אם כבר לקחת ,זה היה הבחירה שלו?נייט דיאז כנראה לקח סארמס ולא יהיה בקרב עוד שבוע 🙄 בטח קורא פה בפורום גם מדי פעם ככה קיבל את הרעיון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם כבר לקחת ,זה היה הבחירה שלו?נייט דיאז כנראה לקח סארמס ולא יהיה בקרב עוד שבוע 🙄 בטח קורא פה בפורום גם מדי פעם ככה קיבל את הרעיון
אסור לקחת באיגוד יש חוקים על זה.אם כבר לקחת ,זה היה הבחירה שלו?
דיאז לוחם אדיר, אבל שמתי לב שיש לו מתחרה על התואר הלוחם ששורד הכי הרבה מכות בקרב ועדיין נשאר על הרגליים- אנתוני פטיסאסור לקחת באיגוד יש חוקים על זה.
אבל הוא אמר לא פעם בפומבי כל ה-ufc על סטרואידים, "אבל לא אני" במפגש עם קונר לפני הקרב אז קונר אמר לו על מה אתה מדבר אני לא נתפסתי על חומרים 2 החברים שלך מהקבוצה כן" בטוויטר הולך בלגן שם ותגובות קורעות מצחוק , ודנה וויט לא אוהב את זה דיאז לא דופק חשבון .
אני חושב שאתה מזלזל מידיי בקונור, לבחור היה בקרב כמה אגרופים שהפתיעו את חביב, וגם התחמקות אדירה אחת מטייקדאונס, יש לו סיכוי טוב לנצח את חביב, רק שהוא יצטרך להשאיר את הקרב בעמידה ולהיות מאוד מרוכז בקרב
טוני אמור להילחם נגד חביב אכן אכן. זה קרה שכבר מעל ל3 שנים אנשים מחכים לו, אני מקווה מאוד שלא תהיה הפתעה חדשה כלשהי ויבלטו את הקרב, אבל הצפי ידוע שחביב ינצח את טוני, טוני לא מהווה לו איום הוא ילחם עד המוות אבל בשלב הזה אין לו סיכוי נגד חביב.פרגוסון חייב לקבל הזדמנות נגד חאביב, אם קונור נכנס לקרב במקומו זה בושה לארגון.
מה שיקרה לדעתי שקונור יקבל קרב נגד סוס מת, ואחרי זה נגד חאביב.
ולא נמאס לכם להגיד את המשפט "אם הוא ישאיר את הקרב בעמידה הוא ינצח"
חח לפני כל קרב של חאביב אותה חרטה.
חביב נגד דיאז, לא יכול לצפות לקרב יותר טוב מזהטוני אמור להילחם נגד חביב אכן אכן. זה קרה שכבר מעל ל3 שנים אנשים מחכים לו, אני מקווה מאוד שלא תהיה הפתעה חדשה כלשהי ויבלטו את הקרב, אבל הצפי ידוע שחביב ינצח את טוני, טוני לא מהווה לו איום הוא ילחם עד המוות אבל בשלב הזה אין לו סיכוי נגד חביב.
לגבי קונר
הוא מתאמן ספציפית על הנקודות חולשה של חביב לדעתי זה יהיה קרב מעניין, צריך לזכור שקונר ספג הרבה מכות בקרב נגדו ועמד יפה, בקרב, לא חושב שמישהו שהיה מקבל פיצוצים כאלה וממשיך לעוד סיבוב בוא נראה. הקרב הצפוי היה צריך להיות נגד דיאז, אבל ufc מלא שיט גם קונר אמר את זה אז הזמן יגיד
חביב לוקח. חביב חזק מאוד פיזית, כרגע אין אחד שיכול להפיל אותו ב155. דיאז לא ישרוד איתו חביב עדין רעב , קונר אחרי שניצח זילזל וכבר ירד לו החשק, ובגלל זה הוא היום מנסה להחזיר את הגלגל אחורה. טוני יגרום לומקצת להזיע אבל אין אחד כרגע שיכול להביס את חביב לדעתי. בכלל האירגון הזה כולו מבוסס על כסף, והרבה ליכלוך. מה שכן בקרב האחרון של חביב אפשר לראות שהוא ממש התקשה לנצח וזה כן יכול להשפיע עליו בהמשך. טוני מחורפן נפשית בראש אבל הוא מפחד מחביב אפשר לראות את זה עליו כשביטלו את הקרב היית לו תחושה של הקלה חביב רגוע מאוד אם תשים לב ליד כל לוחם. 28-0 לא מגיע בקלותחביב נגד דיאז, לא יכול לצפות לקרב יותר טוב מזה
חביב נלחם בקט׳ משקל של 77 קילו, ביום-יום שוקל 85 קילו די חטוב, אכן בחור חזקחביב לוקח. חביב חזק מאוד פיזית, כרגע אין אחד שיכול להפיל אותו ב155. דיאז לא ישרוד איתו חביב עדין רעב , קונר אחרי שניצח זילזל וכבר ירד לו החשק, ובגלל זה הוא היום מנסה להחזיר את הגלגל אחורה. טוני יגרום לומקצת להזיע אבל אין אחד כרגע שיכול להביס את חביב לדעתי. בכלל האירגון הזה כולו מבוסס על כסף, והרבה ליכלוך. מה שכן בקרב האחרון של חביב אפשר לראות שהוא ממש התקשה לנצח וזה כן יכול להשפיע עליו בהמשך. טוני מחורפן נפשית בראש אבל הוא מפחד מחביב אפשר לראות את זה עליו כשביטלו את הקרב היית לו תחושה של הקלה חביב רגוע מאוד אם תשים לב ליד כל לוחם. 28-0 לא מגיע בקלות
אני חושב שפרגוסון יסיים בדיוק כמו פורייה, נכון להיום חאביב הלוחם השלם ביותר בקטגוריה הוא השתפר המון בקרב על הרגליים...טוני אמור להילחם נגד חביב אכן אכן. זה קרה שכבר מעל ל3 שנים אנשים מחכים לו, אני מקווה מאוד שלא תהיה הפתעה חדשה כלשהי ויבלטו את הקרב, אבל הצפי ידוע שחביב ינצח את טוני, טוני לא מהווה לו איום הוא ילחם עד המוות אבל בשלב הזה אין לו סיכוי נגד חביב.
לגבי קונר
הוא מתאמן ספציפית על הנקודות חולשה של חביב לדעתי זה יהיה קרב מעניין, צריך לזכור שקונר ספג הרבה מכות בקרב נגדו ועמד יפה, בקרב, לא חושב שמישהו שהיה מקבל פיצוצים כאלה וממשיך לעוד סיבוב בוא נראה. הקרב הצפוי היה צריך להיות נגד דיאז, אבל ufc מלא שיט גם קונר אמר את זה אז הזמן יגיד
קרב החלומות זה חביב gsp .. לדעתי הוא היחיד שיש לו סיכוי גבוה מאוד לנצחאני חושב שפרגוסון יסיים בדיוק כמו פורייה, נכון להיום חאביב הלוחם השלם ביותר בקטגוריה הוא השתפר המון בקרב על הרגליים...
בקשר למקרגור הוא עילוי אין ספק אבל אל תשכח שחאביב עמד מולו גם בקרב על הרגליים שזה ה"לחם" של מקרגור והצליח להנחית כמה אגרופים טובים.
אני לא רואה סיכוי למקרגור, אבל האירגון הזה מסריח מכסף, אם זה יגיע לספירת השופטים הם ידאגו למקרגור.
שמע אומרים דבר כזה. גם הלוחם הכי חזק בעולם יכול להפסיד ביום רע שלו. ככה שאין לדעת , קונר כבר אכל מלא השפלות ברשת , שנכנע, ועבר מספיק זמן כדי להתחזק. הקרב ה-1 שלו בעוד 12 שבועות נהיה חכמים אז. חביב לא שחצן יחסית ביחס לאחרים, זה מה שאני אוהב בו. לא מתחבר לדמות כ"כ שלו. אלחמדולילהאני חושב שפרגוסון יסיים בדיוק כמו פורייה, נכון להיום חאביב הלוחם השלם ביותר בקטגוריה הוא השתפר המון בקרב על הרגליים...
בקשר למקרגור הוא עילוי אין ספק אבל אל תשכח שחאביב עמד מולו גם בקרב על הרגליים שזה ה"לחם" של מקרגור והצליח להנחית כמה אגרופים טובים.
אני לא רואה סיכוי למקרגור, אבל האירגון הזה מסריח מכסף, אם זה יגיע לספירת השופטים הם ידאגו למקרגור.
שמע הייתי רוצה לראות אותו חוזר אבל לך תדע.. יכול להיות שאף פעם לא יחזור. מאז שהפסיד הפך לאלוף הדיבורים. בינתיים לא קבוע לא איזה קרב רשמי חבלשמע אומרים דבר כזה. גם הלוחם הכי חזק בעולם יכול להפסיד ביום רע שלו. ככה שאין לדעת , קונר כבר אכל מלא השפלות ברשת , שנכנע, ועבר מספיק זמן כדי להתחזק. הקרב ה-1 שלו בעוד 12 שבועות נהיה חכמים אז. חביב לא שחצן יחסית ביחס לאחרים, זה מה שאני אוהב בו. לא מתחבר לדמות כ"כ שלו. אלחמדולילה
יש קרב רשמי בקרוב נדע מי היריב.שמע הייתי רוצה לראות אותו חוזר אבל לך תדע.. יכול להיות שאף פעם לא יחזור. מאז שהפסיד הפך לאלוף הדיבורים. בינתיים לא קבוע לא איזה קרב רשמי חבל
בינתיים לא קבוע לא איזה קרב רשמי חבל
תפתחו יומנים
קונור חוזר ב18.1.2020
לא ידוע עוד נגד מי
לילה לבן here i comeמעניין מי יקח נייט דיאז או מסבידל
לילה לבן here i come
חבל רק שצריך לראות במחשב ולא בטלוויזיה.. יש בערוץ הספורט ישיר אבל יש איזה ׳פרשן׳ ישראלי טמבל שכל הזמן מדבר שטויות באמצע הקרב
ולשאלתך - diaz