עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סייקל ראשון טסט בלבד זה תקין. ה-PCT אפשר לעשות גם למשך 30-40 ימים 1 כלומיד +1 טמוקסיפן זה יעשה תעבודה.מתאמן טבעי שנה
מעוניין להתחיל סייקל של טסט אנטט
הסייקל 10 שבועות שתי זריקות כל שבוע 250 מג זריקה בין 3 וחצי ימים
שבועיים אחרי הזריקה האחרונה pct
clomid 20
novladex 20
שבועיים אחרונים
clomid 40
novladex 40
האם זה בסדר ?
בן 19סייקל ראשון טסט בלבד זה תקין. ה-PCT אפשר לעשות גם למשך 30-40 ימים 1 כלומיד +1 טמוקסיפן זה יעשה תעבודה.
רק עם אתה יכול תן קצת יותר פרטים על עצמך בן כמה אתה? כמה שקלת בתחילת האימונים לפני שנה וכמה היום? זה נתונים בסיסיים..עם אתה בחור צעיר ולא בן 50 עדיף לך להתאמן כמה שנים טבעי ולהוציא מקסימום מעצמך שתיהיה בשל יותר לסייקל זו דעתי. כמו כן עם תראה תוצאות יפות אחרי שאתה משקיע טבעי מתי שתפסיק להתקדם ותתחיל סייקל אתה תתקדם עוד יותר בסייקל ותשבור את הפוטנציאל הטבעי שלך.
גובה? למה בגיל 19 סטרואידים אחי?בן 19
לפני אימונים 60 היום 69 קילו
אני בן אדם גבוהגובה? למה בגיל 19 סטרואידים אחי?
גובה? למה בגיל 19 סטרואידים אחי?
מה הנתונים שלך ?
אתה יכול בPCT להפוך את המינונים של הכלומיד והטמוקסיפן שבועיים ראשונים 40 ואז 20
תקשיב חבר בוא אני יסביר לך למה אתה לא צריך סייקל. בגיל 19 אתה צעיר אתה ארייה. יש לך כוח ההורמונים שלך בשיא כל מה שאתה צריך בשביל לעלות פה בקלות לאיזור ה-90+קילו בשנתיים הקרובות בצורה טבעית זה לאכול טוב ולהקפיד על תזונה טובה על בסיס קבוע. להתאמן 4 אימונים בשבוע מינימום, לישון טוב בלילה וכו.בן 19
לפני אימונים 60 היום 69 קילו
סבבה אחיתקשיב חבר בוא אני יסביר לך למה אתה לא צריך סייקל. בגיל 19 אתה צעיר אתה ארייה. יש לך כוח ההורמונים שלך בשיא כל מה שאתה צריך בשביל לעלות פה בקלות לאיזור ה-90+קילו בשנתיים הקרובות בצורה טבעית זה לאכול טוב ולהקפיד על תזונה טובה על בסיס קבוע. להתאמן 4 אימונים בשבוע מינימום, לישון טוב בלילה וכו.
עד גיל 21 אל תשתמש בחומרים , מערכת הורמונלית עדין מתפתחת אצלך. חבל שתפגע בערכת בגלל סייקל בגיל כזה. אני עד גיל 25 לא נגעתי בדברים האלה, יש לך עוד הרבה להתקדם בצורה טבעית ודיי בקלות. רק תקפיד על מה שאמרתי לך. אגב גם בסייקל צריך להקפיד על זה ואפילו יותר. בסייקל מתאמנים חזק יותר , ואוכלים יותר אוכל.
אז אתה לא מעודכן .. סתובב בחדר כושר במרכז 16-17 כבר אחריי כמה סבבים .. ובאמת בגיל הזה הם נהיים ענקיים מהסייקלים .. הגוף מקבל את זה טוב (הילד שלהם לא) .פאקינג בן 19 מי החתיכת חרא שנותן לכם חומרים בגיל כזה צעיר !
הסוחר חרא של בנאדם ללא ספק , אבל הילדים בני 19 שלוקחים סטרואידים פשוט דופקים את המערכת ההורמונאלית סתם זה טיפשי לך תסביר להם את זה שכל מה שהם רוצים זה לגדול , בפעם המאה שאני כותב את זה בפורום , אין צורך להתעסק עם אנאבולים לפני גיל 24 לפחות צריך לממש את הפוטנציאל הגנטי אחכ זה שיקול אחר .אז אתה לא מעודכן .. סתובב בחדר כושר במרכז 16-17 כבר אחריי כמה סבבים .. ובאמת בגיל הזה הם נהיים ענקיים מהסייקלים .. הגוף מקבל את זה טוב (הילד שלהם לא) .