Gh

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
איך ה gh ?

ממה שהבנתי מומלץ 4-5iu כל יום. מחלוק ל2 ביום?
יש הפסקה יום אחד כל שישה ימים ?
מתכוון לקחת אותו בלי טסט רק גיאץ נקי.. קראתי כמה דעות לפה ולפה חלק אומרים שלא שווה חלק אומרים שכן.

קבצים מצורפים

• 1DD2DF18-4B6A-4F7A-80DE-42C9AC019315.png
    1DD2DF18-4B6A-4F7A-80DE-42C9AC019315.png
    KB 207.8 · צפיות: 220
  • פותח/ת השרשור
@Chicago אני במקומך עושה בכיף את הGH הזה 4iu וכשמגיע ל7 חודשים ביחד עם הGH מתחיל סייקל חמוד של 300-400mg טסט ואולי כדור/Sarms ותיראה מזה 🏋️😅 .
וממשיך אחריו GH האמת שאם הסוכר לא יכבה לך את הלבלב .. GH יכול להיות לכל החיים . 🏋️😅
יש אישור ממך על הגנוטרופין ?
יש בדיקות מסוימות שעדיף לי לבדוק לפני השימוש ? או במהלך השימוש. תודה רבה על העזרה!

יש אישור ממך על הגנוטרופין ?
אישור ממני ?$#@! הלוואי עליי גנוטרופין רפואי .. אני בין האחרונים כאן שמבינים בGH .
מה שאמרתי זה דבר ידוע שכל מי שנוגע בGH עושה ויותר גרוע .
אני לא ממש מבין בGH כי אף פעם לא חשבתי לקחת .. אבל ידוע שחייב לעשות בדיקת דם בגלל הסוכר .. חייב לבדוק סוכר ותשאל כאן יש כאלה שמכירים תרופות להורדת הסוכר בדם , ויש שישר משתמשים באינסולין בלי לחשוב בכלל (פחות אוהב, אבל יש מצב שתהיה חייב) .

• פותח/ת השרשור
אישור ממני ?$#@! הלוואי עליי גנוטרופין רפואי .. אני בין האחרונים כאן שמבינים בGH .
מה שאמרתי זה דבר ידוע שכל מי שנוגע בGH עושה ויותר גרוע .
אני לא ממש מבין בGH כי אף פעם לא חשבתי לקחת .. אבל ידוע שחייב לעשות בדיקת דם בגלל הסוכר .. חייב לבדוק סוכר ותשאל כאן יש כאלה שמכירים תרופות להורדת הסוכר בדם , ויש שישר משתמשים באינסולין בלי לחשוב בכלל (פחות אוהב, אבל יש מצב שתהיה חייב) .
למה שאהיה חייב לקחת אינסולין איתו? הבנתי שאינסולין זה רק בשביל למקסם את הגיאץ

בGH הסוכר עולה בדם והלבלב מפרפר אינסולין עד שהוא מת אז הרוב עוזרים לו ומכניסים אינסולין חיצוני.

• פותח/ת השרשור
עשיתי 2 סייקלים בעבר שניהם היו 500 טסט.. אני רוצה לעשןת סייקל עם גיאץ.. ממליצים להעלות ל750 ?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שקראתי הגוף כבר התרגל לטסט 500 יש פה עוד אנשים שסייקל 3 נשארו על 500 טסט?

הגוף לא "מתרגל" אם תישאר על 500 אתה עדיין תראה תוצאות יפות, אם תעלה ל750 התוצאות יכולות להיות טיפה טובות יותר, אך מה שבטוח שהתופעות לוואי יהיו רבות יותר.

• פותח/ת השרשור
הגוף לא "מתרגל" אם תישאר על 500 אתה עדיין תראה תוצאות יפות, אם תעלה ל750 התוצאות יכולות להיות טיפה טובות יותר, אך מה שבטוח שהתופעות לוואי יהיו רבות יותר.
תודה רבה! הזריקה האחרונה הייתה במרץ שנה שעברה ככה שנראה לי500 יספקו אותי יפה עם שילוב של הגיאץ.. דרך אגב את הגיאץ אני ממשיך לקחת גם בפיסיטי ולאחריו קצת ?

לא רק שכדאי לך gh בתקופת pct אפילו מומלץ כי ככה אתה כמעט ואולי אפילו בכלל לא תאבד שריר בזמן שהטסט שלך מתאושש
כמובן תהיה עם יד על הדופק הgh יכול לדפוק לך את הלבלב תמיד תכין אינסולין ליתר ביטחון

אמרתם אין טעם גיאץ בלי טסט
ראיתי שחברים כאן קופצים ואומרים בלי טסט לא שווה . אני אף פעם לא אמרתי את זה .
ברור ששווה לשלב איפשהו בתקופת סייקל GH איזשהו סייקל של טסט .. אבל זה לא שבלי זה כלום .. ובכלל סייקל GH תמיד מעל 7 חודשים אז ברור שיהיה לך תקופה שאתה לא בסייקל של טסט .
עדיף עדיף לתת את הסייקל חומרים אחרים מעל החצי שנה שאתה עם GH ! (דעה שגיבשתי בעצמי:s29: )

אני מת שכבר יהיה צדיק בסדום בפורום הזה שעושה סייקל לראשונה של GH ויעלה לוג מסודר ויקנח בתמונה של לפני ואחרי.

@Chicago אני במקומך עושה בכיף את הGH הזה 4iu וכשמגיע ל7 חודשים ביחד עם הGH מתחיל סייקל חמוד של 300-400mg טסט ואולי כדור/Sarms ותיראה מזה 🏋️😅 .
וממשיך אחריו GH האמת שאם הסוכר לא יכבה לך את הלבלב .. GH יכול להיות לכל החיים . 🏋️😅
חשוב לצייו את ענין האינסולין והסוכרים בדם בשימוש ממושך במינון מעל 5 יחידות אבל בכל מקרה ממליץ לבדוק סוכר בשימוש ב Gh, אינסולין הוא נורא מסוכן ואין לי שום ידע עליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית