Gh סיני

fitless_bodybuild

משתמש מתחיל
61
9
נק' מוניטין:
16
61
9
שלום לכולם,
רציתי לדון בנושא הgh.
ישנם אתרים המוכרים gh סיני סומטרופין 191aa במחירים הזויים
נכון ישנו סיכוי שזה זיוף,או hcg וחולי...
אבל ישנם אנשים שמגיבים בתגובות ואף מפרסמים בדיקות דם תוצאות ותמונות ומעידים שרוב החומרים שהם בעצמם קנו אמינים.
השאלה אם שווה להזמין אחד לניסיון לבדוק מה הולך שם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחח הוא צוחק
ברור שזה לא בכוונה
אולי בגלל שאני קשה הבנה או אולי כי אני דרומי שהגיע מי חור,או סתם יש לי חינוך כזה. אבל אני אף פעם לא הצלחתי לעכל מילים כמו תדבר יפה,מי אתה (אני זוכר את השבוע שהגעתי למפקדה והפכתי בשלישות את כל השולחנות בגלל השאלה מי אתה? חחח יצאתי אדיוט). במיוחד עם זה נכתב באינטרנט (שוב מזכיר יש לי בעיות התבאטות והבנה) עד גיל מסוים הייתי אגרסיבי עם זה עד שהגעתי לגיל 23 שפשוט הייתי שואל למה זה נאמר כלפיי, והאם פגעתי אני? לנושא שלנו אני בטוח שהכל נאמר בנימה חיובית אנחנו פה אחד בשביל השני אני מקווה לפחות. ועכשיו לנושא שלך חבר סמוטרופין,ג'נוטרופין,אנסמון די נפוץ באירופה הצפונית יותר זה מתגלגל שם חזק החילוקי דעות לפה ולשם (המון זיופים) אין תשובה חד משמעית לזה. אם אתה יכול להתארגן על Blue tops זה היה להיט ואגב המלצה שלי הורמון גדילה של Hilma מדהים ועובד טוב נבדק עם בדיקות דם לכן אם יש אופציה ללכת על זה לך

• פותח/ת השרשור
זהו שהרוב שם blue tops,לא יודע מה אמיתי ומה לא,מנסה להסתמך על ביקורות של אנשים שהזמינו,צריך לבדוק בשביל להבין מה אמיתי ומה לא

זהו שהרוב שם blue tops,לא יודע מה אמיתי ומה לא,מנסה להסתמך על ביקורות של אנשים שהזמינו,צריך לבדוק בשביל להבין מה אמיתי ומה לא
הBlue tops עובד על פי מה שראיתי בגדול אין לדעת מהיכן זה הגיעה. ברוסיה הולך חזק אנסמון ושוב פעם החליוקי דעות לפה ולשם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית