עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבאס.. כל הטובים נעלמו. הייתי מצפה ממנו לחזור לקרב חוזר נגד חביב אחרי ההשפלה ממנו, אבל כנראה שהכסף עושה את שלוקונור פרש
לא מסכים איתך בכלל, יש לך לוחמים כמו Israel Adesanya, Whittaker שאני אישית נהנה לצפות בהם.מבאס.. כל הטובים נעלמו. הייתי מצפה ממנו לחזור לקרב חוזר נגד חביב אחרי ההשפלה ממנו, אבל כנראה שהכסף עושה את שלו
הוא עשה מה שהרבה לא עשו. טהוא אכן יודע לדבר אבל גם לתת פייט. בכל מקרה הוא חוזר ב2020, אם חביב לא ילחם נגד מישהו ששחכתי את שמו קונר ילחם ומאמין שגם ינצח. אחרי שנתיים ללא קרבות מול אלוף זה לא הבחירה הכי נכונה. אני אישית שונא את חביב.לא עף עליו בכלל. הפסיד ומאז כמו אפס מעלה ציוצים, הוא טוב בלדבר.
אתה חוזר לזירה כבר בקרוב , קונר אעלה בטוויטר "תקבעו לנו קרב במוסקובה". כרגע השיקול של דנה בין מתחרה ששחכתי את שמו שילחם נגד חביב ויתפוס את מקומו , לבין חזרה של קונר שככל הנראה כבר תהיה ב2020, דנה וויט חושב כספי כמו קונר.כל מי שאהבתי פרש מ UFC
ברוק לסנר
מקרגור
וקיין ואסקאס
תגידו מה שבא לכם על קונור,הוא הראשון בהיסטוריה להחזיק 2 תארים בקטגוריות משקל שונות במקביל.
מאז אנדרסון סילבה בשיא,לא ראיתי לוחם מוכשר כמו קונור.
אז הוא הגיע שאנן וחסר עניין לקרב עם חאביב,וחאביב פירק אותו .נו אז מה..
נורא קל לאנשים לשכוח מהרגעים הגדולים ברגע שאתה מפשל.
לדוגמה שוער בכדורגל..יכול לתת משחק ענק ולהציל 3 פנדלים,ואז לקבל אחד בין הרגליים וזה כל מה שיזכרו לו
זה טבע האדם תעשה מליון דברים טובים, תפשל פעם אחת זה מה שיזכרו.תגידו מה שבא לכם על קונור,הוא הראשון בהיסטוריה להחזיק 2 תארים בקטגוריות משקל שונות במקביל.
מאז אנדרסון סילבה בשיא,לא ראיתי לוחם מוכשר כמו קונור.
אז הוא הגיע שאנן וחסר עניין לקרב עם חאביב,וחאביב פירק אותו .נו אז מה..
נורא קל לאנשים לשכוח מהרגעים הגדולים ברגע שאתה מפשל.
לדוגמה שוער בכדורגל..יכול לתת משחק ענק ולהציל 3 פנדלים,ואז לקבל אחד בין הרגליים וזה כל מה שיזכרו לו
אין ספק שחביב אגרסיבי מאוד וחסר פחד,אף אחד לא יקח לו את זה.. אבל מישהו טכני וטקטי פשוט יישתק אותוחביב לא עושה כלום בקרבות הוא רק משתק את הירב כמו נחש חנק ומכה אותו.
אין ספק חביב בנוסף גם נהיה חכם בענייני כספים. דנה וויט ניצל את זה אישית אני שונא את דנה הוא מאחורי הקלעים בנאדם מגעיל ושחצן רק כי יש לו כסף, מעבר לזה הוא נראה אדיוט גמור מקוק .אין ספק שחביב אגרסיבי מאוד וחסר פחד,אף אחד לא יקח לו את זה.. אבל מישהו טכני וטקטי פשוט יישתק אותו
כמה דיבורים יש לו חחח
כמה דיבורים יש לו חחח
הוא בחיים לא ינצח אותו לדעתי, גם אם ילחמו עוד 3 פעמים
לדעתי זה לא משנה, יש גבול מה אפשר לעשות בכמה חודשים הכנה לקרב. חביב מתאמן מגיל 4 על לקחת אנשים לרצפה עם אבא שלו, קונור יכול להתאמן מפה עד הודעה חדשה הוא לא יהיה באותה רמהלא הייתי ממהר להספיד אותו, הוא אמנם רברבן אבל הוא מאלה שעובדים קשה באימונים.