הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי סייקל חיטוב!

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
היי חברים,

יש לי עבר עם חומרים, השתמשתי בכמה חברות בעבר, החברה האחרונה שהשתמשתי בה הייתה סיירוקס.

אני רוצה כרגע לעשות סייקל חיטוב של 6 שבועות, ויש לי התייעצות לגבי החומרים, תגידו לי מה אתם חושבים:
הסייקל בנוי מ: פרופ, טרן, ווינסטרול, קלן אפדרין.
אם יהיה כסף נדפוק גם טי 3 תוך כדי, אבל לא מסתמך על זה, השתמשתי בו בעבר ואני מרוצה, אבל אין מה להוריד כל כך הרבה שומן, אני לא על אחוז גבוה.

ההתייעצות היא כזאת:
בעבר כשעשיתי סייקל חיטוב השתמשתי בוויני של סיירוקס, כרגע אני הולך להשתמש בוויני של דזמה, מה אתם אומרים? אני הולך להשתמש בוא יום כן יום לא. מה אתם אומרים לגבי דזמה ומה לגבי היום כן יום לא?
לגבי הפרופ היה לי ניסיון עם פרופ של סיירוקס, לקחתי ממנו עד מנה של גרם בשבוע במהלך החיטוב שנה שעבר, כאשר הייתי רק עם פרופ וויני.
אבל בסייקל הנוכחי הזה אני הולך לקחת גם טרן, אז כרגע אני מתלבט לגבי להוריד מינון כמובן של הפרופ, אבל מצד שני אני רוצה אולי ללכת על הפרופ של טסטוליק, מה אתם אומרים?
הוא כזה חזק מהסיירוקס? שמעתי עליו דברים טובים, אשמח לשמוע את תגובתכם.
טרן, כרגע לא מצאתי משהו אחר מהסיירוקס, אז כנראה של הסיירוקס, יום כן יום לא, יוצא 400 מ"ג בשבוע.

אשמח אם תתנו לי המלצות לשילובים של החומרים מבחינת כמויות?
הסייקל שאני מתכנן הוא 6 שבועות.
לגבי האפדרין קלן, אני הולך לקחת שבועיים קלן שבועיים אפדרין.

רק אני שם לב ל 1.80, 80 ק"ג ו 15% שומן ??

זה ממש לא נתונים של מיצוי פוטנציאל גנטי ואם תגיד שיש לך גנטיקה דפוקה אני אומר לך שזה תירוץ עלוב, אתה יכול לעלות לפחות עוד 10 קילו טבעי גם עם "גנטיקה בינונית" ורק אז תהיה במצב של לחשוב על סייקל ואם כבר אז תעשה סייקל מסה, זה מתאים הרבה יותר למישהו במצב פיזי כמו שלך..

סליחה על הבוטות, זה 100% לטובתך בשביל שתבין כמה שאתה רחוק מהמציאות..

רק אני שם לב ל 1.80, 80 ק"ג ו 15% שומן ??

זה ממש לא נתונים של מיצוי פוטנציאל גנטי ואם תגיד שיש לך גנטיקה דפוקה אני אומר לך שזה תירוץ עלוב, אתה יכול לעלות לפחות עוד 10 קילו טבעי גם עם "גנטיקה בינונית" ורק אז תהיה במצב של לחשוב על סייקל ואם כבר אז תעשה סייקל מסה, זה מתאים הרבה יותר למישהו במצב פיזי כמו שלך..

סליחה על הבוטות, זה 100% לטובתך בשביל שתבין כמה שאתה רחוק מהמציאות..

חחח סטלן,תשים לב מי כתב את זה,זה לא היה הוא.
הוא נתן דוגמא שיש פה תופעה שאנשים שהם עם הנתונים האלה רוצים להתחיל סייקלים.

• פותח/ת השרשור
חברים יקרים,

עשיתם מכל השירשור הזה צחוק וחבל...

שאלתי על החומרים הרפואיים, הבנתי שמומלץ יותר.

לגבי הנתונים שלי:
1.70
שוקל 82
10 אחוז שומן

חברים יקרים,

עשיתם מכל השירשור הזה צחוק וחבל...

שאלתי על החומרים הרפואיים, הבנתי שמומלץ יותר.

לגבי הנתונים שלי:
1.70
שוקל 82
10 אחוז שומן

שמע אחי עזוב אותך שטיות תיקח טסט פרפרינוט עדיף רופאי אבל אם אין אז לא נוראה
כח טרן 100 אין רפואי אז לא כל כך משנה סירקוס נחמד אני אישית לוקח BIGEN
ווינסטול תיקח 50 מג ביום בכדורים עדיף זירקות אבל אם קשה לך אז לא חייב

בסייקל שלך הפרפ היה הבסיס של הסייקל מספיק \300\400 מג בשבוע
טרן תיקח 450 מג בשבוע
וינסטורל בכדורים 50 מג כל יום או בזירקות 50 מג יום כן יום לא
PCT שבוע לפני סוף הסייקל תכניס הכל ביחד זה אומר
כוריגון
כלומיד
נולבדקס

ואחרי חודש וחצי אתה ניראה נדייר ואם אומרים שזה הדרך מהירה אז מה אם איפשר לעלות טיבעי עוד גם גי קטרל מגיל 16 התחיל סייקלים הוא יכל בגיל עד גיל 23 לעלות מסת שריר טבעית איזה שטיות יאללה אחי בהצלחה

נולבדקס ביחד עם טרן (או דקה לצורך העניין) - לא טוב... תוותר על הנולבדקס - ביחד עם הטרן זה יכול לגרום לבעיות פרוגסטרון.
תשאר עם הכלומיד.

גם גי קטרל מגיל 16 התחיל סייקלים הוא יכל בגיל עד גיל 23 לעלות מסת שריר טבעית איזה שטיות יאללה אחי בהצלחה

כמה אנשים אתה מכיר עם גנטיקה כמו של ג'יי קאטלר ?

זה שהוא התחיל עם חומרים בגיל צעיר, לא אומר שזה מה שטוב לכל אחד, אם אתה לא מתכוון לפתח קריירה בפיתוח גוף, תמיד עדיף לחכות עם זה עד לגיל המתאים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית