הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אליפות אירופה בפוטבול-הזמנה כללית

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
מעתיק את זה מפוסט של חבר לקבוצה:

בשלוש עשרה השנים האחרונות, ענף הפוטבול האמריקאי מתפתח בכל הארץ - קבוצות נוער ובוגרים נפתחות כמעט בכל עיר גדולה שתוכלו לחשוב עליה, הליגה מנוהלת ע"י התאחדות הפוטבול בישראל (ה-AFI), תחת איל"ת, איגוד הספורט שאינו אולימפי בישראל.

אבל עלינו לא תשמעו -
לא שעשינו 2 קמפיינים בעולם בשנים האחרונות.
לא תשמעו על זה שאירחנו את אליפות אירופה בפלאג פוטבול בסוף אוגוסט בירושלים.
לא תשמעו על הניצחון המדהים של נבחרת ישראל בפוטבול על נבחרת טורקיה במשחק חוץ רק לפני שבועיים.
לא תשמעו על משחק הבית שלנו מול בלגיה בחודש הבא.

משחק בינלאומי הראשון שמשוחק בישראל !

זה לא שלא ניסינו - למעט שתי כתבות בערוץ 1 הישן, כלי התקשורת המרכזיים בארץ לא מדברים עלינו בכלל, בערוץ הספורט או בעיתונות הכתובה לא מכירים בנו.

לפעמים אנחנו עדיין שומעים "מה, יש פוטבול בארץ?".

יש מעל-2,000 שחקנים פעילים ועוד אלפים רבים במעטפת, בתעשייה הקטנה הזו - שחקנים, נוער, בוגרים, נשים, ילדים, נערות, מנהלים, מתנדבים, שופטים, מאמנים, אנשי מדיה, רכזים - מעין "תעשיית רפאים" שלצערנו מקבלת חשיפה מועטה אם בכלל. אנחנו מביאים הישגים, אנחנו מביאים תוצאות, אנחנו מביאים כבוד לאומי - תעזרו לנו בחשיפה ובואו לעודד את הנבחרת !!!

ביום ראשון שאחרי החג, 6.10 בשעה 18:00 באיצטדיון קראפט החדש בעמק הארזים בירושלים - משחק של נבחרת ישראל מול בלגיה.
אני אהיה שם ! ואתם ?

70835855_10219741136414584_3615869757468704768_n.jpg

נשמע מעולה, הייתי מגיע אם הייתי יכול.

שמח לשמוע שהספורט משגשג בארץ, זה בהחלט קשה עם ספורט מחתרתי, אבל אני אופטימי שעם הזמן ועם גדילה בכמות השחקנים הפעילים - החשיפה תבוא.

• פותח/ת השרשור
שמח לשמוע שהספורט משגשג בארץ, זה בהחלט קשה עם ספורט מחתרתי, אבל אני אופטימי שעם הזמן ועם גדילה בכמות השחקנים הפעילים - החשיפה תבוא.
לגמרי
אני נזכר בעונה הראשונה ששיחקתי..שמיים וארץ בכל פרמטר (בל נזכיר את הנבחרת)

מקווה שאשרוד את השנים בשביל לראות ניצוץ של מקצעונות (קרי תשלום כלשהו)

מדהים.
הייתי במשחק בארץ לפני לפחות עשר שנים, היו לי חברים ששיחקו אז.
אני בטוח שהרמה עלתה המון מאז.
יש מצב שאני אקפוץ לעודד אותך, בהחלט מעניין אותי.

איזה מספר חולצה תלבש? ומה לצעוק כדי לעודד אותך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית