הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יודע שעניתם על זה מיליון פעם...

Leroyhenn

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
6
23
6
אני באמת מבין שעניתם על הודעות כאלו לא מעט פעמים, אבל..
אחרי חודש של התלבטות ועוד חודשיים של קריאה, סרטונים והשכלה, החלטתי לעשות סייקל. סייקל אחד בלבד ולאחריו pct, לא להמשיך לעוד סייקלים כי אני לא בנאדם שמתחרה רק מישהו שמפריע לו שהידיים שלו קטנות. אני מתאמן קרוב ל3 שנים כרגע עומד על 84 קילו עם 10.5% שומן גובה 1.90 גיל 27. אני מחפש אנשים שעשו סייקל ויכולים לדבר איתי קצת ללא הצלחה, השאלות שלי הם:
1. מה הסיכוי לג'ינו לבנאדם שהפטמות שלו גדולות (חזה מנופח שרירי רק פטמות גדולות).
2. אצלי השומן נאגר בצדדים (סוג של גב אחורי) האם זה יגדל במהלך הסייקל?
3. כמה אימונים צריך להכניס בשבוע?
אני יודע שתגידו שהכל רשום ולא קראת מספיק, תמיד יש לאן לשאוף מבחינת ידע אבל בנתיים בכל המאמרים שקראתי גם בעברית וגם באנגלית לא מצאתי התייחסות לגבי השאלות שציינתי.
תודה על התגובות, ואשמח גם לפניות בפרטי להמשך התהליך.

אתה לא מסכים שאם אתה בריא ואתה עושה את זה 'נכון', סביר להניח שלא יעשה נזק לטווח ארוך?
הבעיה אולי היא שמבטיחים שלא יקרה נזק כשבאמת אי אפשר לדעת בוודאות.
וברור שאם אתה לא יודע מה אתה מזריק זה מסוכן..
לכן קונים רפואי במלא כסף.

אתה לא מסכים שאם אתה בריא ואתה עושה את זה 'נכון', סביר להניח שלא יעשה נזק לטווח ארוך?
מילת המפתח במשפט הראשון שלך זה סביר להניח חוץ מזה שגם פה מדובר באם אתה עושה את זה לסייקל/2 ולא לתוקפה ארוכה
אם זה הכוונה שלך אני מסכים
אתה מבין שהדברים האלה לא חוקיים ולכן אתה לא באמת יכול לדעת שאתה קונה רפואי כן?

The butthurt is real.
מה אכפת לכם שאנשים אחרים בעד דברים שאתם נגד?
@elchonon אתה חושב שאתה לא עשוי לפגוע בעצמך עם כמויות הויטמינים הפסיכיות שאתה צורך? זה אומר שמישהו צריך לצאת עליך בגלל שאתה ממליץ לשתות ליטר גזר כל יום?
בנוגע לזה שממליצים על חומרים - כל המתלוננים למיניהם פשוט הזויים.
אם מישהו פותח פוסט על סייקלים, מן הסתם אנשים עם נסיון בסייקלים יגיבו מה הם חושבים, וגם סביר להניח שהם מבינים בזה יותר מכל המתנגדים פה.

אמנם אני טבעי, אבל אני לא משלה את עצמי שסייקל זה 'חתונה קתולית', שהנזקים בלתי הפיכים וכו', ואני ממש לא אצא על מישהו שמגיב את דעתו.

@כשקנקר מצטער אבל המון אנשים עושים סייקלים ואתה לא יודע בכלל.
@orazulay11 יש פה נטייה של אנשים לקרוא תגובות ולהגיב דברים לא קשורים.
הכול טוב אח יקר...אני וויתרתי כבר...לא אנסה להביע את דעתי בפורום יותר מכיוון שיש אנשים שלא יכולים לשמוע דעות שונות משלהם..אני נהנה לקרוא ולהשכיל פה וזה מה שחשוב בתכלס 😃

למה שלא תביע את דעתך?
מותר להתווכח ולהביע דעה, זו כל המטרה של הפורום הזה ובתכלס, כל פורום באשר הוא.
@elchonon אני באמת מבין את האנטגוניזם והאנטי לחומרים, ועוד יותר את האנטי למי שממליץ את זה, אבל לפעמים זה נראה שאתה (ועוד אחרים) מתאמץ להבין דברים אחרים ממה שמנסים להגיד.

@כשקנקר ברור שמילות המפתח זה 'סביר להניח', כי אי אפשר לדעת באמת.
אז למרות שאני מסכים שזה רע מאוד להמליץ על סטרואידים בטענה שזה בטוח לחלוטין, אני כן חושב שצריך לשמוע דעות של אנשים אחרים ולדעת ממה להתעלם/להתעסק בעיקר ולא בתפל.
מילת המפתח במשפט הראשון שלך זה סביר להניח חוץ מזה שגם פה מדובר באם אתה עושה את זה לסייקל/2 ולא לתוקפה ארוכה
אם זה הכוונה שלך אני מסכים
אתה מבין שהדברים האלה לא חוקיים ולכן אתה לא באמת יכול לדעת שאתה קונה רפואי כן?

הם לא חוקיים, אבל התרופות קיימות ואני אישית מכיר מישהי שרוצים לתת לה האלוטסטין, אך היא מסרבת.

@elchonon אתה חושב שאתה לא עשוי לפגוע בעצמך עם כמויות הויטמינים הפסיכיות שאתה צורך? זה אומר שמישהו צריך לצאת עליך בגלל שאתה ממליץ לשתות ליטר גזר כל יום?
הבדל קטן, זה חוקי.
לגוף זה לא נכון להיות בעודף טסט. אין דרך להזריק נכון. יש להזריק במינימום נזק.
אפשר להווכח על זה המון, במיוחד על ההגדרה בריאות. אבל לטעמי אין איך להימנע מפגיעה לגוף נורמלי כשלוקחים חומרים (אני לא מדבר כשחסר טסט טבעי).
@elchonon אני באמת מבין את האנטגוניזם והאנטי לחומרים, ועוד יותר את האנטי למי שממליץ את זה, אבל לפעמים זה נראה שאתה (ועוד אחרים) מתאמץ להבין דברים אחרים ממה שמנסים להגיד.
אשמח לפתוח את הנושא בפרטי אם זה מעניין אותך. אבל אכן אני רואה שימוש בחומרים לא חוקיים ומסוכנים למטרת פיתוח גוף כדבר שלילי.
פלא שזה לא פסול בספורט שלנו, זה הרי פסול בכל ספורט אחר.

אבל זה ענין שאשמח להרחיב עליו בפרטי אם תרצה.
הם לא חוקיים, אבל התרופות קיימות ואני אישית מכיר מישהי שרוצים לתת לה האלוטסטין, אך היא מסרבת.
מדובר שזה צורך רפואי, זה הבדל קטן אבל גדול.

למרות שאני די מסכים איתה, עד לא מזמן נתנו תחליף אסטרוגן לנשים בגיל המעבר עד שכולם פיתחו סרטן, והיום אסור להיות על זה יותר מ 5 שנים.
טיפשי לחלוטין, בהתחשב בכך שאישה עם נטיה לסרטן גנטית כנראה תפתח סרטן בפחות מ 5.
וגם בכך שברגע שיורדים מהתרופה אחרי 5 שנים הסימפטומים אפילו חריפים יותר. מה יעשו אז?

אבל היום יעשו הכל כדי להימנע מתסמינים לא נעימים בגוף בלי לשנות הרגלי בריאות גם אם זה יוביל לסבל נוסף.

הבדל קטן, זה חוקי.

אפשר להווכח על זה המון, במיוחד על ההגדרה בריאות. אבל לטעמי אין איך להימנע מפגיעה לגוף נורמלי כשלוקחים חומרים (אני לא מדבר כשחסר טסט טבעי).

אשמח לפתוח את הנושא בפרטי אם זה מעניין אותך. אבל אכן אני רואה שימוש בחומרים לא חוקיים ומסוכנים למטרת פיתוח גוף כדבר שלילי.

למרות שאני די מסכים איתה, עד לא מזמן נתנו תחליף אסטרוגן לנשים בגיל המעבר עד שכולם פיתחו סרטן, והיום אסור להיות על זה יותר מ 5 שנים.
וגם בכך שברגע שיורדים מהתרופה אחרי 5 שנים הסימפטומים אפילו חריפים יותר. מה יעשו אז?

אבל היום יעשו הכל כדי להימנע מתסמינים לא נעימים בגוף בלי לשנות הרגלי בריאות גם אם זה יוביל לסבל נוסף.
נו תראה איזה יופי אתה מסביר את עצמך בצורה יפה ונעימה...לא יותר כיף ככה לנהל דיון מאשר מקודם איך שאתה תוקף ..?

הבדל קטן, זה חוקי.

אני לא רוצה להשאיר רושם מוטעה - אני חד משמעית חושב שעדיף להיות טבעי.
לא מסכים עם זה שבגלל שגזר זה חוקי מותר להגזים איתו :/ אם בסמים עסקינן - אלכוהול חוקי וקנאביס לא.
היית מעדיף שבנאדם ישתה או יעשן? בבקשה אל תענה שלא זה ולא זה, הדיון פה היפותטי.

מסכים איתך ממש שניתן להזריק במינימום נזק, למרות שיש אנשים במצבים קיצוניים שבאמת צריכים את זה (כפי שאמרנו קודם, צורך רפואי) ובמקרה הזה אני חושב שאיכות החיים שלך באה לפני הכל, ושאני הייתי לוקח סטרואידים אנאבולים אם היה לי מצב רפואי שמצריך את זה.
@orazulay11 אלחנן ממש שונא סמים פשוט, הוא קצת מאבד את זה בנושא הנ''ל 😃

למה שלא תביע את דעתך?
מותר להתווכח ולהביע דעה, זו כל המטרה של הפורום הזה ובתכלס, כל פורום באשר הוא.

@כשקנקר ברור שמילות המפתח זה 'סביר להניח', כי אי אפשר לדעת באמת.
אז למרות שאני מסכים שזה רע מאוד להמליץ על סטרואידים בטענה שזה בטוח לחלוטין, אני כן חושב שצריך לשמוע דעות של אנשים אחרים ולדעת ממה להתעלם/להתעסק בעיקר ולא בתפל.

אני אכתוב לך יותר מזה יש לי כמה סיבות אישיות למה אני לא מזריק אחת מהשתיים הגדולות היא הסיבה שאתה לא יודע מה אתה מקבל אני ממש לא קיצוני כמו אלחנן הבעיה שלי זה ממש לא הדעות של אנשים פה על סטרואידים אלא זה שהם מציגים את זה בתור תרופת פלא שאם תעשה הכל נכון לא יקרה לך כלום ומתעלמים מהעובדות ואני לא חושב שזה הטפל

לגבי אלוכוהול וקנאביס מעדיף לשתות מאשר לעשן מכיר לא אחד שנדפק מעישון חד פעמי (זה שהפכו את קאנביס לסם קל שלא עושה כלום זה עצוב) לעומת זאת לא מכיר מישהו ששתה קצת אלכוהול ודפק לעצמו את החיים

אני לא רוצה להשאיר רושם מוטעה - אני חד משמעית חושב שעדיף להיות טבעי.
לא מסכים עם זה שבגלל שגזר זה חוקי מותר להגזים איתו :/ אם בסמים עסקינן - אלכוהול חוקי וקנאביס לא.
היית מעדיף שבנאדם ישתה או יעשן? בבקשה אל תענה שלא זה ולא זה, הדיון פה היפותטי.

מסכים איתך ממש שניתן להזריק במינימום נזק, למרות שיש אנשים במצבים קיצוניים שבאמת צריכים את זה (כפי שאמרנו קודם, צורך רפואי) ובמקרה הזה אני חושב שאיכות החיים שלך באה לפני הכל, ושאני הייתי לוקח סטרואידים אנאבולים אם היה לי מצב רפואי שמצריך את זה.
@orazulay11 אלחנן ממש שונא סמים פשוט, הוא קצת מאבד את זה בנושא הנ''ל 😃
חח כן הבנתי את זה ....סבבה זכותו לשנוא את זה
אני אכתוב לך יותר מזה יש לי כמה סיבות אישיות למה אני לא מזריק אחת מהשתיים הגדולות היא הסיבה שאתה לא יודע מה אתה מקבל אני ממש לא קיצוני כמו אלחנן הבעיה שלי זה ממש לא הדעות של אנשים פה על סטרואידים אלא זה שהם מציגים את זה בתור תרופת פלא שאם תעשה הכל נכון לא יקרה לך כלום ומתעלמים מהעובדות ואני לא חושב שזה הטפל

לגבי אלוכוהול וקנאביס מעדיף לשתות מאשר לעשן מכיר לא אחד שנדפק מעישון חד פעמי (זה שהפכו את קאנביס לסם קל שלא עושה כלום זה עצוב) לעומת זאת לא מכיר מישהו ששתה קצת אלכוהול ודפק לעצמו את החיים
אף אחד לא אומר שזה תרופות פלא זה רחוק שנות אור מזה..זה מה שניסיתי להסביר מקודם גם

זה לא מה שכתבת
תקרא מה רשמתי "במידה ואתה יודע מה אתה עושה" זה כולל גם אימונים ותזונה ולא סתם להזריק על עיוור ולצפות לגדול..וכשאמרתי שזה שווה התכוונתי לתוצאות מבחינת מסת השריר אבל אתה יכול לגולל למטה ולראות שרשמתי שזה לא חף מתופעות לוואי וכו'..

אני אסכם לכם את כל הוויכוח על חומרים.
מי שמזריק ובריא שיהנה מהרגע יבוא יום התשלום. מי שחושב שהוא לוקח חומרים , ועושה מעקבים של בדיקות דם והכל תקין שימשיך לחיות בבועה שלו.

כמו תפוח יפה מבחוץ, רקוב מבפנים.
יש לי יותר מ-5 חברים שהיו ברמה גבוהה וכולל אני וה-לי זה לא יקרה, בסוף קורה.
לא אתחיל לפרט אבל מצ'יסטות בפנים ועד לראש וגידולים בגוף, אי ספיקת כליות, בנהים גם עקרות. כל מי שמזריק נפגע.

השאלה מתי בסוף זה מגיע. תצאו מהבועה.

מי שמזריק ובריא שיהנה מהרגע יבוא יום התשלום. מי שחושב שהוא לוקח חומרים , ועושה מעקבים של בדיקות דם והכל תקין שימשיך לחיות בבועה שלו.

לא אתחיל לפרט אבל מצ'יסטות בפנים ועד לראש וגידולים בגוף, אי ספיקת כליות, בנהים גם עקרות. כל מי שמזריק נפגע.

האם לדעתך סייקל/2 גם מסוכן או שפשוט אף אחד לא יעצור אחרי סייקל?
סתם מסקרנות מעריך את הדעה שלך( אני לא מתכוון להזריק)

לך יש הרבה יותר ניסיון מאיתנו...בסופו של יום כול אחד יעשה מה טוב לו...מאחל לך בריאות ושתחזור לעצמך במהרה

האם לדעתך סייקל/2 גם מסוכן או שפשוט אף אחד לא יעצור אחרי סייקל?
סתם מסקרנות מעריך את הדעה שלך( אני לא מתכוון להזריק)
זה כמו שישאלו אותך אתה מעדיף להיות מליונר או עני מה תענה?

אותו דבר חומרים אין כזה דבר סייקל 1-2 איך שאתה תראה ותגיב אתה לא תרצה להתאמן טבעי יותר. זה כמו לחזור להיות עני.
לך יש הרבה יותר ניסיון מאיתנו...בסופו של יום כול אחד יעשה מה טוב לו...מאחל לך בריאות ושתחזור לעצמך במהרה
תודה רבה אחי

זה בהחלט בועה להיות במעכב רפואי כי באמת החומר מרקיב אותך מי בפנים ומעורר פתלוגיות זה ידוע השאלה איך אתה משחק עם זה אני אישית מעדיף להיבדק ולהיות עם יד על הדופק מאשר להגיע למצב שבו אין דרך חזרה... אבל בתת מודע אני יודע טוב מאוד מה מחכה לי

זה בהחלט בועה להיות במעכב רפואי כי באמת החומר מרקיב אותך מי בפנים ומעורר פתלוגיות זה ידוע השאלה איך אתה משחק עם זה אני אישית מעדיף להיבדק ולהיות עם יד על הדופק מאשר להגיע למצב שבו אין דרך חזרה... אבל בתת מודע אני יודע טוב מאוד מה מחכה לי
שאוהבים משהו מתים גם בשבילו. אין מה לעשות , אני מוכן לחיות עד גיל 40 ולא עד 90 ולהזריק כמה שבא לי.

שאוהבים משהו מתים גם בשבילו. אין מה לעשות , אני מוכן לחיות עד גיל 40 ולא עד 90 ולהזריק כמה שבא לי.
אופי החיים כל אחד והמטרה שלו והרצון שלו אין בזה שום דבר פסול 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית