הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לברברשופ/מספרה ברמה גבוהה

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי חברים, אני מאמין שהרבה ממכם בתור ליפטרים גם מגדלים זקן, אני צריך המלצה למקום באמת טוב, כי הזקן והשיער שלי גדלים בצורה מעצבנת. רוצה לעצב את הזקן כמו שצריך ולהסתפר קבוע במקום מקצועי. מעדיף באיזור באר שבע, אבל גם משהו במרכז רלוונטי.

לגבי הזקן:

קנה שמן לזקן ללא חוסם DHT (חפש אחד כזה) ותעצב איך שאתה רוצה, לא כזה קשה. הזקן שלך לא חלק? שמן טוב לזקן יסדר את זה, אתה פשוט עם האצבעות מסדר איך שנוח לך. ממש קל לסדר זקן עם מספריים ומכונה, זה לא כמו בראש...יש לך פחות או יותר שליטה מלאה. מניח שהבעיה שלך זה שהוא לא ''מסודר'' (אחיד) שמן יפתור את זה...

• פותח/ת השרשור
לגבי הזקן:

קנה שמן לזקן ללא חוסם DHT (חפש אחד כזה) ותעצב איך שאתה רוצה, לא כזה קשה. הזקן שלך לא חלק? שמן טוב לזקן יסדר את זה, אתה פשוט עם האצבעות מסדר איך שנוח לך. ממש קל לסדר זקן עם מספריים ומכונה, זה לא כמו בראש...יש לך פחות או יותר שליטה מלאה. מניח שהבעיה שלך זה שהוא לא ''מסודר'' (אחיד) שמן יפתור את זה...
צריך לתת לו צורה נורמלית כי הוא לא מלא אצלי ויש איזורים שלא צומח ואיזורים שצריך להוריד(כמו הצוואר וליישר את הקו צמיחה בלחיים, השפם צומח למטה מעל השפתיים מה שגם צריך להוריד). מניח שאתה צודק ואוכל ללמוד לעשות זאת בעצמי דרך ניסוי וטעיה. יש לך המלצה לשמן מסויים?

צריך לתת לו צורה נורמלית כי הוא לא מלא אצלי ויש איזורים שלא צומח ואיזורים שצריך להוריד(כמו הצוואר וליישר את הקו צמיחה בלחיים, השפם צומח למטה מעל השפתיים מה שגם צריך להוריד). מניח שאתה צודק ואוכל ללמוד לעשות זאת בעצמי דרך ניסוי וטעיה. יש לך המלצה לשמן מסויים?

אישית אני לא צריך שמן לזקן (הוא לא מסורבל) לכן לא התעמקתי, תבדוק שמן ללא חוסם DHT בטח יופיעו לך כמה נחמדים (מצטער..)
אני חושב שזה לא קשה לסדר את הזקן אם רוצים כי הטווח תנועה לא מסורבל כמו אם אתה מנסה לספר את עצמך בראש, פשוט צריך מראה מהפרופיל גם..

יש המלצה מעולה.

Honest Amish. תזמין דרך אמזון יצא לך ממש זול. אתה תהיה מרוצה זה אני מבטיח לך

המלצה שלי: אל תגדל זקן ארוך מדי ברמה שאתה יכול לעצב אותו.

• פותח/ת השרשור
המלצה שלי: אל תגדל זקן ארוך מדי ברמה שאתה יכול לעצב אותו.
ארוך מדי לא יושב עליי בכל מקרה. משהו כזה יכול לשבת עליי לפי הצמיחה שיש לי. מה לגבי מספרה טובה? רוצה לעשות משהו כזה לפני שאקריח לגמרי.

קבצים מצורפים

• 2-The-smart-Viking-look.jpg
    2-The-smart-Viking-look.jpg
    KB 42.3 · צפיות: 114
  • french-bun-under-shave-viking-hairstyles-e1530702337515.jpg
    french-bun-under-shave-viking-hairstyles-e1530702337515.jpg
    KB 15.6 · צפיות: 104
הברברשופ הכי מוכר באזור המרכז הוא של ג'ונסון בחולון.

ארוך מדי לא יושב עליי בכל מקרה. משהו כזה יכול לשבת עליי לפי הצמיחה שיש לי. מה לגבי מספרה טובה? רוצה לעשות משהו כזה לפני שאקריח לגמרי.

אין לי מספרה להמליץ.. זה עניין אינדיבידואלי לפי דעתי.
אני נמצא אצל הספר שלי כבר כמה שנים, ואני תמיד מרוצה מהתספורת כי הוא כבר מכיר אותי.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190903-004050_Gallery.jpg
    Screenshot_20190903-004050_Gallery.jpg
    KB 66.5 · צפיות: 141
אם יוצא לך להיות באיזור כפר סבא אז לך למספרה.
אבירם הספר הכי טוב בארץ בפער (לדעתי, אל תקפצו עלי) והוא ידע גם להתאים לך סגנון ולהמליץ לך על מוצרים ושיטות לטיפוח של השיער והזקן. אני איתו כבר יותר מ7 שנים ולא מוכן ללכת לאף אחד אחר.
*כן, הוא יקר אבל לדעתי מקצועי ושווה כל שקל

חזרתי היום מבודפשט בהונגריה, כמעט בכל פינה יש שם ברברשופ.

ורובם מקומות מאוד מושקעים.

היה לי זקן קצת ארוך, ממש לא משוגע אבל עדיין מעבר לזיפים של שבועיים.

שמן ממש לא היה מספיק לעצב אותו, זה היה רק מרכך אותו אולי, השתמשתי גם ב״ווקס לזקן״ שהיה עוזר קצת, אבל למי שיש זקן ארוך בדר״כ הכי טוב זה לעשות לו פן מנסיון של חברים שלי (כן כן... פן).

• פותח/ת השרשור
חזרתי היום מבודפשט בהונגריה, כמעט בכל פינה יש שם ברברשופ.

ורובם מקומות מאוד מושקעים.
ראית הרבה הונגרים עם זקנים?
היה לי זקן קצת ארוך, ממש לא משוגע אבל עדיין מעבר לזיפים של שבועיים.

שמן ממש לא היה מספיק לעצב אותו, זה היה רק מרכך אותו אולי, השתמשתי גם ב״ווקס לזקן״ שהיה עוזר קצת, אבל למי שיש זקן ארוך בדר״כ הכי טוב זה לעשות לו פן מנסיון של חברים שלי (כן כן... פן).
אקח את הטיפ הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית