הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Gh ובגרות

TheBrilliant

משתמש מתחיל
40
11
נק' מוניטין:
21
40
11
שאלה/ות, עלול להשמע טיפשי אך אקח את הסיכון. האם לקיחה של hgh הופכת אותך צעיר יותר? מהמעט שיצא לי לקרוא ולהבין אנחנו מזדקנים כי לאחר בערך גיל 25-30 שלנו מתחילה ירידה הדרגתית בהפרשת הורמון הגדילה מה שמגביר תהליכי הזדקנות. ולחילופין קראתי ששימוש בהורמון גדילה משקם עצמות, גידים ורקמות, מעבה את העור ומעלה את רמת האנרגטיות.
אז האם gh מצעיר/שומר עלינו צעירים?
ומה הסיכוי שעניתי לעצמי תוך כדי שאני שואל?

עוד שאלה כי אני סקרן וחופר
אני בן 28, אחרי קריירה ספורטיבית אינטנסיבית, סוחב פציעות עוד מימי הזוהר (כמובן שעוד מתאמן) .
האם יש עניין להשתמש בgh בגילי?

זה לא גורם לך להיות צעיר יותר, ואולי אפילו ההפך.
לפציעות GH הוא פתרון טוב, אבל אפשר לטפל בפציעות גם בדרכים יותר קונבנציונליות

ל GH כמו כל דבר הורמון אחר בגוף יש מינון מתאים.
לעודף או חוסר בטסטוסטרון יש סמפטומים מאוד לא נעימים, וכמובן שלילים לבריאות.
אנחנו לא נחיה לנצח, וכמובן נזדקן, זה חלק טבעי בחיים, ואין איך למנוע את זה.

ברגע שה GH מתחיל לרדת, יש יתרון כלשהו ככל הנראה להביא אותו מצב הנורמלי עם תוסף חיצוני.
עודף GH לא עוזר להישאר צעיר ולא מצעיר, זה המינון הנורמלי אם אני לא טועה.

בכל אופן, נדרש יותר מחקר על זה, כי קשה להאמין שמצאנו את מעיין הנעורים.

זה לא גורם לך להיות צעיר יותר, ואולי אפילו ההפך.
לפציעות GH הוא פתרון טוב, אבל אפשר לטפל בפציעות גם בדרכים יותר קונבנציונליות
תגיד אני זוכר מישהו אצלנו בחדר כושר נפצע בבנץ פרס זאות אומרת קרע את הרצועות עזןב את העובדה שהוא צריך ניתוח. האם טסטוסטרון במינון גבוה יכול לקדם את הריפוי בכזה דבר והתאששות של גידים ורצועות? אני מדבר רק על טסטוסטרון ולא שום סטראויד אחר וGh
אולי התאוריה שלי פגומה אני באמת לא מבין בזה אבל זה נשמע הגיוני? האם זה באמת יכול לעזור איכשהו? מסקרן אותי שימוש בסטרואדים אנאבולים לפציעות וחבלות קשות.
אני יןדע שיש היום בהחלט דברים אחרים לזה אבל אפשר להתמקד רגע בנושא הזה? אולי יש לך בשלוף איזה מאמר על זה?
בוא לא נגזים
אני חושב שGh זה כל מקרה לגופו כמו סטראודים זה בהחלט יכןל לקדם פתלוגיות וכל מיני בעיות מולדות אם קימות השאלה איך זה משתנה מאדם לאדם?
הבנתי שGh מקדם גם אנקוליגיה לא יודע עד כמה זה ברור וידוע אבל אני זוכר את ההייפ מסביב זה באחד הפורמים בחו"ל הTopic הזה הגיע כמעט ל 90 עמודים של חלוקת דעות לפה ולשם

גיד אני זוכר מישהו אצלנו בחדר כושר נפצע בבנץ פרס זאות אומרת קרע את הרצועות עזןב את העובדה שהוא צריך ניתוח. האם טסטוסטרון במינון גבוה יכול לקדם את הריפוי בכזה דבר והתאששות של גידים ורצועות? אני מדבר רק על טסטוסטרון ולא שום סטראויד אחר וGh
אולי התאוריה שלי פגומה אני באמת לא מבין בזה אבל זה נשמע הגיוני? האם זה באמת יכול לעזור איכשהו? מסקרן אותי שימוש בסטרואדים אנאבולים לפציעות וחבלות קשות.
אני יןדע שיש היום בהחלט דברים אחרים לזה אבל אפשר להתמקד רגע בנושא הזה? אולי יש לך בשלוף איזה מאמר על זה?
אין לי מספיק ידע בנושא כדי להביע דעה על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית