הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טסט טוטאל

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
בדקתי שוב את הטסט טוטאל כי החל לי חשק מיני נמוך shbg ואסטרודיל , יצא לי טסט טוטאל 10.8 נראה לי זה נמוך מדיי מה אתם חושבים ?
תוצאה אחרונה הייתה 13 .
הבדיקות של הshbg צריך להיות תוצאות בקרוב.

אין שום דעה מאחד המקצוענים בפורום ?

קבצים מצורפים

• 20190925_081708.jpg
    20190925_081708.jpg
    KB 52.3 · צפיות: 142
המצב בסדר.
אולי אתה רגיל לחומר בדם ואז ניראה לך שמצב אנושי זה חשק מיני ירוד 😆 יש מצב .

תגיד להם אני עושה עוד בדיקת דם Test Free
והאסטרדיול לא הבנתי את התוצאה שם

לא מבין בזה מעבר לסיפור האישי שלי.
לפי חישוב שעשיתי, המרה מיח' nmol/l לng/ml שנהוג בקופה שאני נמצא בא (בכללית) הטסט הטוטאל שלך די דומה (3.11) לטסט שהיה לי (3.19) לפני שהלכתי לטיפול (למרות שערכי הטסט בנורמה יש פרמטרים נוספים שלוקחים בחשבון, כמו מדדים אחרים וגיל).
ממליץ לבדוק את ערכי הטסטסטרון החופשי, הLH והFSH.
מקווה שעזרתי בקצת.
תרגיש טוב חבר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תאמין לי אתה לא רוצה להיות במצב בו תידרש להזריק במינון של TRT
מעדיף
כל אחד כאן כותב בטווח הנורמה , יש לי חבר בנורמה היה לו 20 הרגיש מצויין גפ עושה סייקלים , היה לו 20 כמובן אחרי הסייקלים , אני לא מבין דבר אחד טוענים שבטווח זה בנורמה , אבל אם אתה לכיוון התחתית של הסקאלה האם זה אומר שזה תקין ? מן הסתם ההרגשה שלך על 20 תהיה הרבה יותר טובה מ10 .
זה לא הרבה במיוחד אבל הכל זה בתחושה
תחושה של זקנה בת 60 נפשית אני רגיל להיות עם טסט אבל מן הסתם כמו שכתבתי לעיל מבחינת בריאותית זה תקין בטווח הסקאלה אבל לדעתי 17 20 זה מצב מעולה ולשם צריך לשאוף .

מן הסתם ההרגשה שלך על 20 תהיה הרבה יותר טובה מ10 .
האמת שלא כלכך,הנורמה נועדה בדיוק בשביל לתאר את הטווח שבו המצב הוא בסדר. ההבדל בין 10 ל 20 הוא מינורי ביותר ולא יבוא לידי ביטוי בשום צורה חוץ מאולי(אולי!) עייפות ומצב רוח

• פותח/ת השרשור
האמת שלא כלכך,הנורמה נועדה בדיוק בשביל לתאר את הטווח שבו המצב הוא בסדר. ההבדל בין 10 ל 20 הוא מינורי ביותר ולא יבוא לידי ביטוי בשום צורה חוץ מאולי(אולי!) עייפות ומצב רוח
אתה טועה אחי ,
בטיארטי אני על מדד 40 ואני מרגיש פצצה ,
בנורמה אדם עם טסט נורמטיבי גבוהה הוא על 20 23 ואתה אומר לי שאין הבדל בין 8 10 ל25 ????
דעתי האישית שעשר יחידות כן עושות הבדל כלשהו מן הסתם לא אנאבולי אבל בהרגשה הטבעית הטובה והאנרגטית וודאי.

בכל מקרה אף אחד מאיתנו ואין לו מספיק ידע מקצועי להבין עד כמה המושג נורמטיבי הוא תקין הכל בגדר השערות בלבד ועל סמך חוויות אישיות של כל אחד עניין אינדיוודיאלי לגמרי אני מסתמך על חבר טוב שלי שגם אומר לי חד משמעית שכשהוא על 20 יחידות כמו שהיה בעבר הוא הרגיש מצויין , מעריך שרק אנדוקרינולוג יכול לענות על השאלה הזו .

בטיארטי אני על מדד 40 ואני מרגיש פצצה
40 זה כבר חריגה גדולה מהנורמה -30% מעל הרף העליון,מן הסתם שתרגיש מצויין.
הגרף שינויים הזה הוא לא קבוע..10 יחידות לא שוות אותו דבר בכל סיטואציה.
אתה לא תרגיש הבדל מ100 ל110
וכנראה שגם לא מ15 ל25

אם אתה מסתכל על גוף אדם בצורה ביוכימית ופיזיולגית ולא בצורה של מספרים,אתה תבין ש10 יחידות מעל הנורמה זה משמעותי יותר מעליה של 10 יחידות בתוך הנורמה.40 nmol/l זה מצב סופר-פיזיולוגי מבחינת גוף האדם וכל המערכות(ביניהם השריר והשלד) מגיבות בהתאם

בוא תיקח בחשבון עוד פרמטר אחד,ברוב קופות החולים הרף העליון הוא 30-31 ,אבל הגבר הממוצע לא נמצא שם. הגבר הממוצע נמצא מתחת ל25.
הטווח של הנורמה פשוט נועד בשביל לצייר מצב בריא ונורמטיבי על בסיס ממוצעים וסטיות תקן,אבל ,בודדים האנשים שמגרדים את הרף העליון

נערך לאחרונה:
עזוב אותך מספרים, הכל עניין של תחושה

יכול להיות מישהו עם מספר של 300 ng/dl שמרגיש נהדר כי הגוף שלו מנצל את המיטב מהקצת

ויכול להיות מישהו שזה גורם לו להרגיש בגיהינום, אין חשק לחיות, לא עומד לו, כל הזמן עייף וכו'

אם אתה מרגיש קקה כמו שאמרת אולי עדיף לחזור להיות "על"

גם יכול להיות.. יש עניין לא מבוטל,ואפילו משמעותי של shbg וטסט חופשי.
בדיקה אחת של 10nmol/l לא אומרת יותר מדי בסך הכל,אבל לדעתי האישית זה תקין

• פותח/ת השרשור
40 זה כבר חריגה גדולה מהנורמה -30% מעל הרף העליון,מן הסתם שתרגיש מצויין.
הגרף שינויים הזה הוא לא קבוע..10 יחידות לא שוות אותו דבר בכל סיטואציה.
אתה לא תרגיש הבדל מ100 ל110
וכנראה שגם לא מ15 ל25

אם אתה מסתכל על גוף אדם בצורה ביוכימית ופיזיולגית ולא בצורה של מספרים,אתה תבין ש10 יחידות מעל הנורמה זה משמעותי יותר מעליה של 10 יחידות בתוך הנורמה.40 nmol/l זה מצב סופר-פיזיולוגי מבחינת גוף האדם וכל המערכות(ביניהם השריר והשלד) מגיבות בהתאם

בוא תיקח בחשבון עוד פרמטר אחד,ברוב קופות החולים הרף העליון הוא 30-31 ,אבל הגבר הממוצע לא נמצא שם. הגבר הממוצע נמצא מתחת ל25.
הטווח של הנורמה פשוט נועד בשביל לצייר מצב בריא ונורמטיבי על בסיס ממוצעים וסטיות תקן,אבל ,בודדים האנשים שמגרדים את הרף העליון
לא הבנתי על איזה ידע פיזיולוגי אתה מסתמך בדיוק תראה לי מאמר בביוכימיה שטוען ש10 יחידות מעל הנורמה חזק יותר כביכול מ10 יחידות בנורמה אתה טועה לדעתי , שוב רק אנדוקרינולוג יכול לענות כל זה חד משמעית , כשאתה חורג אתה חורג זה עדיין אותם יחידות מדידה מדעה אישית בלבד , בסייקל אתה יכול להגיע ל80 ואפילו 100 מן הסתם אתה מרגיש סופר אנאבולי סופר חרמן ואת כל התופעות לוואי של טסטסטרון .
עזוב אותך מספרים, הכל עניין של תחושה

יכול להיות מישהו עם מספר של 300 ng/dl שמרגיש נהדר כי הגוף שלו מנצל את המיטב מהקצת

ויכול להיות מישהו שזה גורם לו להרגיש בגיהינום, אין חשק לחיות, לא עומד לו, כל הזמן עייף וכו'

אם אתה מרגיש קקה כמו שאמרת אולי עדיף לחזור להיות "על"
זה גם מה שאני חושב זה עניין אידניודאלי לגמרי מן הסתם חייב להיות בטווח הנורמה, העליון עדיף חד משמעית ועדיף שלא להיות ולהסתמך על טסט חיצוני אלא אך ורק שאיפה להיות בעליון בין היתר זה נפשי .

גם אני חשבתי ככה 🙌 איזה כיף שמישהו שלומד ביוכימיה אומר את זה . 🤩

לא הבנתי על איזה ידע פיזיולוגי אתה מסתמך בדיוק תראה לי מאמר בביוכימיה שטוען ש10 יחידות מעל הנורמה חזק יותר כביכול מ10 יחידות בנורמה אתה טועה לדעתי
אם תחשוב על זה אתה תראה שזה דווקא הגיוני מאוד מה שהוא אומר, עזוב מספרים שמדברים על נורמה מדברים על מצב תקין, ברגע שזה מעל הנורמה או מתחת לנורמה גם אם זה בקצת זה יהיה שינוי משמעותי יותר כי זה לא בתווך של תקין, אז לדעתי זה די הגיוני מה שהוא אמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית