עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נמנעתימנע מדברים שמורידים תיאבון כמו קפאין וסיגריות.
אוכל 200 גרם שיבולת שועל אותו דבר לא?תאכל מזון שמגביר תיאבון, מהנסיון שלי, ירקות מגבירים לי תיאבון, אולי בגלל שהסיבים התזונתיים מפעילים מעיים.
אנסה תודהתקפיד על זמני ארוחה מסודרים, זמנים שבהם אתה אוכל ארוחה גם אם אתה לא כל כך רעב. אני אוכל בערך כל 4 שעות.
לא בדקת אף פעם איך האנשים בתחרויות אכילה אוכלים כל כך הרבה?אתה יכול קצת ''לשחק עם המוח שלך'' אני לא סגור על הזמן המדויק אבל יש איזה 15-20 דקות עד שהמוח שלך קולט שאתה ''מלא'' לגמרי.
לכן אם תצליח לאכול מהר יותר אתה סוג של מרמה את הגוף. אלו שאוכלים הכי הרבה בשולחן זה גם בדרך כלל אלו שאוכלים כמו ברברים.
זה לפחות מה שהצלחתי לקרוא בכל מיני חורים.
בפועל אכילה מהירה משפיעה לא משנה מה הסיבה:
Does Eating Fast Make You Gain More Weight?
יש שם קישורים למחקרים.
לא בדקת אף פעם איך האנשים בתחרויות אכילה אוכלים כל כך הרבה?
אולי אני באמת אתחיל לשתות יותר אחרי כל ארוחהבדקתי, לא משהו שתרצה לעשות. בעיקרון הם שותים המון המון מים (אני מניח שיש להם בקרה על זה לא לקבל הרעלה) להרחיב את הקיבה.
ובנוסף הם מחשלים את עצמם נגד ריפלקס ההקאה, ככה כשהם מכניסים את כל המזון הזה לפה הם כ''כ רגילים לתחושה שזה כבר לא מזיז להם באותו אופן.
חוץ מזה אתה אף פעם לא תראה בן אדם עושה תחרות אכילה (גם ללא מדידת זמן) ולוקח את הזמן שלו, תמיד כמה שיותר מהר יותר טוב.
אתה לא צריך לשתות כמו משוגע ואתה לא צריך לאכול כמו בתחרות. אבל אתה יודע, נקודה למחשבה.
אני חייב לציין שאלו עיצות ממש לא בריאות לדעתי.
אולי אני באמת אתחיל לשתות יותר אחרי כל ארוחה
כמה מים זה כבר מסוכן?
אין לי בעיה עם העיצות שנתת. הם מצוינות, וכנראה עובדות.הוא ביקש לדעת איך לאכול יותר. ללעוס היטב זה בריא, לאכול ירקות זה בריא...אבל זה דווקא חוסם תיאבון לרוב האנשים (אולי לך לא)