הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

elior212

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
10
13
2
מתאמן טבעי שנה
מעוניין להתחיל סייקל של טסט אנטט
הסייקל 10 שבועות שתי זריקות כל שבוע 250 מג זריקה בין 3 וחצי ימים
שבועיים אחרי הזריקה האחרונה pct
clomid 20
novladex 20
שבועיים אחרונים
clomid 40
novladex 40
האם זה בסדר ?

סייקל ראשון של טסט בלבד אפשר אפילו להוריד את המינון של הכלומיד.
אבל אם אתה רוצה ללכת על בטוח אז כן.

מה הנתונים שלך ?

אתה יכול בPCT להפוך את המינונים של הכלומיד והטמוקסיפן שבועיים ראשונים 40 ואז 20

מתאמן טבעי שנה
מעוניין להתחיל סייקל של טסט אנטט
הסייקל 10 שבועות שתי זריקות כל שבוע 250 מג זריקה בין 3 וחצי ימים
שבועיים אחרי הזריקה האחרונה pct
clomid 20
novladex 20
שבועיים אחרונים
clomid 40
novladex 40
האם זה בסדר ?
סייקל ראשון טסט בלבד זה תקין. ה-PCT אפשר לעשות גם למשך 30-40 ימים 1 כלומיד +1 טמוקסיפן זה יעשה תעבודה.
רק עם אתה יכול תן קצת יותר פרטים על עצמך בן כמה אתה? כמה שקלת בתחילת האימונים לפני שנה וכמה היום? זה נתונים בסיסיים..עם אתה בחור צעיר ולא בן 50 עדיף לך להתאמן כמה שנים טבעי ולהוציא מקסימום מעצמך שתיהיה בשל יותר לסייקל זו דעתי. כמו כן עם תראה תוצאות יפות אחרי שאתה משקיע טבעי מתי שתפסיק להתקדם ותתחיל סייקל אתה תתקדם עוד יותר בסייקל ותשבור את הפוטנציאל הטבעי שלך.

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון טסט בלבד זה תקין. ה-PCT אפשר לעשות גם למשך 30-40 ימים 1 כלומיד +1 טמוקסיפן זה יעשה תעבודה.
רק עם אתה יכול תן קצת יותר פרטים על עצמך בן כמה אתה? כמה שקלת בתחילת האימונים לפני שנה וכמה היום? זה נתונים בסיסיים..עם אתה בחור צעיר ולא בן 50 עדיף לך להתאמן כמה שנים טבעי ולהוציא מקסימום מעצמך שתיהיה בשל יותר לסייקל זו דעתי. כמו כן עם תראה תוצאות יפות אחרי שאתה משקיע טבעי מתי שתפסיק להתקדם ותתחיל סייקל אתה תתקדם עוד יותר בסייקל ותשבור את הפוטנציאל הטבעי שלך.
בן 19
לפני אימונים 60 היום 69 קילו

• פותח/ת השרשור
גובה? למה בגיל 19 סטרואידים אחי?
אני בן אדם גבוה
מטר 186
גובה? למה בגיל 19 סטרואידים אחי?
מה הנתונים שלך ?

אתה יכול בPCT להפוך את המינונים של הכלומיד והטמוקסיפן שבועיים ראשונים 40 ואז 20

בסדר אז אני יעשה ככה[/QUOTE]
נתונים כמו שאמרתי
69 קילו
מטר 186

לפי הנתונים קצת קשה להאמין שאתה מחזיק תפריט מסודר כמו שצריך, 1.86 במשקל של 69 קילו, סלח לי אבל זה פשוט בדיחה, אני חלילה לא בא לפגוע או משהו אני פשוט רוצה לעזור, בשלב הזה של החיים לא ממליץ לך בכלל להתחיל סייקל, קודם תתקדם עוד בצורה טבעית כי כרגע אתה רחוק ממצב של להתחיל סייקל, אם אין לך תפריט ממליץ על זה מאוד, אחרת לא תצליח להתקדם יותר מידי

בן 19
לפני אימונים 60 היום 69 קילו
תקשיב חבר בוא אני יסביר לך למה אתה לא צריך סייקל. בגיל 19 אתה צעיר אתה ארייה. יש לך כוח ההורמונים שלך בשיא כל מה שאתה צריך בשביל לעלות פה בקלות לאיזור ה-90+קילו בשנתיים הקרובות בצורה טבעית זה לאכול טוב ולהקפיד על תזונה טובה על בסיס קבוע. להתאמן 4 אימונים בשבוע מינימום, לישון טוב בלילה וכו.
עד גיל 21 אל תשתמש בחומרים , מערכת הורמונלית עדין מתפתחת אצלך. חבל שתפגע בערכת בגלל סייקל בגיל כזה. אני עד גיל 25 לא נגעתי בדברים האלה, יש לך עוד הרבה להתקדם בצורה טבעית ודיי בקלות. רק תקפיד על מה שאמרתי לך. אגב גם בסייקל צריך להקפיד על זה ואפילו יותר. בסייקל מתאמנים חזק יותר , ואוכלים יותר אוכל.

• פותח/ת השרשור
תקשיב חבר בוא אני יסביר לך למה אתה לא צריך סייקל. בגיל 19 אתה צעיר אתה ארייה. יש לך כוח ההורמונים שלך בשיא כל מה שאתה צריך בשביל לעלות פה בקלות לאיזור ה-90+קילו בשנתיים הקרובות בצורה טבעית זה לאכול טוב ולהקפיד על תזונה טובה על בסיס קבוע. להתאמן 4 אימונים בשבוע מינימום, לישון טוב בלילה וכו.
עד גיל 21 אל תשתמש בחומרים , מערכת הורמונלית עדין מתפתחת אצלך. חבל שתפגע בערכת בגלל סייקל בגיל כזה. אני עד גיל 25 לא נגעתי בדברים האלה, יש לך עוד הרבה להתקדם בצורה טבעית ודיי בקלות. רק תקפיד על מה שאמרתי לך. אגב גם בסייקל צריך להקפיד על זה ואפילו יותר. בסייקל מתאמנים חזק יותר , ואוכלים יותר אוכל.
סבבה אחי
ואני מתאמן חזק ואוכל נכון ידע באימונים יש לי
אז אני יחכה

תוצאות לוקחות זמן אל תשכח. בכל מקרה כמו שאמרו שכח מחומרים, גיל צעיר עוד וכנראה אתה מתאמן ממש מתחיל עוד לפי המשקל ביחס לגובה

פאקינג בן 19 מי החתיכת חרא שנותן לכם חומרים בגיל כזה צעיר !
אז אתה לא מעודכן .. סתובב בחדר כושר במרכז 16-17 כבר אחריי כמה סבבים .. ובאמת בגיל הזה הם נהיים ענקיים מהסייקלים .. הגוף מקבל את זה טוב (הילד שלהם לא) .

אז אתה לא מעודכן .. סתובב בחדר כושר במרכז 16-17 כבר אחריי כמה סבבים .. ובאמת בגיל הזה הם נהיים ענקיים מהסייקלים .. הגוף מקבל את זה טוב (הילד שלהם לא) .
הסוחר חרא של בנאדם ללא ספק , אבל הילדים בני 19 שלוקחים סטרואידים פשוט דופקים את המערכת ההורמונאלית סתם זה טיפשי לך תסביר להם את זה שכל מה שהם רוצים זה לגדול , בפעם המאה שאני כותב את זה בפורום , אין צורך להתעסק עם אנאבולים לפני גיל 24 לפחות צריך לממש את הפוטנציאל הגנטי אחכ זה שיקול אחר .

אין זה קשה להסביר 🙁 כשנגיד לילד דבר כזה.. הוא ימשיך לבוא לחדר כושר ומסביבו כל השכבה ואפילו גילאיים קטנים יותר "גדולים" ממנו זה "כואב", ניראים גם ש"הכל בסדר" עם חיוך עם כיף לבוא לאימון. אין דרך הסברה נגד מראה כזה .
אתה יכול לצאת ללימודי אנדוקרינולוג לעבוד פרטי ולעשות על הדור הזה הרבה כסף 😁.
זה הדבר היחיד שיש לעשות 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית