הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי בא איתי לשרוף את המכס?

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
לפני חודשיים בערך הזמנתי חבילה גדולה מויטה קוסט,משהו כמו 4 דליים של חלבון+עוד מוצרים,סה''כ 9 מוצרים.
פיצלו לי את החבילה ל2,המכס שלחו לי 2 זימונים,שלחתי להם את 2 הזימונים,את הקבלה ואת כל המסמכים שצריך,היום אני רואה 2 טפסים שעל כל אחד כתוב לשלם 159 ש''ח,אני בא לדואר הפקידה אומרת לי שעל כל אחד צריך לשלם,הם חייבו אותי במע''מ כאילו כל חבילה היא הזמנה שלמה,שלחתי להם טופס ערעור עם כל הטפסים,רק אחרי פסח עניינים יתחילו לזוז,הכל צריך להיות דפוק במדינה הזאת.

ויטה קוסט מטומטמים, ואיך שלא יהיה המכס נקבע לפי מחיר החבילה, אם ויטה קוסט פיצלו את החבילה אבל רשמו את אותו הסכום על שתיהן, איך אתה מצפה מהראשים החכמים של המכס לדעת שמדובר למעשה בחבילה מפוצלת?

• פותח/ת השרשור
רשמתי להם בפקסים שההזמנה פוצלה ל2 ושלחתי גם קבלה,מבחינתי הם יכולים לפתוח ולראות שבסה''כ יש 9 מוצרים,למה שיחייבו אותי על 18?
אבל גם לויטה קוסט יש צד בעניין,אם זה לא יסתדר אני אבקש פיצויי מויטה קוסט.

אתה דביל
היית מוציא 2 הזמנות
במקום לפצל
(אולי המשלוח טיפה יותר יקר אבל לא היו מחייבים אותך מעמ בכלל)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה דביל
היית מוציא 2 הזמנות
במקום לפצל
(אולי המשלוח טיפה יותר יקר אבל לא היו מחייבים אותך מעמ בכלל)
אז זהו,ויטה קוסט לא אמרו לי שפיצלו את זה ל2,אם הייתי יודע שהם היו עושים דבר כזה אני בעצמי הייתי עושה 2 משלוחים וזהו,דרך אגב הסכום הכללי היה 250 דולר לפני משלוח בערך,ככה שקשה לי להאמין שזה לא היה נתקע במכס,במיוחד עם הנפח הגדול של הדליי חלבון.

ללכת למכס ולהוכיח להם שזה קבלה אחת שהתפצלה לשתי משלוחים יכול להיות שיעזור..חבל שתחכה סתם

אז זהו,ויטה קוסט לא אמרו לי שפיצלו את זה ל2,אם הייתי יודע שהם היו עושים דבר כזה אני בעצמי הייתי עושה 2 משלוחים וזהו,דרך אגב הסכום הכללי היה 250 דולר לפני משלוח בערך,ככה שקשה לי להאמין שזה לא היה נתקע במכס,במיוחד עם הנפח הגדול של הדליי חלבון.
עשיתי הזמנה אחת גדולה פעם ב 300 ומשהו דולר, היו שם מעל ל 2000 כדורים ומעל ל5 קופסאות שונות של חלבון + פורמולות, קיבלתי את החבילה אחרי חודש בערך מ BB.COM אחרי עיכוב של שבועיים במכס (היא הגיע תאכלס אחרי שבועיים), הלכתי למכס והוצאתי אותה בלי שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי הזמנה אחת גדולה פעם ב 300 ומשהו דולר, היו שם מעל ל 2000 כדורים ומעל ל5 קופסאות שונות של חלבון + פורמולות, קיבלתי את החבילה אחרי חודש בערך מ BB.COM אחרי עיכוב של שבועיים במכס (היא הגיע תאכלס אחרי שבועיים), הלכתי למכס והוצאתי אותה בלי שום בעיה.
הבעיה שאין לי זמן להגיע למכס,מתי שהוא פתוח אני לומד,ככה זה צריך להגיע לדואר שבעיר שלי,אם הייתי הולך ולוקח את זה משם זה היה נפתר תוך רבע שעה.

הבעיה שאין לי זמן להגיע למכס,מתי שהוא פתוח אני לומד,ככה זה צריך להגיע לדואר שבעיר שלי,אם הייתי הולך ולוקח את זה משם זה היה נפתר תוך רבע שעה.

שלח מישהו עם יפויי כוח וכל הניירת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית