הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין - רכישה וכמה שאלות

josf1212

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
שוקל לרכוש קרדרין
השאלה היא האם לא תהיה עם זה בעיה במכס ? זה יעבור ?
שאלה נוספת מה זה נותן במהלך אימוני ריצות ארוכות, ספרינטים ?
זה גורם לפחות עייפות במהלך האימונים האלו ? יפתור את הבעיה של הכאב בצד בריצות ארוכות ?
אשמח לשמוע חוויות מאלו שהתנסו בזה ובמיוחד אם אפשר בכלל להשיג את זה ואם כן... איך ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
השאלה היא האם לא תהיה עם זה בעיה במכס ? זה יעבור
עובר . אלה אם כן סתם פתחו לך במזל רע את החבילה וראו את זה . (כמעט ולא קורה)

זה גורם לפחות עייפות במהלך האימונים האלו ? יפתור את הבעיה של הכאב בצד בריצות ארוכות ?
תעשה מעכשיו אירובי ריצות אופניים סטפרים תבדוק את עצמך .. תיראה איפה הגבול שלך .. כשיגיע קרדרין הוא צריך לעזור לך לעלות בערך פי 2 בכל התוצאות אם זה זמן או אורך .
תעוף איתו כמה שיותר על אירובי זה הניצול הגדול של החומר . באירובי הוא עובד.
הבנתי את זה על הסביבה שלי חבר שקנה את זה ולא אוהב אירובי חשב עבדו עליו ולא הרגיש כלום ושמתי לב חברים שאוהבים אירובי ועושים עפו . 🚴

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עובר . אלה אם כן סתם פתחו לך במזל רע את החבילה וראו את זה . (כמעט ולא קורה)

תעשה מעכשיו אירובי ריצות אופניים סטפרים תבדוק את עצמך .. תיראה איפה הגבול שלך .. כשיגיע קרדרין הוא צריך לעזור לך לעלות בערך פי 2 בכל התוצאות אם זה זמן או אורך .
תעוף איתו כמה שיותר על אירובי זה הניצול הגדול של החומר . באירובי הוא עובד.
הבנתי את זה על הסביבה שלי חבר שקנה את זה ולא אוהב אירובי חשב עבדו עליו ולא הרגיש כלום ושמתי לב חברים שאוהבים אירובי ועושים עפו . 🚴
בול. בתור מישהו שכבר הרבה זמן לא עשה יותר מדי אירובי בכלל לא עפתי על קרדרין, ודווקא ממקורות אמינים (שניים שונים). כנראה זאת הסיבה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה בסך הכל קרדרין, זה לא סופרדרול

תקנה מה שעושה לך טוב בלב, אבל נראה לי חבל על הכסף

שוקל לרכוש קרדרין
השאלה היא האם לא תהיה עם זה בעיה במכס ? זה יעבור ?
אשמח לשמוע חוויות מאלו שהתנסו בזה ובמיוחד אם אפשר בכלל להשיג את זה ואם כן... איך ?
יעבור בדרך כלל ,סיכוי קטן שייתפס במיוחד אם אתה לא קונה כמות גדולה!,
יכול להעיד שנהייתי טורבו בריצות על קרדרין - הייתי עוקף אצנים בריצות בכיף שלי בזמן שהם מאחוריי בשוק מי זה חח, הכי מורגש זה באזור ה 20מג ויכול להעיד שזה גם עזר בכוח קצת בגלל היכולת התאוששות בין סט לסט בחדר אושר..

דבר נוסף שראוי לציין זה שאחרי שהפסקתי לקחת התחילו כאבי ראש רציניים ,עצבנות וRAGE מטורף ,וגם עייפות מוגברת (LETHARGY) זה הייה מהחומר של IRC דרך אגב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה זמן בערך מאז שהפסקת לצרוך קרדרין, עברו לך הכאבי ראש, עייפות מוגברת... וכל השאר ?
IRC אם הבנתי נכון זאת החברה של הקרדרין שקנית, התופעות האלה נכונות רק לה או גם לשאר החברות ?
@Jerusboy

כמה זמן בערך מאז שהפסקת לצרוך קרדרין, עברו לך הכאבי ראש, עייפות מוגברת... וכל השאר ?
IRC אם הבנתי נכון זאת החברה של הקרדרין שקנית, התופעות האלה נכונות רק לה או גם לשאר החברות ?
@Jerusboy
אני לא זוכר בדיוק אבל בערך חודשיים אני מאמין עד שעבר לי כל העצבנותת..גילוי נאות אני מתעצבן בקלות אז לבוא ולהגיד זה יקרה לכל אחד זה לא בהכרח נכון ..אבל כן יש כמה וכמה תגובות על עייפות כללית וחולשה אחרי שמפסיקים.

כן irc כל התבוגות אצלהם מוגזמות .
אני מסביר מה הרגשתי מSarms חברים קונים חברה אחרת לא מבינים על מה דיברתי

• פותח/ת השרשור
אם תוכל בבקשה לשלוח לי בפרטי מאיפה הכי כדאי לי להזמין אני אודה לך
(לא נותן לי לשלוח הודעות פרטיות עדיין אין לי 30 הודעות) @שים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית