הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של בודיבילדר פרו

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
סייקל של באדיבילדר פרו ממוצע,נראה האמת טוב מאוד
Screenshot_2019-10-03-21-38-18-876_com.android.chrome.png

• פותח/ת השרשור
זה כתבה באתר למעלה ולא שאלה או שיתוף של איזה משתמש, בנוסף אם זה היה ילד היינו עולים על איזה פאק מסוים בסייקל, בעל האתר העלה את זה
@Gnfit
היית מוכן לעשות סייקל כזה אם מממנים לך אותו?

זה כתבה באתר למעלה ולא שאלה או שיתוף של איזה משתמש, בנוסף אם זה היה ילד היינו עולים על איזה פאק מסוים בסייקל, בעל האתר העלה את זה
@Gnfit
היית מוכן לעשות סייקל כזה אם מממנים לך אותו?
זה להיות משוגע תרתי משמע בחיים לא.
גג 3 חומרים אקח בסייקל לא יותר, האמת שגם מבחינת מסה ופורפורציה שהגעתי בשיא הייתי ממש מסופק. הייתי אבל כן מוכן לנסות gh אף פעם לא נסיתי 😭

אבל זה סייקל מטורף 😵

הכבד צועק הצילו משוגעים המקצוענים ,
סייקל 1 ,2 בשנה מספיק בעדין 2 חומרים זה מספיק ,
כל השאר אתה פשוט מפוצץ את הכבד .

הכבד צועק הצילו משוגעים המקצוענים ,
סייקל 1 ,2 בשנה מספיק בעדין 2 חומרים זה מספיק ,
כל השאר אתה פשוט מפוצץ את הכבד .
ואני עוד חשבתי שאני בבעיה 😆

ואני עוד חשבתי שאני בבעיה 😆
מקווה שאתה לא מפוצץ את הגוף בחומרים חבר, אני רואה אנשים בחדכ שהווינסטרול נוזל להם מהאוזן מרוב שהם מפוצצים יש פצעים בגב כי הכבד צועק הצילו , תאמין לי אנשים מפגרים , בילדרים לא יודע איך הם מגיעים לגילאים מאוחרים תאמין לי מכל החומרים האלה , השתמשתי בטרן וטסט פעם חצי שנה הרגשתי שאני הולך להתעלף בשלב מסויים לא יודע איך הם דוחפים את כל החומרים האלה.

מקווה שאתה לא מפוצץ את הגוף בחומרים חבר, אני רואה אנשים בחדכ שהווינסטרול נוזל להם מהאוזן מרוב שהם מפוצצים יש פצעים בגב כי הכבד צועק הצילו , תאמין לי אנשים מפגרים , בילדרים לא יודע איך הם מגיעים לגילאים מאוחרים תאמין לי מכל החומרים האלה , השתמשתי בטרן וטסט פעם חצי שנה הרגשתי שאני הולך להתעלף בשלב מסויים לא יודע איך הם דוחפים את כל החומרים האלה.
דווקא ההפך אני חשבתי ש 500 טסט שבועי ו30 מג טורינבול או וינסטרול,או לחלופין טסט קצר 100 כל יום אחר ונונדרלון קצר 100 כל יום אחר זה מינונים מטורפים מעל ומעבר חחחח אבל בסוף מסתבר שאני צדיק לעומתו

• פותח/ת השרשור
תגידו מה מסטרון, ווינסטרול, וt3 יכולים לתת ש600 מג טרן לא ייתן?
ולמה לדחוף בסוף הסייקל היילוטסטין?

ניראה לי זה סתם שירבוב של איזה פריק שכתב את זה באתר שלו .. אין ממש בידלרים שעושים את זה .
כן, גם לי זה נראה ככה. סתם רשימה של החומרים הכי חזקים במינונים די גבוהים כל אחד בנפרד - רק יחד.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאלו מינונים בלתי אפשריים, בואו נגיד ככה אני מת שאיזה באדיבילדר כגון רולי ווינקלר, רוני קולמן, קאטלר יראו איך היה סייקל ממוצע שלהם

אני לא חושב שאלו מינונים בלתי אפשריים, בואו נגיד ככה אני מת שאיזה באדיבילדר כגון רולי ווינקלר, רוני קולמן, קאטלר יראו איך היה סייקל ממוצע שלהם
יש איזשהו אתר בחול ובלוגרים רוסים שיעני חושפים אותם ואת הסייקלים שלהם וזה נירא די מענין
למשל אני זוכר את הסייקל של ארנולד
שכלל בתוכו פרימובלן,נונדרלון דקה,דיבול במינון מכובד מאוד,וארימדקס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית