הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של בודיבילדר פרו

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
סייקל של באדיבילדר פרו ממוצע,נראה האמת טוב מאוד
Screenshot_2019-10-03-21-38-18-876_com.android.chrome.png

אין .. כבר שנים מנסים לשים את היד על סייקל של פרו ועוד המשקל הכי כבד .
סייקל לא ניראה כמו ששלחת .. יש להם הרבה חומרים שלא נבין מזה השמות האלה שרק בעוד כמה שנים הם יצאו לשוק .. מלא משחקים של GH , נגיד LR3 היה להם לפני 10 שנים ואנחנו רק לפני כמה שנים התחלנו לשמוע על זה (בסדר עליהם עושים את הניסויים 🤡) אז היום יש חומרים שם שלא נבין מזה ?$#@! רק בעוד כמה שנים יגיעו אלינו .
והסטרואידים המוכרים הרגילים במינונים הגיוניים וגם לא ביחד חודש זה ועוברים למשהו אחר .. לא זה הסוד שלהם ..

• פותח/ת השרשור
סייקל לא ניראה כמו ששלחת .. יש להם הרבה חומרים שלא נבין מזה השמות האלה שרק בעוד כמה שנים הם יצאו לשוק .. מלא משחקים של GH , נגיד LR3 היה להם לפני 10 שנים ואנחנו רק לפני כמה שנים התחלנו לשמוע על זה (בסדר עליהם עושים את הניסויים 🤡) אז היום יש חומרים שם שלא נבין מזה ?$#@! רק בעוד כמה שנים יגיעו אלינו .
והסטרואידים המוכרים הרגילים במינונים הגיוניים וגם לא ביחד חודש זה ועוברים למשהו אחר .. לא זה הסוד שלהם ..
מוזר שאין באדיבילדר אחד שפרש ויכול לשתף כאילו יש הסכם סודיות בין כל הבאדיבילדרים שגם אם אתה בן 80 וכולך סמרטוט כמו רוני אסור לגלות מה לקחת

מוזר שאין באדיבילדר אחד שפרש ויכול לשתף כאילו יש הסכם סודיות בין כל הבאדיבילדרים שגם אם אתה בן 80 וכולך סמרטוט כמו רוני אסור לגלות מה לקחת
זה לא שהם שותפי סוד רשמיים, פשוט אף אחד לא רוצה להיות זה שיתחיל את זה במיוחד בעידן שכמעט כל פרובודיבילדר שפרש מקים עסק משלו לתוספי תזונה/אימונים, וברור לך ולכולם שאם הוא יפרסם מה הוא לקח הקהל יעד של המוצרים שלו יחשוב "אה רגע אולי הוא נהיה כזה גדול בגלל הטסט ולא בגלל המגנזיום שהוא לקח ומוכר לי".. בסופו של יום כולם משחקים במשחק כי זה הפרנסה שלהם ואף אחד מהם לא רוצה לשבת בבית מובטל בלי ספונסרים או כסף רק כי הוא העז לפתוח פה ולגלות את "סודות המקצוע"..

נקודה ממש מעניינת שקראתי פעם זה שכל התאוריות לגבי החומרים שהם לוקחים מגזימות בהרבה מהסיבה הפשוטה שהם מתייחסות לבודיבילדרים כאדם עם גנטיקה ממוצעת ותגובה ממוצעת לחומרים, בזמן שבמציאות כל הטופ 10 של האולימפיה מורכב מהטופ 0.1 של הגנטיקה ועם זה בא גם תגובה פנומנלית לכמויות מגוחחות של חומרים..

אני ראיתי כמה אנאבולים אקזוטים מי magnum אני לא זוכר את כולם אבל אחד נחרט לי בזיכרון וזה מטילהידרוקסי-נונדרלון...משהו כזה יעני נונדרלון אוראלי האינדקס האנאבולי שלו היה מטורף אני יכול לעלות תמונה של זה

אני ראיתי כמה אנאבולים אקזוטים מי magnum אני לא זוכר את כולם אבל אחד נחרט לי בזיכרון וזה מטילהידרוקסי-נונדרלון...משהו כזה יעני נונדרלון אוראלי האינדקס האנאבולי שלו היה מטורף אני יכול לעלות תמונה של זה
Methylhydroxynandrolone - Wikipedia
חחחח מטורף

סייקל של באדיבילדר פרו ממוצע,נראה האמת טוב מאודצפה בקובץ המצורף 50727
זה לא מה שנתנו לבחור ב-DeadPool ?😆

• פותח/ת השרשור
Methylhydroxynandrolone - Wikipedia
חחחח מטורף

זה לא מה שנתנו לבחור ב-DeadPool ?😆
החלום שלי זה
1) בולדנון בעל השפעה מהירה(אני לא אומר בולדנון פרופ כי מפתחי גוף טוענים שהוא מאבד את כל היתרונות שלו) משהו שנכנס מהר, גורם לרעב חזק, וורידים גדולים ומראה קשיח.. אה וכמובן לא נגזרת dht 😃
2)טרן בגרסה יותר נקייה מתופעות לוואי, החיים היו יותר מאושרים

החלום שלי זה
1) בולדנון בעל השפעה מהירה(אני לא אומר בולדנון פרופ כי מפתחי גוף טוענים שהוא מאבד את כל היתרונות שלו) משהו שנכנס מהר, גורם לרעב חזק, וורידים גדולים ומראה קשיח.. אה וכמובן לא נגזרת dht 😃
2)טרן בגרסה יותר נקייה מתופעות לוואי, החיים היו יותר מאושרים
חידשת לי, npp יגרום גם לורידים וללוק קשיח ? בדרך כלל הלוק איתו מאוד נוזלי ולא הרבה ורידים תקן אותי אם אני טועה,
עד כמה npp מעלה לך תיאבון ? נגיד לעומת MK677

• פותח/ת השרשור
חידשת לי, npp יגרום גם לורידים וללוק קשיח ? בדרך כלל הלוק איתו מאוד נוזלי ולא הרבה ורידים תקן אותי אם אני טועה,
עד כמה npp מעלה לך תיאבון ? נגיד לעומת MK677
לא כתוב npp תקרא שוב את התגובה שלי

אין דבר כזה בולדנון פרופ, אין בולדנון קצר, בולדנון נכנס ארוך
NPP זה ננדרולון קצר, דקה היא הגרסה הארוכה

מחזק את ImCarryGG לגבי בידלרים מוכרים
אף בילדר לא יגלה מה הוא לוקח, רוב הבילדרים המתקדמים אפילו בארץ: דני, סהר הם מאמני כושר ויועצי תזונה
וביום שהם יגלו מה לקחו הם יורים לעצמם ברגל, אף אחד לא יזדקק אליהם יותר
גם אם תהיו מתאמנים שלהם, הם לא יגלו לכם, הם יתנו לכם להתקדם בצורה הדרגתית ומתונה בכדי להחזיק אתכם אצלם

סוף הודעה
סוף הודעה....

• פותח/ת השרשור

אף בילדר לא יגלה מה הוא לוקח, רוב הבילדרים המתקדמים אפילו בארץ: דני, סהר הם מאמני כושר ויועצי תזונה
גם אם תהיו מתאמנים שלהם, הם לא יגלו לכם, הם יתנו לכם להתקדם בצורה הדרגתית ומתונה בכדי להחזיק אתכם אצלם

סוף הודעה
סוף הודעה....
לא ביקשתי ממך מידע על חומרים ואל תקבע משהו שאין לך מושג בו, אין לי כוח להסביר לך על כוונתי עם הבולדנון בהרחבה ולא רואה סיבה לעשות זאת, יום נפלא

סוף הודעה
סוף הודעה....
קבל תיקון על חומרים יש דבר כזה בולדנון פרופ ובולדנון אננטט אבל זה ככה רק על קצה המזלג חבר יקר:79nb:

סליחה שאני נדחף, לא רוצה לפתוח עוד נושא
אני מתארגן עכשיו על סייקלון מסה, אשמח לעצת המומחים

אפשרות א' שחשבתי עליה :
טסט אנתת 500 בשבוע + מאסטרון + LGD

אפשרות ב' :
טסט אנתת 500 בשבוע + מאסטרון + וינסטרול

אפשרות ג' :
טסט אנתת 500 בשבוע + טרן

החיטוב הגעתי לאחוז שומן נמוך והכי חשוב לי זה לעלות נקי וכמה שפחות בנוזלים (בגלל זה לא בא לי על הדיבול)
מתלבט מאוד לגבי טרן מכיוון שיש לי ניסיון לא טוב בעבר עם דקה, פרולקטין שלי ישר קפץ ונאלצתי להפוך את העולם עד שהשגתי כבותרים, כמו כן מפחד מתופעות הלוואי (אני עובד הרבה עם אנשים ואני עם פתיל קצר מטבעי

דעתכם?

אפשרות א' שחשבתי עליה :

אפשרות ב' :

אפשרות ג' :
טסט אנתת 500 בשבוע + טרן

החיטוב הגעתי לאחוז שומן נמוך והכי חשוב לי זה לעלות נקי וכמה שפחות בנוזלים (בגלל זה לא בא לי על הדיבול)
מתלבט מאוד לגבי טרן מכיוון שיש לי ניסיון לא טוב בעבר עם דקה, פרולקטין שלי ישר קפץ ונאלצתי להפוך את העולם עד שהשגתי כבותרים, כמו כן מפחד מתופעות הלוואי (אני עובד הרבה עם אנשים ואני עם פתיל קצר מטבעי

דעתכם?
תראה לי אין ניסיון אם טרן אבל מי חברים שכן משתמשים בו כן יש קפיצה בפרולקטין חלקם יותר חלקם פחות (כל גוף למקרה) יש לי ניסיון טוב עם נונדרלון ואני יכול להגיד לך דבר כזה עד שלא תעשה בדיקות דם לא תדע לרוב אני כבר עם השפיץ הראשון (פנילפרופיונאט) אני לוקח 0.25 ולקראת סופש עושה בדיקות דם. עכשיו לגבי טרן יש לו עוד תופעה זה עלייה חדה מאוד באסטרודיול מה שאופיניו לו עכשיו בגדול אין צורך לדואג לזה בפועל זה לא בדיוק אסטרודיול שיפגע בך (ההמרה של דיבול למשל היא לסוג יותר חזק של אסטרודיול) אבל בכל זאות יש לשמור על סדר קבוע של שימוש ב Ai בכל זאות הוא מאוד אנדרוגני בגדול להשיג דוסטינקס קברגולין זה לא מה שהיה מדאיג אותי. מדאיג אותי יותר האופי שלי והעצבים שאני יכול לאכול לכן אני כרגע בשלב זה בחיים נמנע מי חומר כזה חזק.לגבי הסייקל שלך אני לא מבין בסארמס אבל מבין קצת בסטראודים ויכול להגיד לך בפה מלא ש טסט+מסטרון (אם לא היה שימוש בעבר אפשר להשתמש במינון נמוך) עושים עבודת פלאים שלא להאמין פשוט ואוו הייתי כל כך מופתע מי השילוב הזה והוינסטרול בסוף הסייקל הוסיף לי מעט נפח איכותי (למרות הגרעון) זאות אומרת שמשקל הגוף היה 88 קילו אבל ירדתי בהיקפי בטן ובאחוזי שומן. אז לפי דעתי וזו רק דעתי הייתי ממליץ לך ללכת על סייקל של
טסט+מסטרון (כמעט נטול תופעות לוואי מורגשות זאות אומרת הרגשה חדה בכל הסייקל המון כח ומוטיבציה) ולקראת סוף הסייקל תוסיף וינסטרול עד 3 ימים לפני Pct. וחשוב לי לציין שוינסטרול הוא מאוד מייבש במיוחד בשילוב מסטרון לכן יכול להיות שתתקשה לסיים אימון או אירובי בגלל כאבים מאוד לא נעמים במפרקים והיה קצת פחד לעשות משקל גבוה למרות היכולת. לכן המלצה שלי היא ללכת על טסט+מסטרון אננטט האסטר אננטט נותן נוזליות מספקת למפרקים.

תראה לי אין ניסיון אם טרן אבל מי חברים שכן משתמשים בו כן יש קפיצה בפרולקטין חלקם יותר חלקם פחות (כל גוף למקרה) יש לי ניסיון טוב עם נונדרלון ואני יכול להגיד לך דבר כזה עד שלא תעשה בדיקות דם לא תדע לרוב אני כבר עם השפיץ הראשון (פנילפרופיונאט) אני לוקח 0.25 ולקראת סופש עושה בדיקות דם. עכשיו לגבי טרן יש לו עוד תופעה זה עלייה חדה מאוד באסטרודיול מה שאופיניו לו עכשיו בגדול אין צורך לדואג לזה בפועל זה לא בדיוק אסטרודיול שיפגע בך (ההמרה של דיבול למשל היא לסוג יותר חזק של אסטרודיול) אבל בכל זאות יש לשמור על סדר קבוע של שימוש ב Ai בכל זאות הוא מאוד אנדרוגני בגדול להשיג דוסטינקס קברגולין זה לא מה שהיה מדאיג אותי. מדאיג אותי יותר האופי שלי והעצבים שאני יכול לאכול לכן אני כרגע בשלב זה בחיים נמנע מי חומר כזה חזק.לגבי הסייקל שלך אני לא מבין בסארמס אבל מבין קצת בסטראודים ויכול להגיד לך בפה מלא ש טסט+מסטרון (אם לא היה שימוש בעבר אפשר להשתמש במינון נמוך) עושים עבודת פלאים שלא להאמין פשוט ואוו הייתי כל כך מופתע מי השילוב הזה והוינסטרול בסוף הסייקל הוסיף לי מעט נפח איכותי (למרות הגרעון) זאות אומרת שמשקל הגוף היה 88 קילו אבל ירדתי בהיקפי בטן ובאחוזי שומן. אז לפי דעתי וזו רק דעתי הייתי ממליץ לך ללכת על סייקל של
טסט+מסטרון (כמעט נטול תופעות לוואי מורגשות זאות אומרת הרגשה חדה בכל הסייקל המון כח ומוטיבציה) ולקראת סוף הסייקל תוסיף וינסטרול עד 3 ימים לפני Pct. וחשוב לי לציין שוינסטרול הוא מאוד מייבש במיוחד בשילוב מסטרון לכן יכול להיות שתתקשה לסיים אימון או אירובי בגלל כאבים מאוד לא נעמים במפרקים והיה קצת פחד לעשות משקל גבוה למרות היכולת. לכן המלצה שלי היא ללכת על טסט+מסטרון אננטט האסטר אננטט נותן נוזליות מספקת למפרקים.

תודה על התגובה אחי,
אכן נראה לי אני אלך על טסט ומאסטרון (לראשונה בחיי)
כרגע נוטה לוותר על ויניסטרול משיקולים כלכליים ובריאותים, אבל בהחלט אשקול את זה אם לא אהיה מרוצה מהתוצאות

תודה על התגובה אחי,
אכן נראה לי אני אלך על טסט ומאסטרון (לראשונה בחיי)
כרגע נוטה לוותר על ויניסטרול משיקולים כלכליים ובריאותים, אבל בהחלט אשקול את זה אם לא אהיה מרוצה מהתוצאות
שיקולים שלך הם הקודש שלך. לגבי בריאות בהחלט וינסטרול רעיל מאוד לכבד ומשפיעה לרעה על כלי דם. מסטרון וטסט היה מדהים. אם אין בעיות אם זריקות אתה יכול לקחת באסטר קצר בין 6-12 שבועות תלוי בשביעות רצונך. בהצלחה

אפשרות א' שחשבתי עליה :

אפשרות ב' :

אפשרות ג' :
טסט אנתת 500 בשבוע + טרן

דעתכם?
מחר אתן עדכון נוסף לגבי הסייקל lgd שלי. היום זה הכדור האחרון.

לא אתן לך אצע לגבי שאר החומרים אבל lgd מוריד את הshbg מה שיתן לטסט' שלך לעבוד בצורה יותר יעילה.

מחר אתן עדכון נוסף לגבי הסייקל lgd שלי. היום זה הכדור האחרון.

לא אתן לך אצע לגבי שאר החומרים אבל lgd מוריד את הshbg מה שיתן לטסט' שלך לעבוד בצורה יותר יעילה.

אחלה, אשמח לשמוע על עדכון

• פותח/ת השרשור
מסטרון החומר הכי מבורך שהכרתי, אני נאלצתי להפסיק באמצע בגלל שהוא dht סבלתי מאקנה חזק, כך שמי שרגיש לפצעים כדאי שיוותר על החומר הזה, סייקל מסה שלי זה רק טסט וnpp בלבד,היחיד שאני אוהב במסה
בחיטוב היחיד שעשיתי היה טסט פרופ מסטרון וקלן, סייקל חיטוב בעתיד יכלול רק טסט וממש נגיעה קטנה של טרן קצר, השאר נפיל על התזונה ואימונים

מסטרון החומר הכי מבורך שהכרתי, אני נאלצתי להפסיק באמצע בגלל שהוא dht סבלתי מאקנה חזק, כך שמי שרגיש לפצעים כדאי שיוותר על החומר הזה, סייקל מסה שלי זה רק טסט וnpp בלבד,היחיד שאני אוהב במסה
בחיטוב היחיד שעשיתי היה טסט פרופ מסטרון וקלן, סייקל חיטוב בעתיד יכלול רק טסט וממש נגיעה קטנה של טרן קצר, השאר נפיל על התזונה ואימונים
היי, בא לך לשתף עד כמה ההבדל של npp וטסט בסייקל לעומת טסט סולו מבחינת העליה במסה והשייפ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית