הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית ss כשאני לא מתחיל

Omri0544

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
ראיתי פה על אימון ss וקראתי עליו והחלטתי שאני רוצה לעשות אותה על מנת להעלות במסה כי בתוכנית שהייתי בה כרגע התקדמתי ממש לאט או נעצרתי אבל אני לא מתאמן מתחיל אני מתאמן כבר בתדירות כזו או אחרת במשך שנה וחצי..
אני מתחיל בss כשכבר יש לי משקלים לא התחלתיים כי אני לא מתחיל במשקלים של
סקוואט 65
בנץ פרס 55
דדליפט 70
אני שוקל 62 בערך
התחלתי כבר שבוע ומשהו ובסקוואט היה לי ממש קשה ואפילו לא הצלחתי להשלים את מה שעשיתי באימון לפני של הסקוואט.. גם בבנץ התקדמתי ממש מעט לא הצלחתי להעלות
בדדליפט לעומת זאת קל יותר להעלות. יכול להיות שלא אכלתי גם במספיק במשך השבוע וחצי האלה ואולי זה גם הסיבה

עכשיו השאלה המרכזית היא אם בגלל שאני לא מתחיל אז קצב העליה שלי במשקל לא תיהיה מהירה כמו של מישהו שעכשיו יתחיל ולכן זה הגיוני שהעלה כל אימון 1.25 קילו או בכלל לא או שבגלל שאני לא מתחיל כדאי לי תוכנית מסה אחרת שתיהיה יותר יעילה בשבילי ולא לבזבז את הזמן אולי בתוכנית הזו שמיועדת למתחילים ?
אשמח לעזרה!

לגמרי משקלים של מתחיל, בדיוק בשבילך התכנית. מוזר שאתה נתקע בשלב כזה. שים לב לטכניקה טובה, התאוששות טובה, תזונה בהתאם!

ראיתי פה על אימון ss וקראתי עליו והחלטתי שאני רוצה לעשות אותה על מנת להעלות במסה כי בתוכנית שהייתי בה כרגע התקדמתי ממש לאט או נעצרתי אבל אני לא מתאמן מתחיל אני מתאמן כבר בתדירות כזו או אחרת במשך שנה וחצי..

אני מתחיל בss כשכבר יש לי משקלים לא התחלתיים כי אני לא מתחיל במשקלים של

סקוואט 65

בנץ פרס 55

דדליפט 70

אני שוקל 62 בערך

התחלתי כבר שבוע ומשהו ובסקוואט היה לי ממש קשה ואפילו לא הצלחתי להשלים את מה שעשיתי באימון לפני של הסקוואט.. גם בבנץ התקדמתי ממש מעט לא הצלחתי להעלות

בדדליפט לעומת זאת קל יותר להעלות. יכול להיות שלא אכלתי גם במספיק במשך השבוע וחצי האלה ואולי זה גם הסיבה

עכשיו השאלה המרכזית היא אם בגלל שאני לא מתחיל אז קצב העליה שלי במשקל לא תיהיה מהירה כמו של מישהו שעכשיו יתחיל ולכן זה הגיוני שהעלה כל אימון 1.25 קילו או בכלל לא או שבגלל שאני לא מתחיל כדאי לי תוכנית מסה אחרת שתיהיה יותר יעילה בשבילי ולא לבזבז את הזמן אולי בתוכנית הזו שמיועדת למתחילים ?

אשמח לעזרה!

ההגדרה של מתחיל באמת תלויה במשקלי עבודה וכל עוד אין לך משקלים לפחות ביחס של:

דדליפט - פי 2 ממשקל הגוף.

סקוואט - פי 1.5 ממשקל הגוף.

בנץ' פרס - פי 1 ממשקל הגוף.

כמו שאתה רואה, יש לך עוד קצת דרך על מנת להגיע לכך ולמען האמת שנה וחצי להגיע למשקלים כאלה זה לא אופטימלי. אני למשל הגעתי למשקלים כמו שלך לאחר חודשיים בלבד של אימונים (לא ב-ss אלא בתוכנית פיצולים) לכן אתה צריך לחשוב על פרמטרים נוספים שעלולים לתקוע אותך כמו שינה לא טובה, תזונה לא מתאימה או תוכנית אימונים עם נפח גבוה מדי. מקווה שהבנתי אותך כמו שצריך ובהצלחה ב-ss! (בהחלט תוכנית טובה להעלאת משקלי עבודה במהירות)

• פותח/ת השרשור
לגמרי משקלים של מתחיל, בדיוק בשבילך התכנית. מוזר שאתה נתקע בשלב כזה. שים לב לטכניקה טובה, התאוששות טובה, תזונה בהתאם!

תודה על התשובה! יכול להיות שזה בגלל שהתחלתי ישר מה"שיא המשקל שלי" מהתוכנית הקודמת יכול להיות שאני צריך להוריד קצת ולהתחיל ממעט נמוך יותר ומשם להתקדם? בתוכנית הקודמת גם היה דדליפט גם סקוואט וגם בנץ פרס אז זה האמת אותם תרגילים רק במינונים יותר נמוכים ופחות יום אחד כשקודם הייתי 4 פעמים בשבוע מתאמן..

ההגדרה של מתחיל באמת תלויה במשקלי עבודה וכל עוד אין לך משקלים לפחות ביחס של:

דדליפט - פי 2 ממשקל הגוף.

סקוואט - פי 1.5 ממשקל הגוף.

בנץ' פרס - פי 1 ממשקל הגוף.

כמו שאתה רואה, יש לך עוד קצת דרך על מנת להגיע לכך ולמען האמת שנה וחצי להגיע למשקלים כאלה זה לא אופטימלי. אני למשל הגעתי למשקלים כמו שלך לאחר חודשיים בלבד של אימונים (לא ב-ss אלא בתוכנית פיצולים) לכן אתה צריך לחשוב על פרמטרים נוספים שעלולים לתקוע אותך כמו שינה לא טובה, תזונה לא מתאימה או תוכנית אימונים עם נפח גבוה מדי. מקווה שהבנתי אותך כמו שצריך ובהצלחה ב-ss! (בהחלט תוכנית טובה להעלאת משקלי עבודה במהירות)

תודה על התשובה!
אם יש סיבה זה כנראה תזונה והתוכנית שהייתה קודם..את התוכנית שיניתי לSS שהיא מאוד מובנת וברורה אבל באוכל אני אוכל ממש בריא אבל מעט מידי לדעתי. אני בכלל לא יודע איך לחשב כל יום מה אני מכניס ומה לא כי זה דורש יותר מידי זמן ותיכנון מראש ומלא פעמים אוכלים בספונטאניות של מה שיש כרגע החיים מורכבים מידי בשביל לחשב במדויק כל דבר שמכניסים לגוף מה השיטות הטובות לשפר את הדבר הזה באופן יומיומי ולא רובוטי? הרי במקומות כמו עבודה או יציאות ודברים כאלה לא מחשבים כל פרוסת חזה עוף שאוכלים ולא מחשבים את כמות הפחמימות אפשר להבין רק בערך אולי.

ללא ספק אם אתה מתחיל את התכנית אז ממשקלים נמוכים ולא ממשקלים גבוהים. נאמר אם הסקוואט 60, תתחיל 50 ומשם תעלה

זה משקלים של מתחילים. תתחיל SS תילך לפי הכללים של התוכנית, תקפיד על תזונה הכוונה לספור קלוריות תישן 7 שעות ביום ועם הזמן אתה תגדל.. עבד על יותר ממליון אנשים הSS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית