הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול מרוכז - MK677 חוויות שימוש, תוצאות, תופעות לוואי

BlackEyes

משתמש מתחיל
94
51
נק' מוניטין:
121
94
51
היי אנשים,
לא יהיה נחמד אם יהיה אשכול מרוכז על חוויות שימוש על MK677 ?
אם השתמשתם או שאתם משתמשים ובא לכם לשתף זה המקום,
תכללו בדיווח:
משך שימוש -
תופעות לוואי - * בתחילת השימוש
* בסוף השימוש(או עכשיו אם אתם עדיין עליו)
תוצאות -
הערות אישיות -

אני אתחיל:
משך השימוש - חודש וחצי
תופעות לוואי - בתחילת השימוש: ישנוניות חזקה כל היום, תיאבון בלתי פוסק, קצת בילבול שכחה ולחץ, בעקבות העייפות כנראה...
בסוף השימוש - העייפות עברה והתיאבון נרגע אך עדיין נשאר גדול יותר מאשר במצב הטבעי שלי
תוצאות - עליתי 4 קילו בערך, עליה יפה מאוד במקומות הנכונים
הערות אישיות - חומר מעניין לחלוטין שווה לשלב בסייקל מסה, השינה איתו גם משתפרת, גם התיאבון עולה ועליה נראת יפה וטובה ולא סתם נפוחה.
אני הפסקתי איתו כי הוא חומר חדש יחסית ויש מחקרים שמקשרים בין גרלין לבין מקומות במוח שאחראים ללמידה ולוויסות לחץ וחרדה אז אני מחכה קצת לראות מה התגלה על מנת לדעת שהחומר בטוח לשימוש,
בנוסף לכל הדברים האלה העור פנים שלך על MK משום מה ניהיה ממש חלק בצורה הזויה 😄

אני קיבלתי נפיחות ואגירת מים בצורה כואבת והפרעות בשינה דווקא (הגוף שלי לא הגיב טוב לGH pulse החזק בדיוק לפני השינה)

האימונים היו יותר חלקים, שיפור סיבולת ווסקולריות

אבל הפסקתי אחרי חודש וקצת

• פותח/ת השרשור
אני קיבלתי נפיחות ואגירת מים בצורה כואבת והפרעות בשינה דווקא (הגוף שלי לא הגיב טוב לGH pulse החזק בדיוק לפני השינה)

האימונים היו יותר חלקים, שיפור סיבולת ווסקולריות

אבל הפסקתי אחרי חודש וקצת
למה הפסקת ?

היי אנשים,
לא יהיה נחמד אם יהיה אשכול מרוכז על חוויות שימוש על MK677 ?
אם השתמשתם או שאתם משתמשים ובא לכם לשתף זה המקום,
תכללו בדיווח:
משך שימוש -
תופעות לוואי - * בתחילת השימוש
* בסוף השימוש(או עכשיו אם אתם עדיין עליו)
תוצאות -
הערות אישיות -

אני אתחיל:
משך השימוש - חודש וחצי
תופעות לוואי - בתחילת השימוש: ישנוניות חזקה כל היום, תיאבון בלתי פוסק, קצת בילבול שכחה ולחץ, בעקבות העייפות כנראה...
בסוף השימוש - העייפות עברה והתיאבון נרגע אך עדיין נשאר גדול יותר מאשר במצב הטבעי שלי
תוצאות - עליתי 4 קילו בערך, עליה יפה מאוד במקומות הנכונים
הערות אישיות - חומר מעניין לחלוטין שווה לשלב בסייקל מסה, השינה איתו גם משתפרת, גם התיאבון עולה ועליה נראת יפה וטובה ולא סתם נפוחה.
אני הפסקתי איתו כי הוא חומר חדש יחסית ויש מחקרים שמקשרים בין גרלין לבין מקומות במוח שאחראים ללמידה ולוויסות לחץ וחרדה אז אני מחכה קצת לראות מה התגלה על מנת לדעת שהחומר בטוח לשימוש,
בנוסף לכל הדברים האלה העור פנים שלך על MK משום מה ניהיה ממש חלק בצורה הזויה 😄
של איזה חברה הmk שהשתמשת

אם MK677 מעניין אותך, תנסה חברה אחרת יכול להיות שלא תרגיש את החרא הזה שהרגשת .. במיוחד בשינה זאת הרגשה מוזרה לMK.

אם MK677 מעניין אותך, תנסה חברה אחרת יכול להיות שלא תרגיש את החרא הזה שהרגשת .. במיוחד בשינה זאת הרגשה מוזרה לMK.

תכתוב בגוגל MK677 Insomnia reddit ותראה שזה לא תופעה נדירה בכלל.. התאוריה שלי היא כמו שאמרתי זה בגלל הpulse החזק של הGH והבוסט המתמשך של הגרלין שמפריע לגוף לנוח

כנל עם הנוזלים והנפיחות, קורה לכולם במידה מסוימת. אני פשוט אקסטרה רגיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית