עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא בפורומים באנגלית יש שם הדרכה על הכל. לוקחים את הgh כי הוא בעצם גורם לייצור igf ולכן צריך לקחת אותו במשך חודשים עד שהigf באמת עולה, לכן אם יש אפשרות לigf אמיתי עדיף. כמובן שהוא חייב להיות lr3- שזה אומר שהוא בעצם נשאר 24 שעות בדם אם אני לא טועה. כל השאר נשארים בדם חצי שעה שעה ולכן זה לא שווהיש. אבל אין הדרכה בפורום איך לקחת ומה מי מו
תקרא בפורומים באנגלית יש שם הדרכה על הכל. לוקחים את הgh כי הוא בעצם גורם לייצור igf ולכן צריך לקחת אותו במשך חודשים עד שהigf באמת עולה, לכן אם יש אפשרות לigf אמיתי עדיף. כמובן שהוא חייב להיות lr3- שזה אומר שהוא בעצם נשאר 24 שעות בדם אם אני לא טועה. כל השאר נשארים בדם חצי שעה שעה ולכן זה לא שווה
תקרא בפורומים באנגלית יש שם הדרכה על הכל. לוקחים את הgh כי הוא בעצם גורם לייצור igf ולכן צריך לקחת אותו במשך חודשים עד שהigf באמת עולה, לכן אם יש אפשרות לigf אמיתי עדיף. כמובן שהוא חייב להיות lr3- שזה אומר שהוא בעצם נשאר 24 שעות בדם אם אני לא טועה. כל השאר נשארים בדם חצי שעה שעה ולכן זה לא שווה
יש לה שיעורי ביתהוא גם מסוכן ללבלב ?
והאנגלית שלי לא חזקה הבת זוג שלי רופאה נבקש ממנה שתלמד בשבילי על זה ח
אין לי מושג אם מותר לפרסם, אבל ברדיט יש מידע על כל דבר בעולם בערך, רק צריך לחפש בגוגלכגון? (אם מותר לפרסם) לא נראה לי זה נחשב ''פורום מתחרה''
תשמעגם אותו מומלץ רק עם טסט אחרת לא שווה כסף לפח ?