנראה נהיה יחד בנוקמים החדש, אני הולך להיות היפה הצהוב.
הגזר די מצהיב את העור.
אני רוצה לשחק דמות שאי אפשר לעמוד בפני היופי העצום שלו.

זה יהיה עם שילוב של פופאי, ברגע שנותנים לי מיץ, אני במשחק.

אם אתה באמת רוצה שזה יהיה טעים, תשתה את זה מכוס זכוכית עם קרח אבל בלי קש.

• פותח/ת השרשור
אנחנו כנראה נהיה יחד בנוקמים החדש, אני הולך להיות היפה הצהוב.
הגזר די מצהיב את העור.
אני רוצה לשחק דמות שאי אפשר לעמוד בפני היופי העצום שלו.

זה יהיה עם שילוב של פופאי, ברגע שנותנים לי מיץ, אני במשחק.

אם אתה באמת רוצה שזה יהיה טעים, תשתה את זה מכוס זכוכית עם קרח אבל בלי קש.
.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית