הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקירה של PCMag על ה-iPad

אני מקווה שלא יפציצו במחירים על האייפון 4G אני מתכוון לעשות איתם חוזה ל 50 שנה רק לעבור מ AT&T, כנראה אחי ישבר ויקנה את האייפד כשירד ממנו קצת הגל, הוא מכור לאייפון 3GS וגם הילד שלו (רק בן 4 וכבר חורש על האייפון)

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שלא יפציצו במחירים על האייפון 4G אני מתכוון לעשות איתם חוזה ל 50 שנה רק לעבור מ AT&T, כנראה אחי ישבר ויקנה את האייפד כשירד ממנו קצת הגל, הוא מכור לאייפון 3GS וגם הילד שלו (רק בן 4 וכבר חורש על האייפון)

בהתאם למסורת התימחור של אפל, אני מאמין שה-4G יעלה כמו שה-3GS עלה בשעתו בהתחייבות (זה היה אותו דבר עם ה-3G וזה קורה כל פעם עם הדגמים החדשים של המחשבים שלהם). אני לא יודע אם אני אלך על האייפד או על שדרוג המקבוק למעבדים החדשים + מסך 15, אבל אני אעשה אחד מהם לפני שתיגמר המלגה ואשאר חסר כל 🤪

• פותח/ת השרשור
כמה עלה בהתחלה האייפון? 200$ והתחייבות לשנתיים?

כן, כשיצא ה-3GS הוא עלה 199 בהתחייבות לשנתיים, וה-3G ירד ל-99 בהתחייבות לשנתיים.
יכול להיות שעם וריזון התנאים יהיו קצת אחרים כדי 'לדפוק' את at&t (החארות).

מקווה שתהיה לי עוד הנחה כי יש לי את הטלויזיה, אינטרנט וטלפון ביתי שלהם

יש אלטרנטיבה !!!!

יש אלטרנטיבה !!!!

http://kotaku.com/5549865/china-rips-off-the-ipad-with-the-iped

אולי יותר טובה אפילו ....
ורק ב100$ ....

and muchhh more powerful x86 CPU instead of Arm, with Android for an OS, so specs wise it is muchhhh better than an iPad
117 $ only .... including shipping and Vat and they don't charge customs tax...
SWEEEEEET !!!!!

יאלה ... קניה קבוצתית ????

נערך לאחרונה:
ולא אמור להתחרות באחד.

הרעיון הוא שיהיה לך internet appliance. זה לא מחשב. זה מכשיר לקריאת ספרים, צפייה בוידיאו, קצת משחקים, קצת גלישה, קצת אימייל. משהו שזרוק ליד המיטה, או על הספה בסלון.
וכל זה אפשר לעשות עם מחשב נייד + עוד דברים... אז למה לקנות את זה??
לפי דעתי זה בזבוז אבל יש אנשים שאוהבים ג'אגאטים ודברים של אפל ופשוט קונים את זה..

וסתם משהו שראיתי
iPad-vs-Rock.jpg

בגדול אנשים מחליפים את ה iPad בקינדל כדי לקרוא ספרים וכו'. אם אני לא טועה יש גם עידכון קושחה לאייפד ויש שם מולטיטאסקינג, בקשר למחיר הוא אכן מופקע אבל עדיין המכשיר הזה יותר נוח ממחשב נייד כי הוא יותר קטן וניתן לאחיזה טובה יותר

• פותח/ת השרשור
יש לי קינדל ואני לא מבין איך בכלל אפשר לחשוב לקרוא ספרים על האייפד. זה מכשיר בלתי שימושי בעליל (חוץ מה"ואווווווו" של ההתחלה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית