הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אפשר לטפל?

מצב
השרשור נעול

barak2010

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
יש לי רגישות לגינקומסטיה. בכל הסייקלים שעשיתי עד היום השתמשתי בטימוקסיפן ופרווירון בסייקל האחרון שלבתי טרן קצר בשבוע ה4 התחלתי להרגיש שוב רגישות בחזה (כנראה פרוגסטרון)הפסקתי תטרן אבל נשארו לי שני גושים מעצבנים מאחורי הפיטמה דבר שגורם לתסכול גדול לפעמים זה מתכווץ ונראה נורמלי לחלוטין אבל יש מצבים שהפיטמה ממש מתנפחת .אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אלטרנטיבה אחרת לפני ניתוח פלסטי תודה

אתה יכול לנסות טיפול אגרסיבי עם לטרוזול או נולבדקס, אנשים עם בעיה כמו שלך טוענים שזה עזר להם מאוד

"I´ve used Letro to get rid of my own gyno, as has a friend of mine, and we both used it at a dose of 2.5mgs/day, tapering down to .25mgs/day, and then finally off..the gyno never returned in both our cases."

ציתות מwww.steroid.com

• פותח/ת השרשור
אני ישמח אם תתרגם לי את זה אין לי מושג בקריאה באנגלית

"השתמשתי בלטרו ע"מ להפטר מהג'ינו שלי, כך גם חבר שלי, שנינו השתמשנו בזה במינון של 2.5 מ"ג ליום, בהדרגה ירדנו למינון של 0.25 מ"ג ליום עד שלבסוף הפסקנו לחלוטין, הגי'נו נעלם ולא חזר מעולם בשני המקרים.."

• פותח/ת השרשור
שימחת אותי גבר תודה .אם אני לא טועה לטרוזול וארימידקס זה אותו חומר פעיל חומר יקר יחסית אבל עדיף מלשלם חבילה על ניתוח .סתם שאלה אין משהו לקחת עם טרן (חוסם פרוגרסטרון)לא ידוע לי אם יש דבר כזה

יתכן שלטרזול יפגע בפעילות ההורמונלית למישהו בן 18?
יש לי ג'ינו קל,התייעצתי עם מומחים ואין לי אישור מקופ''ח לניתוח,הכירוג אמר לי לפנות אל פסיכולוג ולהתחיל לזיין לו בשכל שאני מתבייש בזה והכל ואז יש סיכויים שאני אקבל מימון לניתוח.
אבל אני לא יכול ללכת לפסיכולוג מכיוון שזה יגיע לצבא וזה יעשה לי המון בעיות,סביר להניח אני מתגייס ליחידה קרבית מיוחדת.
וגם אני לא יכול לעשות עוד ניתוח כי ההחלמה תיקח מלא זמן,ואין לי זמן,עוד כמה חודשים הגיוס שלי.
יש לי מן רקמה כזאת,מרגישים סוג של ''גוש'' אבל גם משהו שומני.
לא עשיתי אף סקייל,לדעתכם לטרזול יוכל לעזור לי ולא יפגע בתפקוד ההורמונלי?
אני שאני אחכה כמה שנים ואעשה ניתוח?

לטרוזול זה לא ארימידקס, ארימידקס=אנאסטרוזול לטרוזול=פמארה.

ישנם חוסמי פרוגסטרון בודאי. אתה יכול לקחת propecia שזה finasteride בדיוק בשביל זה, כך בחשבון שאם אתה מתכנן מסה, זה יפגע לך בתוצאות.

בקשר לשאלה של biker: לפי התיאור של הג'ינו שלך נראה שלא יעזור לך שום חומר כזה או אחר, החומרים יעזרו למקרה של ג'ינו ברמה נמוכה או רק התחלה של ג'ינו

רגע רגע רגע.....
אם יש לי ג'ינו ואני לוקח טמוקסי זה מעלים אותו???יש דבר כזה? זה לא נשמע הגיוני....
עדי??תשובה?
[סתם התעיינות אין לי ג'ינו]

נערך לאחרונה:
רגע רגע רגע.....
אם יש לי ג'ינו ואני לוקח טמוקסי זה מעלים אותו???יש דבר כזה? זה לא נשמע הגיוני....
עדי??תשובה?
[סתם התעיינות אין לי ג'ינו]
אם זה מסייקל זה יכול לעזור, כמה שיותר קרוב לסייקל עצמו ה % הצלחה יותר גבוה, אם זה כתוצאה מגיל ההתבגרות הסיכויים שזה יעזור שואפים ל-0.

יתכן שלטרזול יפגע בפעילות ההורמונלית למישהו בן 18?
יש לי ג'ינו קל,התייעצתי עם מומחים ואין לי אישור מקופ''ח לניתוח,הכירוג אמר לי לפנות אל פסיכולוג ולהתחיל לזיין לו בשכל שאני מתבייש בזה והכל ואז יש סיכויים שאני אקבל מימון לניתוח.
אבל אני לא יכול ללכת לפסיכולוג מכיוון שזה יגיע לצבא וזה יעשה לי המון בעיות,סביר להניח אני מתגייס ליחידה קרבית מיוחדת.
וגם אני לא יכול לעשות עוד ניתוח כי ההחלמה תיקח מלא זמן,ואין לי זמן,עוד כמה חודשים הגיוס שלי.
יש לי מן רקמה כזאת,מרגישים סוג של ''גוש'' אבל גם משהו שומני.
לא עשיתי אף סקייל,לדעתכם לטרזול יוכל לעזור לי ולא יפגע בתפקוד ההורמונלי?
אני שאני אחכה כמה שנים ואעשה ניתוח?

מה הקשר בין פסיכולוג לבעיות בצבא? אין שום קשר

אם זה מסייקל זה יכול לעזור, כמה שיותר קרוב לסייקל עצמו ה % הצלחה יותר גבוה, אם זה כתוצאה מגיל ההתבגרות הסיכויים שזה יעזור שואפים ל-0.
מעניין....עד עכשיו חשבתי שאם כבר יש לך ג'ינו אז נדפקת...

אתה סתם מתגרה בו, תישאר בנושא הדיון בבקשה.

טוב, לחשוב אף פעם לא היה הצד החזק שלך
רק שתדע חמוד-אתה עשית מעשה שאתה אמור לשלם עליו ואני מתכוון שתשלם עליו בעל כורחך
אם אתה מספיק גבר להכנס לי לפייסבוק להוציא ממנו סרטון שבכוונה לא פירסמתי בגלל סיבה מובנת ולהפיץ אותו בפורומים אני הייתי מצפה שתהיה מספיק גבר שנפגש ותגיד לי מה אתה חושב בפנים
אני מניח כשנפגש אתה לא תהיה כזה ליצן ומצחיק נכון?
אז ההצעה שלי עדיין בתוקף-אם הגעת לפייסבוק שלי כבר, תשלח לי הודעה אני אתן לך פרטים ונפגש ,ואז נראה כמה גבר אתה לא מאחורי מקלדת מסך וכינוי כי אם יש משהו דוחה זה בנאדם שיודע לדבר המון מאחורי הגנות וירטואליות[למרות שלא תמיד הן יעזרו לו] אבל לא מעיז לבוא ולהתנהג באותה צורה פנים אל פנים
רישוס....הכל מכוון גם אלייך חמוד אתה מוזמן איתו ביחד

מנהלים-מצטער שזה נגרר ככה אבל יש גבול כבר

רק שתדע חמוד-אתה עשית מעשה שאתה אמור לשלם עליו ואני מתכוון שתשלם עליו בעל כורחך
אם אתה מספיק גבר להכנס לי לפייסבוק להוציא ממנו סרטון שבכוונה לא פירסמתי בגלל סיבה מובנת ולהפיץ אותו בפורומים אני הייתי מצפה שתהיה מספיק גבר שנפגש ותגיד לי מה אתה חושב בפנים
אני מניח כשנפגש אתה לא תהיה כזה ליצן ומצחיק נכון?
אז ההצעה שלי עדיין בתוקף-אם הגעת לפייסבוק שלי כבר, תשלח לי הודעה אני אתן לך פרטים ונפגש ,ואז נראה כמה גבר אתה לא מאחורי מקלדת מסך וכינוי כי אם יש משהו דוחה זה בנאדם שיודע לדבר המון מאחורי הגנות וירטואליות[למרות שלא תמיד הן יעזרו לו] אבל לא מעיז לבוא ולהתנהג באותה צורה פנים אל פנים
רישוס....הכל מכוון גם אלייך חמוד אתה מוזמן איתו ביחד

מנהלים-מצטער שזה נגרר ככה אבל יש גבול כבר
נו מה?, אתה ילד קטן שמתייחס לכל מה שמישהו רושם מאחורי המקלדת?😵‍💫🥊

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית