הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יודע שעניתם על זה מיליון פעם...

Leroyhenn

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
6
23
6
אני באמת מבין שעניתם על הודעות כאלו לא מעט פעמים, אבל..
אחרי חודש של התלבטות ועוד חודשיים של קריאה, סרטונים והשכלה, החלטתי לעשות סייקל. סייקל אחד בלבד ולאחריו pct, לא להמשיך לעוד סייקלים כי אני לא בנאדם שמתחרה רק מישהו שמפריע לו שהידיים שלו קטנות. אני מתאמן קרוב ל3 שנים כרגע עומד על 84 קילו עם 10.5% שומן גובה 1.90 גיל 27. אני מחפש אנשים שעשו סייקל ויכולים לדבר איתי קצת ללא הצלחה, השאלות שלי הם:
1. מה הסיכוי לג'ינו לבנאדם שהפטמות שלו גדולות (חזה מנופח שרירי רק פטמות גדולות).
2. אצלי השומן נאגר בצדדים (סוג של גב אחורי) האם זה יגדל במהלך הסייקל?
3. כמה אימונים צריך להכניס בשבוע?
אני יודע שתגידו שהכל רשום ולא קראת מספיק, תמיד יש לאן לשאוף מבחינת ידע אבל בנתיים בכל המאמרים שקראתי גם בעברית וגם באנגלית לא מצאתי התייחסות לגבי השאלות שציינתי.
תודה על התגובות, ואשמח גם לפניות בפרטי להמשך התהליך.

זה בהחלט בועה להיות במעכב רפואי כי באמת החומר מרקיב אותך מי בפנים ומעורר פתלוגיות זה ידוע השאלה איך אתה משחק עם זה אני אישית מעדיף להיבדק ולהיות עם יד על הדופק מאשר להגיע למצב שבו אין דרך חזרה... אבל בתת מודע אני יודע טוב מאוד מה מחכה לי
אף פעם לא התעמקתי בתחום כי זה לא קורץ לי (יעני "תחום" הכוונה הזרקות לול)
מה הכוונה אתה יודע מה מחכה לך מה כבר יכול לקרות לך שלא יקרה לאדם שמבזבז את הכסף הזמן והשנים שלו על סיגריות?
מה אתה מפסיד?
ושוב אני לא בא להתחכם אני פשוט באמת לא יודע מה מפסידים ספציפית אני יודע את הסכנות וזהו

אף פעם לא התעמקתי בתחום כי זה לא קורץ לי (יעני "תחום" הכוונה הזרקות לול)
מה הכוונה אתה יודע מה מחכה לך מה כבר יכול לקרות לך שלא יקרה לאדם שמבזבז את הכסף הזמן והשנים שלו על סיגריות?
מה אתה מפסיד?
ושוב אני לא בא להתחכם אני פשוט באמת לא יודע מה מפסידים ספציפית אני יודע את הסכנות וזהו
זה כמו רולטה אתה יכול לעשות סייקלים ואף לחיות על זה כמו מקצוען והכל טוב ויפה תגיעה למטרות תהנה מהם והבריאות שלך לא תיפגע המון. אבל יכול להיות הפוך אתה אולם לא תשחק במינונים תעבוד לפי הספר, אבל יכול לקרות המון דברים חלילה, יכול לקרות אסון כמו: בום בגיל 35 דום לב, בום נושר לך הכבד,בום המומים המולדים החמירו,או קרדיומפתיה והגדלת איברים פנימים,וזה חלק קטן מהתופעות לוואי. אבל אולי אנחנו חיים בבועה המפתחי גוף אולי אנחנו פסיכים לך תבין... בכל מקרה זה לא משהו שתשמע מי כל בחור מוזרק אני בהחלט יודע את ההשלכות ואני בכל זאות עושה את זה בלי חרטה, אני יודע שיכול להגיע יום התשלום מתישהו אבל אני לא מתעמק בזה אני רוצה להנות מהסייקל ומי המטרות שאני פשוט מגיע אליהם בעזרת עבודה קשה ומתמידה, שוב פעם הכל יכול לקרות עם חומרים העדיפות לעשות הכל עם שכל ומינונים מתאמים להיבדק בזמן ולדעת לעצור בזמן, הרי כולם זוכרים לא מזמן על הבילדר שגילו לו קרדיומפתיה והרופא אסר עליו להתאמן וליטול חומרים אסורים הוא פשוט באימון קרס ומת, רוב הקהל שאני מכיר שמתשמשים בחומרים והכל בסדר זה מי האנשים בחדר כושר שלא מתחלפים ועד למשפחה שלי שזה אבא שלי שהיום בוא בן 60 התחיל עם התחום שזה הגיע לברית המועצות והיה משתמש עד גיל 38 ופשוט ביום בהיר החליט שנמאס לו מזה ושיש לו ילד לגדל, כנל גיסי שהוא בן 45 היום והוא משתמש בחומרים אסורים בערך מי גיל 25 ועד היום מתאמן (חיי על trt סיקלים פשוטים בעיקר פרימו וטסט)
לעומת זאות שמעתי המון בילדרים צערים בעיקר מי אירופה הצפונית פשוט מתים אחד אחרי השני מאוד לא נעים להכל יש השלכות זה שזה עבד טוב לדוגמא על יוסי לא יעבוד טוב על דוד. זה נושא אפל ועמוק וצריך לדעת לאן להיכנס.אני יכול לכתוב על זה המון אבל זה ככה על הקצה יספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית