עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חופשי ,
להיות אנושי זה לא בריא:),
באסה רציתי להוציא טיארטי .
מעדיףתאמין לי אתה לא רוצה להיות במצב בו תידרש להזריק במינון של TRT
תחושה של זקנה בת 60 נפשית אני רגיל להיות עם טסט אבל מן הסתם כמו שכתבתי לעיל מבחינת בריאותית זה תקין בטווח הסקאלה אבל לדעתי 17 20 זה מצב מעולה ולשם צריך לשאוף .זה לא הרבה במיוחד אבל הכל זה בתחושה
האמת שלא כלכך,הנורמה נועדה בדיוק בשביל לתאר את הטווח שבו המצב הוא בסדר. ההבדל בין 10 ל 20 הוא מינורי ביותר ולא יבוא לידי ביטוי בשום צורה חוץ מאולי(אולי!) עייפות ומצב רוחמן הסתם ההרגשה שלך על 20 תהיה הרבה יותר טובה מ10 .
כן .. ניראה לי רק על שניי אלה הוא מדבר ,עייפות ומצב רוח
אתה טועה אחי ,האמת שלא כלכך,הנורמה נועדה בדיוק בשביל לתאר את הטווח שבו המצב הוא בסדר. ההבדל בין 10 ל 20 הוא מינורי ביותר ולא יבוא לידי ביטוי בשום צורה חוץ מאולי(אולי!) עייפות ומצב רוח
40 זה כבר חריגה גדולה מהנורמה -30% מעל הרף העליון,מן הסתם שתרגיש מצויין.בטיארטי אני על מדד 40 ואני מרגיש פצצה
לא הבנתי על איזה ידע פיזיולוגי אתה מסתמך בדיוק תראה לי מאמר בביוכימיה שטוען ש10 יחידות מעל הנורמה חזק יותר כביכול מ10 יחידות בנורמה אתה טועה לדעתי , שוב רק אנדוקרינולוג יכול לענות כל זה חד משמעית , כשאתה חורג אתה חורג זה עדיין אותם יחידות מדידה מדעה אישית בלבד , בסייקל אתה יכול להגיע ל80 ואפילו 100 מן הסתם אתה מרגיש סופר אנאבולי סופר חרמן ואת כל התופעות לוואי של טסטסטרון .40 זה כבר חריגה גדולה מהנורמה -30% מעל הרף העליון,מן הסתם שתרגיש מצויין.
הגרף שינויים הזה הוא לא קבוע..10 יחידות לא שוות אותו דבר בכל סיטואציה.
אתה לא תרגיש הבדל מ100 ל110
וכנראה שגם לא מ15 ל25
אם אתה מסתכל על גוף אדם בצורה ביוכימית ופיזיולגית ולא בצורה של מספרים,אתה תבין ש10 יחידות מעל הנורמה זה משמעותי יותר מעליה של 10 יחידות בתוך הנורמה.40 nmol/l זה מצב סופר-פיזיולוגי מבחינת גוף האדם וכל המערכות(ביניהם השריר והשלד) מגיבות בהתאם
בוא תיקח בחשבון עוד פרמטר אחד,ברוב קופות החולים הרף העליון הוא 30-31 ,אבל הגבר הממוצע לא נמצא שם. הגבר הממוצע נמצא מתחת ל25.
הטווח של הנורמה פשוט נועד בשביל לצייר מצב בריא ונורמטיבי על בסיס ממוצעים וסטיות תקן,אבל ,בודדים האנשים שמגרדים את הרף העליון
זה גם מה שאני חושב זה עניין אידניודאלי לגמרי מן הסתם חייב להיות בטווח הנורמה, העליון עדיף חד משמעית ועדיף שלא להיות ולהסתמך על טסט חיצוני אלא אך ורק שאיפה להיות בעליון בין היתר זה נפשי .עזוב אותך מספרים, הכל עניין של תחושה
יכול להיות מישהו עם מספר של 300 ng/dl שמרגיש נהדר כי הגוף שלו מנצל את המיטב מהקצת
ויכול להיות מישהו שזה גורם לו להרגיש בגיהינום, אין חשק לחיות, לא עומד לו, כל הזמן עייף וכו'
אם אתה מרגיש קקה כמו שאמרת אולי עדיף לחזור להיות "על"
גם אני חשבתי ככה 🙌 איזה כיף שמישהו שלומד ביוכימיה אומר את זה . 🤩אם אתה מסתכל על גוף אדם בצורה ביוכימית ופיזיולגית ולא בצורה של מספרים,אתה תבין ש10 יחידות מעל הנורמה זה משמעותי יותר מעליה של 10 יחידות בתוך הנורמה.40 nmol/l זה מצב סופר-פיזיולוגי מבחינת גוף האדם וכל המערכות(ביניהם השריר והשלד) מגיבות בהתאם
אממ... לומד מספרים ומהאינטרנט אולי,לא משהו רישמישלומד ביוכימיה אומר את זה . 🤩
אם תחשוב על זה אתה תראה שזה דווקא הגיוני מאוד מה שהוא אומר, עזוב מספרים שמדברים על נורמה מדברים על מצב תקין, ברגע שזה מעל הנורמה או מתחת לנורמה גם אם זה בקצת זה יהיה שינוי משמעותי יותר כי זה לא בתווך של תקין, אז לדעתי זה די הגיוני מה שהוא אמר.לא הבנתי על איזה ידע פיזיולוגי אתה מסתמך בדיוק תראה לי מאמר בביוכימיה שטוען ש10 יחידות מעל הנורמה חזק יותר כביכול מ10 יחידות בנורמה אתה טועה לדעתי
אממ... לומד מספרים ומהאינטרנט אולי,לא משהו רישמי
שטויות של גוף האדםאיזה ספרים? מחפש משהו לקרוא...ואין לי רעיון לכלום 🫤