הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Gh

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
איך ה gh ?

ממה שהבנתי מומלץ 4-5iu כל יום. מחלוק ל2 ביום?
יש הפסקה יום אחד כל שישה ימים ?
מתכוון לקחת אותו בלי טסט רק גיאץ נקי.. קראתי כמה דעות לפה ולפה חלק אומרים שלא שווה חלק אומרים שכן.

קבצים מצורפים

• 1DD2DF18-4B6A-4F7A-80DE-42C9AC019315.png
    1DD2DF18-4B6A-4F7A-80DE-42C9AC019315.png
    KB 207.8 · צפיות: 220
יש. אבל אין הדרכה בפורום איך לקחת ומה מי מו
תקרא בפורומים באנגלית יש שם הדרכה על הכל. לוקחים את הgh כי הוא בעצם גורם לייצור igf ולכן צריך לקחת אותו במשך חודשים עד שהigf באמת עולה, לכן אם יש אפשרות לigf אמיתי עדיף. כמובן שהוא חייב להיות lr3- שזה אומר שהוא בעצם נשאר 24 שעות בדם אם אני לא טועה. כל השאר נשארים בדם חצי שעה שעה ולכן זה לא שווה

תקרא בפורומים באנגלית יש שם הדרכה על הכל. לוקחים את הgh כי הוא בעצם גורם לייצור igf ולכן צריך לקחת אותו במשך חודשים עד שהigf באמת עולה, לכן אם יש אפשרות לigf אמיתי עדיף. כמובן שהוא חייב להיות lr3- שזה אומר שהוא בעצם נשאר 24 שעות בדם אם אני לא טועה. כל השאר נשארים בדם חצי שעה שעה ולכן זה לא שווה

כגון? (אם מותר לפרסם) לא נראה לי זה נחשב ''פורום מתחרה''

• פותח/ת השרשור

הוא גם מסוכן ללבלב ?
והאנגלית שלי לא חזקה הבת זוג שלי רופאה נבקש ממנה שתלמד בשבילי על זה ח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית