הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעות שעשיתי במהלך סייקל ראשון.

• פותח/ת השרשור luca
  • פורסם בתאריך

luca

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני חדש פה, אבל כבר כמה זמן שאני קורא פה בפורמים, אני כרגע עושה את הסייקל הראשון שלי(1.77, 90 קילו 15% שומן, כי אני יודע שתמיד שואלים פה).

ככה, אני עושה סייקל של טוסטסטרון אנטייט למשך 10 שבועות, ואני ברוב טיפשותי עשיתי פאשלה, ובמקום לחלק את הזריקה ל250mg בשבוע, עשיתי 500mg בפעם אחת, ומיד אחריה 500mg של HCG(הבנתי שזה בסדר לעשות בפעם אחת).
בעקרון אני רוצה לדעת, אם עשיתי איזה טעות נוראית, ואני צריך עכשיו לרוץ לרופא, או שפשוט לחכות שבוע, ולקחת 250mg פעמיים בשבוע כפי הנדרש?

שאלה שניה שלי היא, האם אפשר לערבב את הHCG עם סודיום כלורייד, מלבד מים בקטריוסטטים?(או שזה בעקרון אותו הדבר?), כי אני יודע שבבתי חולים הם משתמשים בסודיום כלורייד וקוראים להם מים סטרייליים(או בשם אחר סליין), ככה שזה נראה לי בסדר, אבל מעדיף לשאול ליתר בטחון.

אשמח אם תענו לי מהר, כי אני נורא לחוץ מזה.

---------- התגובה התווספה ב 14:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:32 ----------

לאף אחד אין מושג?

מה אתה לחוץ...אתה לא תמות מזה...

אני לא מבין גדול אבל 250 זה יחסית מעט....ו 500 זה די "רגיל"...
נראה לי שפשוט תמשיך כרגיל וזהו.

לחץ יהרוג אותך הרבה לפני הזריקות המטופשות האלה...

מה זאת אומרת לקחת 500 מ"ג בפעם אחת ?? באמפולה יש 250 מ"ג ובשביל להגיע ל500 מ"ג אתה צריך לשאוב 2 אמפולות או לשאוב אחת ולהזריק ואז לשאוב עוד אחת ולהזריק במקום אחר..
אם באמת יצא שעשית את זה, פשוט תמשיך רגיל ותתחיל להזריק אמפולה אחת מעכשיו פעמיים בשבוע ובהפרש של 3.5 ימים.
אם התכנון הוא להגיע ל500 מ"ג שבועי כמובן..

בנוגע שHCG, אפשר להזריק 500iu פעם בשבוע, לדעתי עדיף לחלק ל 250iu x 2.

HCG אתה יכול לשמור בקירור רק עם מים בקטריאוסטטים, סודיום כלוריד מיועד לשימוש חד פעמי ומיידי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פייי תודה לך אחי, הרגעת אותי, זה פשוט הסייקל הראשון שלי, ותכננתי את זה טוב וגם קראתי ולמדתי, ופתאום על הפאם הראשונה פאשלה, טוב שאמרת לי את זה עוד 10 דקות כבר הייתי טס לבית חולים או משו...

בקשר לסודיום כלורייד, אפשר לערבב אותו עם הHCG?

ושוב תודה רבה:)

אוקיי עכשיו קראתי את התגובה השניה, אז סבבה ימשיך עם המים בקטריוסטטים.

מה אתה לחוץ...אתה לא תמות מזה...

אני לא מבין גדול אבל 250 זה יחסית מעט....ו 500 זה די "רגיל"...
נראה לי שפשוט תמשיך כרגיל וזהו.

לחץ יהרוג אותך הרבה לפני הזריקות המטופשות האלה...

אם אתה לא מבין גדול, אין אתה יודע ש-250 זה יחסית מעט ו-500 זה די רגיל?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת לקחת 500 מ"ג בפעם אחת ?? באמפולה יש 250 מ"ג ובשביל להגיע ל500 מ"ג אתה צריך לשאוב 2 אמפולות או לשאוב אחת ולהזריק ואז לשאוב עוד אחת ולהזריק במקום אחר..
אם באמת יצא שעשית את זה, פשוט תמשיך רגיל ותתחיל להזריק אמפולה אחת מעכשיו.
אם התכנון הוא להגיע ל500 מ"ג שבועי כמובן..
ומיידי.

אצלי זה vial של 10mil כאשר לכל mil=250mg test.

בכל מקרה, הבנתי חחחח, שוב תודה רבה.

אם באמת יצא שעשית את זה, פשוט תמשיך רגיל ותתחיל להזריק אמפולה אחת מעכשיו.

בנוגע שHCG, אפשר להזריק 500iu פעם בשבוע, לדעתי עדיף לחלק ל 250iu x 2.

HCG אתה יכול לשמור בקירור רק עם מים בקטריאוסטטים, סודיום כלוריד מיועד לשימוש חד פעמי ומיידי.

הוא לא שאב אמפולה שלמה
בטח לקח 500 מ"ג טסט (נגיד 2.5 CC מהדוגמא)
depo-testosterone_200_mg_ml%20DEA%20photo_2.jpg

שתדע לך שזה ממש בקטנה, יש שיטה של loading up, שבשבוע שבועיים הראשונים לוקחים אפילו גרם בשבוע ואח"כ יורדים חזרה ל 500 מ"ג אז תבין שמה שעשית זה ממש לא נורא..

אם אתה לא מבין גדול, אין אתה יודע ש-250 זה יחסית מעט ו-500 זה די רגיל?

מכל מיני פוסטים פה בתת פורום סטרואידם ותרופות הרגעה...
ממה שראיתי כאן בדרכ ממליצים לאנשים משהו כמו 500....

מר רחב גבי,
ציינתי שאני לא מבין גדול כדי שהבחור הפזיז לא יקח יותר מידי ברצינות את מה שאני רושם.
חוצמזה שהיה נדמה שאם מישהו לא יענה לו ומהר הוא יקפוץ מהגג או משהו.

• פותח/ת השרשור
סבבה, שוב תודה רבה לכם, חשבתי שכבר עשיתי לעצמי נזק רציני, הדברים האלה זה לא משחק, אני מעדיף לא לקחת סיכוניים מיותרים.

---------- התגובה התווספה ב 15:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:53 ----------

מכל מיני פוסטים פה בתת פורום סטרואידם ותרופות הרגעה...
ממה שראיתי כאן בדרכ ממליצים לאנשים משהו כמו 500....

מר רחב גבי,
ציינתי שאני לא מבין גדול כדי שהבחור הפזיז לא יקח יותר מידי ברצינות את מה שאני רושם.
חוצמזה שהיה נדמה שאם מישהו לא יענה לו ומהר הוא יקפוץ מהגג או משהו.

חחחחח לא צריך להגזים, מה שכן הייתי הולך לרופא או משהו כזה...

סביר להניח שאם היית הולך לרופא, הוא היה אומר לך שאתה לא צריך את זה ושאתה פוגע בעצמך ושתפסיק עם זה מיד, אז גם ככה לא היית מקבל מענה הולם..

• פותח/ת השרשור
אתה לא רואה את האירוניה במשפט הזה?

כן הבנתי אבל בכל זאת אם כבר החלטתי להכנס לזה...

בכל מקרה סליחה על ההקפצה אבל יש לי עוד שאלה, אתמול הזרקתי 250mg, וכמו עם הזריקה שעשיתי בטעות של ה500 יש תחושה לא נעימה כזאת, שעם ה500 היא נמשכה כמה ימים, ממה זה נובע והאם זה נורמאלי? הסימפטומים שאני מרגיש על עצמי זה כאבי ראש קלים, ומן הרגשת אי נעימות כללית כאילו של חום קל, רק בלי החום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית