הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יודע שעניתם על זה מיליון פעם...

Leroyhenn

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
6
23
6
אני באמת מבין שעניתם על הודעות כאלו לא מעט פעמים, אבל..
אחרי חודש של התלבטות ועוד חודשיים של קריאה, סרטונים והשכלה, החלטתי לעשות סייקל. סייקל אחד בלבד ולאחריו pct, לא להמשיך לעוד סייקלים כי אני לא בנאדם שמתחרה רק מישהו שמפריע לו שהידיים שלו קטנות. אני מתאמן קרוב ל3 שנים כרגע עומד על 84 קילו עם 10.5% שומן גובה 1.90 גיל 27. אני מחפש אנשים שעשו סייקל ויכולים לדבר איתי קצת ללא הצלחה, השאלות שלי הם:
1. מה הסיכוי לג'ינו לבנאדם שהפטמות שלו גדולות (חזה מנופח שרירי רק פטמות גדולות).
2. אצלי השומן נאגר בצדדים (סוג של גב אחורי) האם זה יגדל במהלך הסייקל?
3. כמה אימונים צריך להכניס בשבוע?
אני יודע שתגידו שהכל רשום ולא קראת מספיק, תמיד יש לאן לשאוף מבחינת ידע אבל בנתיים בכל המאמרים שקראתי גם בעברית וגם באנגלית לא מצאתי התייחסות לגבי השאלות שציינתי.
תודה על התגובות, ואשמח גם לפניות בפרטי להמשך התהליך.

לפי מה שהבנתי אחרי סייקל אתה מפסיק עם החומרים ויש זמן שהגוף לא מייצר/ לא מייצר מספיק טסט טבעי ואין אין הטסט החיצוני אז הרף הגנטי שלך באופן זמני הרבה יותר נמוך ולכן אתה תאבד מסת שריר
זה תקופה זניחה של פחות מחודש שאתה לא תאבד שום דבר חוץ מנוזל תוך שרירי.
הירידה בביצועים,בגודל ובמשקל גוף נובעת רק מהירידה בנוזלים

זה תקופה זניחה של פחות מחודש שאתה לא תאבד שום דבר חוץ מנוזל תוך שרירי.
הירידה בביצועים,בגודל ובמשקל גוף נובעת רק מהירידה בנוזלים
חודש זה תקופה לא קצרה
בכל מקרה אני לא מתכוון להתווכח על דברים שאני לא יותר מידי מבין בהם

אני חייב לציין שאתה מציג (לא רק אתה הרבה פה בפורום) סטרואידים כאילו זה מאוד שווה ולי זה נשמע "טו גוד טו בי טרו"

חודש זה תקופה לא קצרה

אני חייב לציין שאתה מציג (לא רק אתה הרבה פה בפורום) סטרואידים כאילו זה מאוד שווה ולי זה נשמע "טו גוד טו בי טרו"
סטרואידים זה מאוד שווה, מה זאת אומרת? ברור שיש לזה יתרונות, אחרת למה לקחתאת זה למרות כל תופעות הלוואי?

חודש זה תקופה לא קצרה

במידה ואתה יודע מה אתה עושה זה באמת מאוד שווה ומקפיץ אותך לרמה אחרת מאשר טבעי...

במידה ואתה יודע מה אתה עושה זה באמת מאוד שווה ומקפיץ אותך לרמה אחרת מאשר טבעי...
שוב אתה והשטויות שלך.
מבאס שאני לא יכול להוריד לך מוניטין שוב.
תפסיק לעודד שימוש בחומרים לא חוקיים לאנשים שאתה פשוט לא מכיר.
כתבתי על אנשים כמוך כאן.

קשה להסביר מה קורה אחריי סייקל לאנשים שכרגע בפעם הראשונה ניכנסו לפורום והתחילו לקרוא על התחום 🫤 אין בסיס ואתם קופצים לשאול מה קורה אחריי ..
יש לכם עוד הרבה לקרוא תעשו חיפוש על כל מילה שראיתם וחדשה לכם .. כדי רק להבין מה מדברים .
חיפוש כמו :
סייקל ראשון
PCT
...

שוב אתה והשטויות שלך.
מבאס שאני לא יכול להוריד לך מוניטין שוב.
תפסיק לעודד שימוש בחומרים לא חוקיים לאנשים שאתה פשוט לא מכיר.
אויש תנוח כבר לא יודע מה אתה רוצה ממני...לא מעודד וסך הכול אומר את האמת שמי שיודע מה הוא עושה יכול לצאת עם מינימום תופעות לוואי..לא מעודד שימוש ולא אומר לו לקחת שוב פעם,סך הכול אומר מה שאני חושב לא אמרתי לו לך תזריק....וואלה מעניין שאתה גם כול הזמן מבין דברים הפוך ממה שאני מתכוון...

אויש תנוח כבר לא יודע מה אתה רוצה ממני...לא מעודד וסך הכול אומר את האמת שמי שיודע מה הוא עושה יכול לצאת עם מינימום תופעות לוואי..לא מעודד שימוש ולא אומר לו לקחת שוב פעם,סך הכול אומר מה שאני חושב לא אמרתי לו לך תזריק....וואלה מעניין שאתה גם כול הזמן מבין דברים הפוך ממה שאני מתכוון...
תסביר לי בבקשה למה התכוות כשכתבת את זה
זה באמת מאוד שווה
אני מת לשמוע הסבר איך זה לא מעודד שימוש בחומרים לא חוקיים.

תסביר לי בבקשה למה התכוות כשכתבת את זה

אני מת לשמוע הסבר איך זה לא מעודד שימוש בחומרים לא חוקיים.
כול מה שאני מנסה לומר זה שזה שווה למי שיודע מה הוא עושה ולא לסתם ילד בן 18 שמזריק כדי להיות פאקבוי...אתה מספיק שנים בתחום ואתה יודע את היתרון שהחומרים האלו נותנים...אני לא מעודד בכך שאני לא אומר לו לך תזריק כול מה שאני מנסה לומר פה זה סך הכול דעתי ...זה הכול לא יודע מה נפלת עליי לאחרונה ..אני ממש לא מעוניין להתווכח איתך או לריב איתך ,אני מכבד אותך ואת כולם פה בפורום אז לא ברור לי למה אתה כול הזמן מנסה לריב איתי זה לא רמה מצטער..

אי אפשר לשמר תוצאות מסייקל =אי אפשר לבנות שריר בגירעון=תירוצים של ילדים .
קשה ? כן .
בלתי אפשרי? תירוצים.
אמממ אני חייב לציין שהיה מסביב לזה הייפ בנושא הגרעון שלילי בהחלט לטבעי היה עד בלתי אפשרי להתקדם בכח/מסה בגרעון שלילי (לפחות אני) בחיטוב עם אני משלב וינסטרול אני כן מצליח לעלות בכח ומעט מסה יבשה ואיכותית בגרעון ולהתחטב כמובן זה נושא די מורכב ומענין לגבי לשמר תוצאות אחרי סייקל שלישי אני כן נשאר גדול אבל לא בולט הצורה והחתוך מעט נבלעים אבל הכח בהחלט אפשר לשמר לא כמו בסייקל אבל בהחלט הרבה יותר חזק מלפני הסייקל

אתה מספיק שנים בתחום ואתה יודע את היתרון שהחומרים האלו נותנים...
יותר חשוב, אני יודע מה החיסרון שלהם.
יש בילדר מאוד מפורסם, וחבר טוב שלי, ולא אכתוב את שמו מתוך כבודו, אבל הוא התחרה סביב העולם. היום הוא אחרי קריסה באמצע תחרות, בגלל בעיות בכבד. והוא היה אחד הסוחרים הגדולים לחומרים.

מי מקשיב לו כשהוא מספר על מה שחומרים עשו לו? בגלל אנשים כמוך הקול השקט של הניזוקים לא נשמע.
חבר אחר גם נדפק מהחומרים, מצב ההורמונלי שלו בעייתי, והא בעודף משקל רציני היום עם הרבה בעיות רפואיות.

אני מכיר בעיקר את הנזק, והתועלת מתגמדת לידה. אתה המזריק המתחיל, ברור שהכל נראה וורוד, אבל אם תקרא את הקישור שלי, תראה שיש עוד הרבה מוזרקים שאתה לא מכיר.

יותר חשוב, אני יודע מה החיסרון שלהם.
יש בילדר מאוד מפורסם, וחבר טוב שלי, ולא אכתוב את שמו מתוך כבודו, אבל הוא התחרה סביב העולם. היום הוא אחרי קריסה באמצע תחרות, בגלל בעיות בכבד. והוא היה אחד הסוחרים הגדולים לחומרים.

מי מקשיב לו כשהוא מספר על מה שחומרים עשו לו? בגלל אנשים כמוך הקול השקט של הניזוקים לא נשמע.
חבר אחר גם נדפק מהחומרים, מצב ההורמונלי שלו בעייתי, והא בעודף משקל רציני היום עם הרבה בעיות רפואיות.

אני מכיר בעיקר את הנזק, והתועלת מתגמדת לידה. אתה המזריק המתחיל, ברור שהכל נראה וורוד, אבל אם תקרא את הקישור שלי, תראה שיש עוד הרבה מוזרקים שאתה לא מכיר.
תשמע אני יודע שיש חיסרונות והרבה...אין ספק שיש פגיעה ויכול להיות נזק רציני משימוש בסטרואידים ותרופות השונות...מנקודת המבט שלי אני מוכן לקחת את הסיכונים הנלווים עם השימוש,מה שאתה לא מבין זה שאני לא מנסה לגרום למישהו להשתמש בסטרואידים אני רק מביע את דעתי ... כנראה שאסור גם להביע דעות בפורום..בוא נסכים שלא להסכים ,יום טוב צדיק

תשמע אני יודע שיש חיסרונות והרבה...אין ספק שיש פגיעה ויכול להיות נזק רציני משימוש בסטרואידים ותרופות השונות...מנקודת המבט שלי אני מוכן לקחת את הסיכונים הנלווים עם השימוש,מה שאתה לא מבין זה שאני לא מנסה לגרום למישהו להשתמש בסטרואידים אני רק מביע את דעתי ... כנראה שאסור גם להביע דעות בפורום..בוא נסכים שלא להסכים ,יום טוב צדיק
עכשיו אני מבין אותך, לא הבנתי שאתה בסך הכל מביע דעה. תודה שהבהרת.
אני לתומי חשבתי שאתה מנסה לשכנע אנשים לקחת חומרים, ועכשיו אני מבין שאתה בסך הכל אומר שלדעתך שווה מאוד לקחת. 🤦‍♂️

עכשיו אני גם רק אביע דעה, אתה חסר נסיון, מתחיל שהולך כנראה להידפק מההחלטות והגישה השגויה שלו לחומרים. מקווה שאף אחד בפורום לא יקשיב לך.

אבל זה רק דעתי.
😵

עכשיו אני מבין אותך, לא הבנתי שאתה בסך הכל מביע דעה. תודה שהבהרת.
אני לתומי חשבתי שאתה מנסה לשכנע אנשים לקחת חומרים, ועכשיו אני מבין שאתה בסך הכל אומר שלדעתך שווה מאוד לקחת. 🤦‍♂️

עכשיו אני גם רק אביע דעה, אתה חסר נסיון, מתחיל שהולך כנראה להידפק מההחלטות והגישה השגויה שלו לחומרים. מקווה שאף אחד בפורום לא יקשיב לך.

אבל זה רק דעתי.
😵
טוב אלחנן עזוב אני רואה שאתה לוקח את זה למקום כזה...אני לא אדבר יותר על חומרים ושכול אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון...שמתי לב דרך אגב גם היה לך קטע בסגנון עם פרוזן שרבתם על חומרים וזה ...אני שם לב שאתה מאוד אנטי חומרים ואפשר להבין מדוע..אני לא אריב איתך כי כנראה שזה מה שאתה מחפש ... ומבחינת ידע בחומרים אני אכן מתחיל ולא אכחיש זאת. כנראה שגם אני טעיתי בזה שאני נותן את דעתי כשאין לי מספיק ניסיון עם סטרואידים....בשורה התחתונה קיבלתי , לא אתן דעה יותר חיובית או שלילית בקשר לחומרים.

נערך לאחרונה:
סטרואידים זה מאוד שווה, מה זאת אומרת? ברור שיש לזה יתרונות, אחרת למה לקחתאת זה למרות כל תופעות הלוואי?

אם זה היה כל כך שווה אז כבר כולם היו עושים את זה ורופאים לא היו מתנגדים לזה
מציגים את זה בפורום פה בתור תרופת קסם
"במידה ואתה יודע מה אתה עושה" זה לא מדע טילים להזריק 500 מג טסט ואז לעשות PCT
טיפ לחיים אם משהו טוב מידי בשביל להיות אמיתי הוא כנראה לא אמיתי

The butthurt is real.
מה אכפת לכם שאנשים אחרים בעד דברים שאתם נגד?
@elchonon אתה חושב שאתה לא עשוי לפגוע בעצמך עם כמויות הויטמינים הפסיכיות שאתה צורך? זה אומר שמישהו צריך לצאת עליך בגלל שאתה ממליץ לשתות ליטר גזר כל יום?
בנוגע לזה שממליצים על חומרים - כל המתלוננים למיניהם פשוט הזויים.
אם מישהו פותח פוסט על סייקלים, מן הסתם אנשים עם נסיון בסייקלים יגיבו מה הם חושבים, וגם סביר להניח שהם מבינים בזה יותר מכל המתנגדים פה.

אמנם אני טבעי, אבל אני לא משלה את עצמי שסייקל זה 'חתונה קתולית', שהנזקים בלתי הפיכים וכו', ואני ממש לא אצא על מישהו שמגיב את דעתו.

@כשקנקר מצטער אבל המון אנשים עושים סייקלים ואתה לא יודע בכלל.
@orazulay11 יש פה נטייה של אנשים לקרוא תגובות ולהגיב דברים לא קשורים.

נערך לאחרונה:
The butthurt is real.
מה אכפת לכם שאנשים אחרים בעד דברים שאתם נגד?
@elchonon אתה חושב שאתה לא עשוי לפגוע בעצמך עם כמויות הויטמינים הפסיכיות שאתה צורך? זה אומר שמישהו צריך לצאת עליך בגלל שאתה ממליץ לשתות ליטר גזר כל יום?
בנוגע לזה שממליצים על חומרים - כל המתלוננים למיניהם פשוט הזויים.
אם מישהו פותח פוסט על סייקלים, מן הסתם אנשים עם נסיון בסייקלים יגיבו מה הם חושבים, וגם סביר להניח שהם מבינים בזה יותר מכל המתנגדים פה.

אמנם אני טבעי, אבל אני לא משלה את עצמי שסייקל זה 'חתונה קתולית', שהנזקים בלתי הפיכים וכו', ואני ממש לא אצא על מישהו שמגיב את דעתו.

@כשקנקר מצטער אבל המון אנשים עושים סייקלים ואתה לא יודע בכלל.
אולי לא הייתי ברור אני אנסה לכתוב יותר ברור גם אני טבעי ויותר מזה אני חושב ש*בהנחה* שאתה לוקח חומר טוב (רפואי) ואתה עושה הכל BY THE BOOK ולא מגזים בכמות הסייקלים אז *כנראה* הכל יהיה טוב ותצא מזה עם רווח
אבל זה הנחות מאוד גדולות משום שאתה קונה הכל לא חוקי וכנראה זה מיוצר באיזה אמבטיה בדרום ותמיד אתה יכול ליפול על הסטטיסטיקה ודווקא להיות רגיש לחומרים
אבל פה בפורום מציגים את זה בתור תרופת קסם דבר שזה לא ויש לזה סיכונים ולא על כולם אפשר לשלוט במיוחד אם אתה לא עוצר אחרי סייקל/2 מה שהרוב פה לא עושים ואז כל מה שכתבתי בטל וכבר יש סיכונים בלתי הפיכים

אוקי, זה נשמע הרבה יותר הגיוני.
ברמה האישית, אני חושב שכל אחד פה בסופו של דבר ימליץ לכל מי שרוצה להיות על חומרים להשקיע בזה את הזמן והכסף - בדיקות דם, אנדוקרינולוג וכו'.

אני באמת לא חושב שרואים את זה פה בתור 'תרופת קסם', אלא עונים לאנשים בצורה בוגרת ולא באים להכנס בהם.

אוקי, זה נשמע הרבה יותר הגיוני.
ברמה האישית, אני חושב שכל אחד פה בסופו של דבר ימליץ לכל מי שרוצה להיות על חומרים להשקיע בזה את הזמן והכסף - בדיקות דם, אנדוקרינולוג וכו'.

אני באמת לא חושב שרואים את זה פה בתור 'תרופת קסם', אלא עונים לאנשים בצורה בוגרת ולא באים להכנס בהם.
תסתכל קצת יותר בפורום מציגים את זה כאילו אם תעשה הכל טוב לא יקרה לך כלום וזה מובטח וזה ממש לא המקרה במיוחד שאתה לא באמת יודע מה אתה מזריק
רק בדיון הנוכחי יש פה מכה שכתבו את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית