הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר הכי טוב שאכלתם?

אחרי שטעמתי בהרבה המבורגריות בארץ ובעולם
אני מאמין בעמקי ליבי ש"הסאלון בורגר" הוא החוויית המבורגר הכי טובה שיצא לי לחוות, המבורגר טרי ועסיסי כמו שלא אכלתי בחיים, פשוט, בלי טעמים שצריכים לטשטש בשר שעומד או לחמניה קצת פחוץ טריה, הלחמניה נאפת במקום, הבשר טרי בטירוף, בכל פעם שאני עוזב את הארץ אני מחכה לחזור לאכול בו 😃

מדבר על הסניף בראשלצ בעיקר

המבורגרים זה יחסית טעם מאוד אישי ומורכב, יצא לי לאכול בהרבה מקומות ״מפורסמים״ ומאוד התאכזבתי, לעומת זאת יש מקומות שלא מקבלים הרבה פופולריות ואני מאוד אוהב.

בעבר הייתי חסיד של ״תוספות מטורפות״ והמבורגרים יוצאי דופן, היום אני אוהב את ההמבורגר שלי די פשוט ועם טעם חזק של בשר, גבינה גבינה ובייקון. עדיף שלא יהיה גדול מדי כי אחרת הכל מתפרק.

יצא לי לאכול לפני כמה שבועות המבורגר מוואגיו A5 יפני וזה היה משהו יוצא דופן בהחלט.

יומנגס להמבורגרים מיוחדים עם הרבה תוספות, איוו המבורגרים רגילים

אך יש לי עוד הרבה מקומות להשלים

מה האפלייה הזאת לצפוניים שבינינו, למה הכל במרכז?
מי שנמצא בצפון אני ממליץ על קציצה עגלגלה, במושב מעונה. המבורגר מעולה, החיסרון שאין משהו מטורף מבחינת תוספות, וזה כשר.

אני משום מה תמיד חוזר לווילד ברוגר של בורגר סאלון.

נערך לאחרונה:
בורגר סאלון ממש טוב, אבל הגבינה שלהם לא טעימה והיא פשוט הורסת הכל. ובשבילי המבורגר בלי גבינה לא בא בחשבון.

לא יודע איך להסביר את זה אבל מקדונלדס בארץ זה כל כך יקר שזה כואב. הייתי אוכל פעם הרבה (בארץ ובחו״ל) אבל כבר פחות זורם לי ג׳אנק טהור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית