עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לך תדע אולי למטה בסוגריים הוא הוסיףלא יודע ממה אני יותר מתרשם, מהכבד שלו או מכמות החומרים שהוא לוקח.
זה להיות משוגע תרתי משמע בחיים לא.זה כתבה באתר למעלה ולא שאלה או שיתוף של איזה משתמש, בנוסף אם זה היה ילד היינו עולים על איזה פאק מסוים בסייקל, בעל האתר העלה את זה
@Gnfit
היית מוכן לעשות סייקל כזה אם מממנים לך אותו?
ואני עוד חשבתי שאני בבעיה 😆הכבד צועק הצילו משוגעים המקצוענים ,
סייקל 1 ,2 בשנה מספיק בעדין 2 חומרים זה מספיק ,
כל השאר אתה פשוט מפוצץ את הכבד .
מקווה שאתה לא מפוצץ את הגוף בחומרים חבר, אני רואה אנשים בחדכ שהווינסטרול נוזל להם מהאוזן מרוב שהם מפוצצים יש פצעים בגב כי הכבד צועק הצילו , תאמין לי אנשים מפגרים , בילדרים לא יודע איך הם מגיעים לגילאים מאוחרים תאמין לי מכל החומרים האלה , השתמשתי בטרן וטסט פעם חצי שנה הרגשתי שאני הולך להתעלף בשלב מסויים לא יודע איך הם דוחפים את כל החומרים האלה.ואני עוד חשבתי שאני בבעיה 😆
דווקא ההפך אני חשבתי ש 500 טסט שבועי ו30 מג טורינבול או וינסטרול,או לחלופין טסט קצר 100 כל יום אחר ונונדרלון קצר 100 כל יום אחר זה מינונים מטורפים מעל ומעבר חחחח אבל בסוף מסתבר שאני צדיק לעומתומקווה שאתה לא מפוצץ את הגוף בחומרים חבר, אני רואה אנשים בחדכ שהווינסטרול נוזל להם מהאוזן מרוב שהם מפוצצים יש פצעים בגב כי הכבד צועק הצילו , תאמין לי אנשים מפגרים , בילדרים לא יודע איך הם מגיעים לגילאים מאוחרים תאמין לי מכל החומרים האלה , השתמשתי בטרן וטסט פעם חצי שנה הרגשתי שאני הולך להתעלף בשלב מסויים לא יודע איך הם דוחפים את כל החומרים האלה.
כן, גם לי זה נראה ככה. סתם רשימה של החומרים הכי חזקים במינונים די גבוהים כל אחד בנפרד - רק יחד.ניראה לי זה סתם שירבוב של איזה פריק שכתב את זה באתר שלו .. אין ממש בידלרים שעושים את זה .
יש איזשהו אתר בחול ובלוגרים רוסים שיעני חושפים אותם ואת הסייקלים שלהם וזה נירא די מעניןאני לא חושב שאלו מינונים בלתי אפשריים, בואו נגיד ככה אני מת שאיזה באדיבילדר כגון רולי ווינקלר, רוני קולמן, קאטלר יראו איך היה סייקל ממוצע שלהם